ניוד מספר לסלקום ורכישת כרטיס סים

שקלתי בין גולן טלקום וסלקום. החלטתי לנייד מספר לסלקום כי מציעים שם הטבה לניצולי שואה וגם מרכז שירות קרוב ממוקם בעירי. מבחינת שירות לקוחות שסה חשוב לי סלקום נראו לי עדישים יותר ליומת גולן כששוחחתי איתם בפייסבוק. לא יודע אצל מי שירות לקוחות טוב יותר ומגוון יותר מבחינת דוברי שפות נוספות.

כדאי שאעשה ניוד בטלפון או שאסע למרכז שירות הקרוב? אמרו לי לשלוח תעודת ניצול שואה בשביל לקבל הטבה. ייתכן שאם אסע למרכז שירות לנציג לא יהיה מושג על מה מדובר? מצד שני בטלפון זה אומר לחכות כמה ימים לכרטיס סים להגיע לא? הייתי רוצה למזער זמן המתנה ושהקו יהיה מוכן אחרי כמה שעות או לפחות באותו יום.

אולי אפשר להצטרף בטלפון ואז לנסוע למרכז שירות בשביל לאסוף כרטיס סים וזה לא יצריך יפוי כח של בן אדם אותו אני רוצה לנייד לחברה?

פולגאר

Well-known member
שקלתי בין גולן טלקום וסלקום. החלטתי לנייד מספר לסלקום כי מציעים שם הטבה לניצולי שואה וגם מרכז שירות קרוב ממוקם בעירי. מבחינת שירות לקוחות שסה חשוב לי סלקום נראו לי עדישים יותר ליומת גולן כששוחחתי איתם בפייסבוק. לא יודע אצל מי שירות לקוחות טוב יותר ומגוון יותר מבחינת דוברי שפות נוספות.

כדאי שאעשה ניוד בטלפון או שאסע למרכז שירות הקרוב? אמרו לי לשלוח תעודת ניצול שואה בשביל לקבל הטבה. ייתכן שאם אסע למרכז שירות לנציג לא יהיה מושג על מה מדובר? מצד שני בטלפון זה אומר לחכות כמה ימים לכרטיס סים להגיע לא? הייתי רוצה למזער זמן המתנה ושהקו יהיה מוכן אחרי כמה שעות או לפחות באותו יום.

אולי אפשר להצטרף בטלפון ואז לנסוע למרכז שירות בשביל לאסוף כרטיס סים וזה לא יצריך יפוי כח של בן אדם אותו אני רוצה לנייד לחברה?
לא מובן לי, למה אתה צריך לחכות?
גש אליהם וייתנו לך על המקום.
גולן שייכת לסלקום ומשתמשת בה ואם סלקום מציעים לך דיל טוב יותר, אל תהסס ותחטוף את המציאה.

לא מובן לי, למה אתה צריך לחכות?
כי לא יודע אם נציג במרכז שירות ידע על הטבה הזו שאמרו לי עליה בשירות לקוחות מקוון שלהם. לא רוצה להגיע סתם.
אולי אפשר להצטרף באתר, לשלוח מסמך, כולל ת.ז. שמזכה בן אדם בהטבה ואז לנסוע למרכז שירות בשביל לאסוף את הסים ולהפעיל קו אחרי הכל?

פולגאר

Well-known member
כי לא יודע אם נציג במרכז שירות ידע על הטבה הזו שאמרו לי עליה בשירות לקוחות מקוון שלהם. לא רוצה להגיע סתם.
אולי אפשר להצטרף באתר, לשלוח מסמך, כולל ת.ז. שמזכה בן אדם בהטבה ואז לנסוע למרכז שירות בשביל לאסוף את הסים ולהפעיל קו אחרי הכל?
מה שיודעים במקוון, יודעים גם במרכז.

ויוי 25

Well-known member

___________________________________________________________________________________________________________________

תנסה להצטרף בטלפון,יתכן שזה אפשרי .

ויוי 25

Well-known member

raya

Well-known member
בסלקום , כניצול שואה, אתה מקבל 50% הנחה לא רק על טלפון אלא גם על אינטרנט (ספק+תשתית) , טלביזיה וטלפון ביתי.
ככל הזכור לי, קבלנו את הסים על ידי שליח עד הבית , את הניוד עשינו לבד (יתכן עם עזרה של השירות, לא חושבת אבל אולי).
נכון- שלחנו לנציגה איתה עשינו את ההסכם את התעודה, ומאז זה רשום בכרטיס הלקוח.

בסלקום , כניצול שואה, אתה מקבל 50% הנחה לא רק על טלפון אלא גם על אינטרנט (ספק+תשתית) , טלביזיה וטלפון ביתי.

זו הטבה טובה שאין בגולן טלקום אך מורגש לי מוזר לצרף מישהו שבמיוחד ניצול שואה לחברה הזו אחרי שקראתי שהיא הפכה לחברה ערבית לעור אירועים שהתרחשו בשנתיים אחרונות וישראלים עידדו שאחרים יעזבו אותה. נשארו נציגים דוברי עברית ורוסית שם?

פולגאר

Well-known member
זו הטבה טובה שאין בגולן טלקום אך מורגש לי מוזר לצרף מישהו שבמיוחד ניצול שואה לחברה הזו אחרי שקראתי שהיא הפכה לחברה ערבית לעור אירועים שהתרחשו בשנתיים אחרונות וישראלים עידדו שאחרים יעזבו אותה. נשארו נציגים דוברי עברית ורוסית שם?
גם אי אפשר לשכוח לה את זה:

גם אי אפשר לשכוח לה את זה:
ואת זה איך נשכח?:

פולגאר

Well-known member
ואת זה איך נשכח?:
לא, אבל אי אפשר לזקוף זאת לחברה אלא לשוטים, פעולתם ריגול לכל דבר.

raya

Well-known member
לא ידוע לי שסלקום הפכה להיות חברה ערבית. סלקום קנו את נטוויז'ן בזמנו.
לא נתקלתי בבעיות תמיכה/שירות ולא זכור לי שבמענה הטלפוני (אם צריך היה...) דברו איתי תומכים ערביים.
במאמר מוסגר אני יכולה לציין שמענה אנושי ע"י תומך או תומכת ערביים יעיל, פרודוקטיבי ואנושי הרבה יותר מתומך יהודי.
במס הכנסה למשל - לאחר שפקידה יהודייה טרטרה אותי הרבה פעמים עם בקשה חוזרת בכל פעם לתת לה מס' ת.ז., העבירו את הפנייה שלי לבדואית (לדעתי לפי השם שלה). תוך יומיים היא סגרה את התיק שלי. ביום הראשון ענתה לי שהממונה שלה איננה והיא תעביר לה למחרת, וכך היה.
אז דעות קדומות כנגד נותני שירות ערבים- זה לא עומד בדיוק במבחן המציאות לדעתי.

למעלה