ניוזלטר

reli111

New member
ניוזלטר

הבונה אתר שלי אמר שאם אני שמה ניוזלטר באתר כדי שאנשים ירשמו את האימל שלהם שאוכל לשלוח להם מבצעים ועדכונים אז גוגל לא מסכים לזה ליותר מידי שליחות וכדומה...לא ככ הבנתי ?יש דבר כזה? מה קשור לגוגל ניוזלטר של אתר???

reli111

New member
תסביר אני

ממש לא מבינה כמעט כלום בנושא סורי על הבורות???
ועוד...
מה ההבדל בין ניוזלטר באתר לבין מועדון לקוחות גם מה כדאי לאתר מכירות???

FreeSoft

New member
מסביר

כל הסימני שאלה האלה... כבר ביקשתי ממך...
הרשע גם העיר לך בנוגע לשירשור של הודעות, יותר מפעם אחת

לעצם הענין - מועדון לקוחות? עם כרטיסים או אינטרנטי?
ניוזלייטר זה ניוזלייטר. איך את מתכוונת ליצור אותו? איך את מתכוונת לשלוח אותו? ובאיזה תדירות...

ושלא תשארי עם חצי תאוותך בידך - אשר לשאלת הנוספת - סטטיסטיקה - אמורה להיות לך גישה ללוח באמצעות חבילת האכסון שלך. תדאגי לגישה לשם. נא לא לשחק שם! באיזור הסטטיסטיקה תמצאי את מבוקשך, בלי גוגל. האמת שזה גם יותר מדויק אם כי דמוגרפיה היא בעיתית.
70$? לגוגל או להטמעת הקוד? סכום מוזר....

reli111

New member
מועדון לקוחות

אינטרנטי,
ניוזילטר ביקשתי מהבונה אתר שישים לי באתר ניוזלטר שבו לקוח יכול לרשום אימל שלו ולקבל עידכונים.
אני מתכוונת לשלוח ניוזלטר במייל לקוח במייל שהשאיר כמובן.
לגבי תדירות אני עדיין לא יודעת נראה לי שמשהו בסביבות פעם בשבועיים.

reli111

New member
לגבי ניוזלטר באתר שלי

באמת גוגל מעורב בזה ?

לא מצליחה לגבי שרשור נכנסת להודעה קודמת שלי לתגובה ורושמת עוד שאלה כמו שהסבירו לי

FreeSoft

New member
קל לשרשר

לוחצים על ההודעה הראשונה ומוסיפים תגובה. למשל:

אני לא מרוצה ככ מבונה האתר ולא בא לי שישים את הכתובת שלו בסוף האתר כמו שהרבה עושים מה לעשות?

כבר הסברתי שאני ניתי את הדומיין את האיחסון של ליבדנס והבונה קיבל ממני את הסיסמה ושם משתמש של הפאנל ובונה לי את האתר (עם מערכת אופן כארט).
איך אני עושה גיבוי לאתר ראיתי שנכנסתי לפאנל שיש אפשרות לגיבוי אבל אני לא מבינה בזה ופחדתי לעשות נזק. אז לא נגעתי.
הייתי רוצה לעשות גיבוי לאתר כולל כל הקבצים כולל קוד המקור שיהייה אצלי שמור במחשב.איך?

שאלתי את הבונה אאיך אני משנה צבעים באתר או את הלוגו אז הוא אמר שזה רק הוא יכול לעשות זה דרך הקוד. האם ידוע לך איך אני יכולה להגיע לשם מבלי להיות תלויה בו?

גם את קוד האתר וכל הקבצים אני רוצה מבלי להיות תלויה בו.
תודה על העזרה אפילו מספור לשאלות לא שמתי כדי לא להטריד.

אח, רלי, מה יהיה לי ...

קודם כל - "שירשרתי" את ההודעות שלך.
משלוח מיילים אוטומטי - יש "מנגנוני סינון" באינטרנט, שנועדו להפחית "דואר זבל". אם את שולחת יותר מדי - את עלולה לקבל סימון של "ספאם". לא מכיר קשר ישיר של גוגל לנושא, אולי מעצם העובדה שחלק גדול ממשתמשי הרשת כיום משתמשים בgmail לדוא"ל, ואולי הוא הגדיר את gmail כשרת דואר יוצא.

עין תחת עין

"מי לכלך פה את הקיר? פיקאסו? שני צעדים קדימה צעד... אה... פיקסו זה צייר..."
&nbsp
"ציור יפה, עין תחת עין, התחת באמצע..."

למעלה