ניובית היי^^; 'ני לי, בת 15 ומן הסתם חדשה פה. מקווה להשתלב^___^
N n u k e y New member 3/2/07 #1 ניובית../images/Emo110.gif היי^^; 'ני לי, בת 15 ומן הסתם חדשה פה. מקווה להשתלב^___^
K K r e m b o G i r l New member 3/2/07 #3 ברוכית!D:../images/Emo215.gif ני צ'קדע ! השתלבות נעימה ומהירה 3>
N NoAmItA ChAn New member 3/2/07 #2 שלום לך ילדה DDDDD: אני נעם ואני בת 14 ^^. אני מקווה שתשתלבי מהר ושתגיבי הרבה D: ספרי קצת יותר פרטים על עצמך בבקשה P:
שלום לך ילדה DDDDD: אני נעם ואני בת 14 ^^. אני מקווה שתשתלבי מהר ושתגיבי הרבה D: ספרי קצת יותר פרטים על עצמך בבקשה P:
N n u k e y New member 3/2/07 #9 היי^^../images/Emo110.gif לספר עוד על עצמי? שישסטית קשת יום, ירושלמית, אוהבת לקרוא, לצייר, לכתוב את רד הוא ואת אדוארד אלריקXD; [האובססיה!]
היי^^../images/Emo110.gif לספר עוד על עצמי? שישסטית קשת יום, ירושלמית, אוהבת לקרוא, לצייר, לכתוב את רד הוא ואת אדוארד אלריקXD; [האובססיה!]
A AsagiSama New member 3/2/07 #4 ../images/Emo187.gifשלום ^__^ אני אור, בת 11 מירושלים~ תהני אומשו. ^^;
N n u k e y New member 3/2/07 #11 שלום^-^../images/Emo110.gif היי, גמני ירושלמית! מאיפה את בירושלים? [סתם סקרנות, ת'לא חייבת לענות עם את לא רוצה ]
שלום^-^../images/Emo110.gif היי, גמני ירושלמית! מאיפה את בירושלים? [סתם סקרנות, ת'לא חייבת לענות עם את לא רוצה ]
L Lust chan New member 3/2/07 #8 ברוכההבאה! 3:../images/Emo135.gif תהני בפורום, מקווה שתשתלבי מהר D:!