ניהול=תסכול.

ניהול=תסכול.

כמה שרציתי לנהל את הפורום הזה, שהיה חשוב לי ליצור בו ולהפוך אותו לאחר, ויותר טוב. כמה כוונות טובות שהיו בי. היום כבר אין בי אף אחד כזו. אני רק מאבדת חברים בגלל הניהול הזה, חברים שלא מוצא חן בעיניהם שמחקתי להם הודעה או חסמתי משתמש. חברים שמבקרים אותי על כל צעד ומאכילים אותי קש. מתפקיד המובילה החברתית הפכתי לאישה הרעה של הפורום. כבר לא מרגישה חלק חברתי מהאנשים שאני אוהבת אלא הגננת שלהם הוא משהו כזה. וזה מסתכל שאין מחיצה שכזו בין הפורום לחיים הפרטיים כי כבר אין מוטיבציה לעשות שום דבר למען כשהרצון והסיפור שלי שם מוטלים בספק.

De-Panther

New member
ניהול זה התנדבות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לדעתי אם זה ממש עושה לך רע תמיד יש את האפשרות של לעזוב מצד שני את אומרת שהם חברים שלך אז פשוט תתני להם 2 שטוזות חזקות ותעירי אותם ותסבירי להם כמו שצריך שהמצב הוא כזה את רוצה שהפורום שאת מנהלת יהיה פורום גדול וחזק שמספק מידע ובית לכל מי שמתעניין בתחום כדי שהפורום יהיה כזה אז אסור שהודעות מסוג כזה וכזה יהיו בפורום... תסבירי להם מי בסופו של דבר הוא הבוס ותגידי להם שאם הם חברים שלך ורוצים בטובתך אז שיפסיקו עם השטויות שלהם הרי זה יותר פשוט לא לכתוב שום הודעה מאשר לכתוב הודעה שהיא לא במקום... תסבירי להם כמובן גם כמה הניהול זו עבודה קשה וכמה את משקיעה ממך ומהזמן הפנוי שלך הם יבינו...

אבל אין עם מי לדבר.

ואין שם מי שיעריך והם חושבים שכל אחד שם יותר טוב ממני או יכול להיה לנהל הכי טוב שיש. אני לא רוצה לעזוב מצד אחד, אני שם כבר 3 שנים, זה הפך להיות חלק ממני. ומצד שני, אולי עדיף בלי.

lollapalooza

New member
תראי,

את יכולה לבוא עם כל הרצון הטוב, אבל כדי להפוך פורום למקו טוב, צריך שיתוף פעולה. ממה שאת מספרת, אין ממש עם מי לשתף פעולה. אז למה את נשארת שם? את לא חייבת...

אין לי שיתוף פעולה בכלל

אבל היו לי כל כך הרבה תכניות, כל כך הרבה דברים שאני רוצה לעשות. המקום הזה חשוב לי, אבל בו זמנית מתסכל. אני לא יודעת מה אני רוצה ממנו, אם להשאר או ללכת.

lollapalooza

New member
התכניות והדברים שרצית לעשות

הם דברים שיכולת לעשות רק כמנהלת? אולי את יכולה לתרום לפורום יותר בתור גולשת, כשאת חופשיה מהלחץ של ניהול ועימותים על גולשים...

שני דברים:

תעשי סימולציה בראש איך יראה היום שלך בלי ניהול פורום, לעומת איך שהוא נראה עכשיו. רשמי על דף ייתרונות וחסרונות של ניהול פורום אחר כך תבואי לפה שוב עם מה שגילית.

אז ככה.

