ניהול תמונות וסרטים ב-SGS עם פיקסה

ניהול תמונות וסרטים ב-SGS עם פיקסה

איך אתם מנהלים את התמונות והסרטים? התחלתי לצלם, סטילס ווידאו. עכשיו אני רוצה להעלות את הכל לפיקאסה. פעם אחת הצליח ישירות דרך המכשיר בחיבור WIFI ואז עלו גם תמונות וגם סרטים. אבל תוכנת הפיקסה לא מאפשרת העלאה של סרטים ישירות מהמחשב (או לפחות, אני לא מצליח) אם אני מעביר את החומר ישירות למחשב עם USB. אני יכול להעלות את הסרטים ליוטיוב, אבל זה לוקח זמן רב ואני מעדיף את הסרטים כחלק מאלבום בפיקסה. מה פספסתי? כמו-כן, לא פעם לא מתאפשרת העלאה ישירה מהמכשיר ומופיעות הערות על הגבלות למיניהן - 20MB וכדומה...

503idan

New member
אוי זה נוראי

פיקסה תוכנה ''חוצפנית'' , היום גיליתי שאם יש פיקסה על הpc אז זה מסנכרן בצורה אוטו' לגלקסי... יותר מזה , היום גיליתי שגם לא ניתן למחוק את התיקיות עם התמונות מהמכשיר! אלא אם כן מוחקים תיקיה תיקיה בסדר מסוים,די אכזב אותי לגלות זאת בסמארטפון ובטח ובטח שכופים עליי להשתמש בתכנה מסוימת ,הרי בגלל סיבה זו בחרתי בו ולא במתחרה שלו

נצל"ש - מעקב אחרי תוכנית

מישהו מכיר אפליקציה טובה דוגמאת "כמה דיברתי" של אייפון? יש לי תוכנית סטודנטים ואני רוצה לדעת אם אני חורג מהמסגרת - יש SMS חינם, מסגרת גלישה ושיחות מכל מיני סוגים (אורנג' ואחרים). האפליקציות שנתקלתי בהן (call meter לדוגמא) דורשות תואר שני בהנדסת תוכנה (אולי קצת הגזמתי, אבל הן כאב ראש גדול). המלצות?

ronengeles

New member
call meter מסובכת?

מגדירים אותה פעם אחת (לא מסובך מידי) והיא עוקבת אחרי הכל. מה שטוב בה זה שאפשר להגדיר כמות מסויימת של שיחות ו SMS שהם בחינם, ורק אחרי שתסיים את המכסה הזאת היא תתחיל לכתוב לך את החיובים. הדבר היחידי שאולי שמסובך בה זה להבין את התצוגה, אבל אחרי פעם אחת שהבנת מה כל שורה אומרת, הכל מאוד ברור. לפי דעתי היא עושה עבודה מצויינת.

יש שתי אפליקציות שונות

של אותו מפתח. האחת call meter ng השניה היא call meter 3g שהיא כרגע בגרסת בטא ובכל מקרה נראה שלא מתמודדת טוב עם המכשיר שלי ולא הצלחתי להפעילה כראוי. התקנתי כרגע את ה-NG והגדרתי אותה כמיטב יכולתי. נראה לי שזה די מדויק ביחס לתוכנית הנוכחית שלי. נראה איך זה ידווח ביחס לנתונים של אורנג'. החסרון העיקרי הוא שאין לאפליקציה הזאת ויידג'ט.

ronengeles

New member
האמת שבכלל לא ידעתי שיש 2 גרסאות...

יש לי NG. בהשוואה מול אורנג' (אצלי לפחות) זה מדוייק למדי (באינטרנט לפחות, שיחות אני לא מוציא דרכם). אני הסתפקתי בלשים אייקון באחד המסכים הראשיים ולהכנס לאפליקציה כשאני רוצה לבדוק מה המצב. אם יהיו לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול.

גם אני שמתי אייקון...

נחכה שתתחיל תקופת חיוב חדשה ונעשה מעקב מדויק. תודה על ההצעה. אולי עוד אנצל את העזרה בעתיד.

למעלה