ניהייתי בחורה קלילה וזורמת

מקסימה1

New member
ניהייתי בחורה קלילה וזורמת

פעם הייתי כבדה: יוצאת עם בחור ואם אני רואה תוך פגישה או שתיים שהוא לא רציני לחתונה- חותכת (וגם נעלבת קצת...)לא נותנת לו לגעת בי גם אם אני נימשכת... בקיצור- סגורה וכבדה. היום- לא יודעת איך זה, ניהייתי בחורה קלילה יותר. ישירה מאד עם הבחורים צוחקת איתם, לא מתרגשת אם הם מצלצלים אחרי יומיים והכי חשוב אומרת תמיד מה שיש לי.גם הרמיזות המיניות שלי לפעמים חזקות יותר ואני מדברת על זה בחופשיות, אל תידאגו- לא ניכנסת למיטה בפגישה הראשונה... מה אתם אומרים על זה?? אני אישית מאד מרוצה ממה שאני כי אני מאמינה שברגע שייבוא הבחור המתאים אני והוא נישאר ביחד ותצא האהבה. האם יש פה מישהי שעברה תהליך דומה?? האם הקלילות שלנו בונה בסה"ך או הורסת???

מה הבעיה ? עברת מ-ה-פ-ך
תתחדשי
לדעתי,זאת הגישה שצריכה להיות ..

G a l i 2

New member
../images/Emo45.gif

רשמת "אני אישית מאד מרוצה ממה שאני כי אני מאמינה שברגע שייבוא הבחור המתאים אני והוא נישאר ביחד ותצא האהבה".... את מרוצה? הכי חשוב! אין ספק שהרבה יותר כיף לזרום עם בחורה שקצת יותר פתוחה וחייכנית מאשר עם מישהי שלחוצה על חתונות.... ומי יודע? אולי באמת ככה תהיה לך הצלחה רבה יותר.... שיהיה המון אושר ואהבה ו.... בהצלחה....

niva99

New member
אם להקשיב ל"מנגינה".......

של המילים הנאמרות - אז את די מרוצה מהשינוי/ המהפך שחל בך. וזה מה שחשוב!

magenta73

New member
מקסימה!

זה בא עם הגיל. מבינים שלא הכל שחור או לבן, שהכל מלא גוונים... שמחה בשבילך שלמדת לזרום ולא לקחת הכל כ"כ כבד. ולמה לא לדאוג אם את נכנסת או לא נכנסת למיטה בפעם הראשונה? חיה ותן לחיות. תעשי מה בא לך. וסליחה מראש, אבל יש בחורים שזה כל מה שהם שווים מבחינתי... אבל זאת אני... קלילות זה המתכון. הרי בסופו של דבר הכל נמצא בתוך הראש שלנו. אנחנו האחראיים היחידים מלעשות עכבר פיל. אני חושבת שאת מתכוונת לכך שהפכת להיות, מעבר לקלילה יותר, פחות מקובעת, פחות טובענית, פחות ביקורתית. יותר שלמה עם עצמך. וזה כיף וזה מקסים. ולא. קלילות לא הורסת. ממש לא. להיפך. הדבר האחרון שגבר ירצה מול העיניים שלו זה איזו בחורה שכבר חושבת איך היא מציגה אותו למשפחה...

duduamar

New member
קלילות זה MUST לדעתי.

רואים שאת שמחה עם המטאמורפוזה (סתם התחשק לי
) שעברת, ולכן לדעתי את עושה בסדר גמור. אני יכול רק להגיד, שאין דבר שיותר דוחה אותי מאשר כבדות.

מקסימה../images/Emo141.gif

נעים מאוד, בכל אופן.. תרגישי טוב עם עצמך! לפעמים יש תקופות בחיים שאנחנו "הופכים את עורנו" ומשתנים "מעט". אני יכוהל לספר לך על עצמי, שבעבר (לפני שנתיים) הייתי הכי שמרנית בעולם, רק חבר קבוע וכו' וכו' והיום כשנתיים "לבד", בעצמם לא "לבד" אך עם עצמי, וגם אני "זורמת" יותר (אני שונאת את המילה הזו) ותאמיני לי שנחשפתי לעולמות שלא הכרתי ויש בהם המון טוב ומצד שני גם הרבה רע. את צריכה להתנסות בדברים כאלו ואחרים כדי לעצב את האופי שלך ולהחליט מה טוב לך. מקווה בשבילך שתדעי לעשות את השיקולים הנכונים ולהיות הכי מאושרת בעולם! בהצלחה.

למעלה