נתחיל עם למה לא לנהל:
אין ריבים עם אנשים, איבוד חברים וכו'.
אין לחץ מיותר שנובע מהמחויבות שלי לעשות את העבודה כמו שצריך ולהשקיע 100% כל פעם.
יותר זמן פנוי.
אני מרגישה שתרמתי יותר חברתית לפני הניהול.
אין לי שיתוף פעולה מהגולשים קצרים מרובים עם המנהל השותף.
זה נראה לפעמים כאילו המטרות שלי לא מתאימות לאופי דל הפורום. בעוד שאני שואפת להפוך אותו לענייני, גדוש מידע, דיונים וכו', אנשים מחפשים בו הודעות נאצה, שאלונים וצחוקים. למה כן לנהל?
אני לא רוצה להפסיד את כל הדברים הטובים שבזה כמו פמ"ח, פמ"ע, פמ"ת, קשרים עם המנהלים וכו'.
לא בקטע שחצני, אבל עזיבה שלי תגזור דין מוות על הפורום כי אני היחידה שמרימה אותו עניינית לאחרונה ומציבה שם גבולות.
יש עוד הרבה דברים שלא הפסקתי לעשות וחשוב לי לעשות כדי להרים את הפורום עוד קצת למעלה.
אני יודעת שאני מועילה לפורום. כבר הספקתי לקדם אותו לעמוד הראשי פעמיים בשבועיים ולהביא גולשים חדשים ולהתעלות על הפורום הרשמי.
אין מועמדים מתאימים לניהול ואני לא יכולה לזרוק את הפורום ככה.
אני לא רוצה לתת את ההנאה הזו שאנטי אעזוב לאנשים מוסיימים ולאכזב אחרים שסמכו עליי שאשמור על הפורום כמו המנהלת הקודמת. נראה לי שאנחנו בתיקו פה..

למה תיקו

בגלל מספר הסעיפים? המספר לא קובע. מה שקובע הוא מה שאת מעריכה או רואה כחשוב. אם יותר חשוב לך לקדם מאשר שיהיה לך זמן פנוי - תקדמי! אם יותר חשוב לך זמן פנוי וחברים ממה שקורה בפורום בלעדייך - עזבי! אחרי שעושים רשימות צריך לתת איזו עדיפות לסעיפים. עשית רק חצי עבודה

אבל אין לי מושג מה אני רוצה יותר

אני כבר לא יכולה להגיד שזה שווה את כל המאמץ, אבל אני לא יודעת אם זה מספיק לא שווה בשביל לעזוב.

חביבתי -

זו לא שאלה של 'ידע'. כשאת אומרת "לא יודעת" - הרי ברור שאת לא יודעת. כדי לדעת צריך להיות נביא ולראות קדימה את העתיד. מה יהיה אם תעזבי או מה יהיה אם לא תעזבי. זו שאלה של רצון. מה את רוצה. עד עכשיו כל מה שאפשר לנסח ממה שכתבת קשור לזה שאת רוצה דברים לא מציאותיים. נגיד - את רוצה לדעת מראש ששווה לא לעזוב כדי לא לעזוב, או שאת רוצה לדעת ששווה המאמץ כדי להישאר, או שאת רוצה להמשיך לנהל בלי לשלם את המחיר החברתי שאת משלמת... כל הדברים הללו הם לא מציאותיים. עכשיו שבי רגע בשקט עם עצמך ותשאלי את עצמך מה את רוצה ואחר כך שאלי את עצמך אם מה שאת רוצה הוא מציאותי.

כשאני התחלתי לנהל...

החברים שלי ישר התחילו לגלוש בפורום, והתחילו להשתשעשע כאילו זה צ'אט פרטי שלהם, ולא עזר כמה שהערתי הם ציפצפו עליי, אז מחקתי להם הודעות לא רלבנטיות וכו' ושרשרתי לאוף טופיקים וקיבלתי מהם עצבים עד שהבהרתי להם שאו שהם יבינו שאין קשר בין הפורום לבין העובדה שאני חברה שלהם, ואם הם ימשיכו להתנהג כך הם ייחסמו, או שיעזבו מרצונם כי לא מוכנה להתמודד עם כאלה דברים, וזה עזר בהחלט.

הבעיה שאצלנו זה אחרת.

