ניוז-פלאש

ניוז-פלאש

אי"ה אהיה בבית השבת! לא`דע מתי אבוא ועד כמה אהיה מאוזן.. אבל פרטונים שכאלה מעולם לא הפריעו לנו. אה, נונביתון - חשבתם על השם באטרפליי? כי אני הייתי נעלב אם היו קוראים לי זבוב חמאה..

לורוצה

New member
והודעה שהתקבלה זה עתה

בעז"ה (מתוך הנחה שיהיה לי אוטו) תתקיים הקרנה המונית בבית משפחת אור נטובי בחדרו של טובי. עוד לא ברור של איזה סרט. בשום אופן לא יתקיימו שם אי אלו שיחות על כל נושא שאפילו קרוב להיות מהותי. אההה אולי ננסה לעשות ריב של ציוייני וחרייד. מה יהיה יותר מוזר, שבעל הכיפה השחורה יביע דעות יותר ציוניות מבעל הכיפה הסרוגה או שתלמיד הישיבה יהיה יותר ציוני מהחייל?

esterssh

New member
שוביניסט מסריח

[סתם, ילד. אתה ממש חמוד שאתה מביא לי סרטים. וגם סתם ככה. אה, ובענין הסרטים: אהמ.. השליח/ה שלי נתקל/ה בהתעלמות, וחבל. שמעתי שהשתמשת בדיוור עקיף. מתי, להערכתך, הפרוצדורה תביא את הסרטים אלי? ותודה, כן, באמת תודה רבה.] [נ.ב. הבנתי שקיבלת הזמנה של כבוד לאיזה אירוע זניח שיתקיים בעתיד הקרוב. אתה מאשר או מכחיש את השתתפותך?]

esterssh

New member
נ.ב.פ.

[פ' לשם שינוי למרות שהאות נוגדת את התקן] הבנתי שאתה חוגג עם מחלות. להלן השאלות: 1. כואב? 2. כיף לך? 3. עד מתי? 4. מה הסיבה האמיתית? 5. מה שלומך?

פארפרזה

New member
ד.א.ד.

(ד. כדי שלא תצעקי שעושים לך אאוטינג) מי זה פ. ועל איזה מחלות שמעת?

esterssh

New member
פ' הוא

פנחס, האיש שהמציא את המעטפה. הוא לא קשור לעניין, אבל חשבתי צורך לאזכר אותו, שלפחות פעם אחת במקום אחד בעולם יישאר לו זכר. רגע, אתה, מה נדחפת לפה? פתאום. אתה בכלל פ', אתה, מישהו דיבר אליך? כמדומני שדיברתי על מישהו אחר. או שמה שאומרים על המקום הזה הוא נכון, ובאמת- חוץ ממני- ישנו משתתף יחיד בפורום. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX שמעתי על הרבה מחלות. חלק ניכר מהן אני חווה על בשרי. אתה רוצה פירוט?

פארפרזה

New member
כולי אכזבה...

כבר חשבתי שמתענינים בי. ולראיה: שמי אכן מתחיל בפ. אך... אצא לחפש חברים במקום שלא אומרים עליו שיש בו 2 משתתפים. ובקשר למחלות מאוד אשמח לשמוע!

פארפרזה

New member
ד.א.ד.

פארפרזה

New member
ד.א.ד.

למעלה