כולם מכירים אותי בתור גולשת רגיחלה, ופתאום אני מנהלת, ומעבר לזה שמלא אנשים שם אוכלים ת'לב על זה שאני מנהלת והם לא, קשה להם עם זה שאני כביכול בדיוק כמוהם, רק עם הרבה יותר כוח. בגלל שלא ניהלתי מלכתחילה אז אין את ההפרדה הזו.

למה שלא תבקשי פשוט מרינת [היא

המנאשית, לא?] שתכתוב איזו הודעה בניק של הנהלת הפורומים, בתקווה שזה ישים לזה קץ. ההודעות שאת והמנהל השני תשימו לא עוזרות, וחבל סתם להמשיך לטחון את המים, בידיעה, ותסלחי לי אם זה יפגע בכם, שהגעתם למקום שהדברים פשוט יותר מדי גדולים עליכם ובשבילכם. שהנהלת הפורומים תפרסם הודעה שלאור השתלשלות האירועים, היא עצמה החליטה לחסום את רן ועל אופי ההודעות שאמורות להיות [משמע בלי הודעות שמכילות X,Y,Z]. הקומונה שלהם היא קומונה סגורה? אם לא, תגיעי לשם, ותתנהגי בדיוק כמו רן- רק ככה הם לומדים. בכל מקרה, הקומונה שלהם לא תחזיק הרבה זמן מעמד, ועד מהרה הם יחזרו.

קודם כל,

תודה רבה על העזרה. דבר שני, רינת היא אכן המנאשית ובינתיים מעודדת כמה שאפשר. אני עוד לא יודעת אם לפרסם הודעה של הנהלת הפורומים זה הפתרון, לפחות לא עכשיו כי רן גם ככה סוחט אותי רגשית כל אימת שמתאפשר לו ופשוט אין לי כוח להתמודד עם עוד לחץ מצידו, לא עכשיו לפחות. הדברים האלה גדולים ליי, אני מסכימה. אני לא בנאדם של ריבים ואני עושה הכל בשביל להחלץ מהם, גם אם זה לותר והרבה. בינתיים אני נושמת עמוק ומנסה להשיג קצת כוח לעמוד מול כיתת היורים הזו. ללכת לקומונה ולעשות טרוליזם, אני לא אעשה. אני לא רן. אני לא יורדת לרמות האלה וזה לא האופי שלי לפתור דברים בצורה מלוכלכת. מה גם שאני לא יכולה לחסום אותו על סוג של טרוליזם וללכת לעשות את אותו הדבר
אני מקוה שהכל יעבור בקרוב. זה קשה מדי.

הוא סוחט אותך רגשית כי את נותנת לו

את פשוט צריכה לחתוך. אם לא מהניהול, ואם לא מהפורום, אז לפחות מההתנהגות התלותית הזו בו. מי זה בכלל שיהרוס לך את הפורום? שיגרום לך לריב עם גולשים? שבגללו תחזרי הביתה ותכנסי לדכאון?

אני לא יודעת אם זה רק הוא

זה כולם, אבל את מכירה אותו, הוא כ"כ מניפולטיבי שכולם פשוט סוגדים לו. אני גם ככה בלחץ עצום עכשיו, מבצפר והכל, וזה עוד יותר מחליש אותי. אני לא הכי שמה על מה שהוא אומר. הבאדם התקשר אפילו לאיים עליי בטלפון כשחסמתי אותו, אבל עדיין. זה כ"כ מאסיבי עכשיו, התקיפה הזו שלו ושל כולם, שפשוט אין לי את הכוח לזה עכשיו.

olsen cool

New member
אצלי היה דבר דומה

חברות שלי רצו לבוא למפגש פורום למרות שהן בכלל לא היו קשורות לפורום והייתי ממש צריכה להתווכח ולהסביר להם שזה לא ממש לעניין. בסופו של דבר הן הבינו והן כבר לא כותבות בפורומים שלי.

למעלה