ניומנ'ז VS אבוט'ס

Charmed24

New member
ניומנ'ז VS אבוט'ס ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

איזה פרק שולט היה הערב
אין מה להגיד, כשזה מגיע לביזנס צח"מ עדיין לוקחת בכיס הקטן שלה את כל המתחרות
מאבק הניומנים נגד האבוטים מגיע לשיאו. ויקטור כשמאחוריו שני הפעוטות המפונקים ויקטוריה וניקולס, ומן העבר השני ג'ק חמוש באשלי לימינו, וג'יל לשמאלו. ניקולס המלשן: תראו תראו מי איתם, ויקטור מעליב את ג'יל, ג'יל עונה לו בהתאם (צודקת 100% באמת מגיעה לו), אשלי מבקשת לשמור על נימוס מינימלי, ויקטור: כאני אראה את הכסף אני אהיה מנומס. פתאום מתברר שחסרים 5% מהסכום הנקוב, ויקטוריה מעירה איזו הערת סרק, ויקטור עושה שריר: ניקולס תתקשר לעורך דין שלי (כולה עו"ד עלוב מליגל-אייד), אשלי פונה על ויקטור בנסיון לרכך אותו, הפעם לא הולך לה, והוא קורה לה שקרנית (ובצדק), המתרגמת שוב נופלת כאן כשכותבת "את משקרת אותי" (טוב שלא כתבה "את משקרת עלי"), ואז ויקטור דורש להישאר לבד עם ג'ק, וכל 4 הסייענים יוצאים להם ברוב כבוד מהמשרד בזה אחר זה, ומשאירים את שני הניצים להתעמת ב-4 עיניים.
ציון: 10/10
בינתיים בדאון-טאון נמשכות העלילות הפחות מעניינות. מישהו יכול להסביר מדוע לד"ר אוליביה, רופאת משפחה פשוטה שמספר החולים המבקרים במרפאתה נמוך מזה של רמונה קאסטס, יש צילומי רנטגן מוארים במשרד כאילו הייתה לפחות כירופרקטית?
כמו כן, כיצד מסבירים את פיצול האישיות של טרישה שבזבזה 3 דקות שלמות מזמננו בהרצאה על כך שאינה מעוניינת לשמוע מהרופאה על מצבה, ודקה אח"כ תבעה מהרופאה לדעת על מצבה
ומה לגבי תוכניתה הגאונית של שרון על הפיכתו של "קרימסון לייט" לבית קפה רגיל בשעות היום (עם בר מיצים כמובן), אך מועדון לכל הגילאים בשעות הלילה
פאמפקין, לכי תישבי בבית עם ניקי ודוריס, ותגדלי את הילדים, את העסקים תשאירי לבעלך וגיסתך...

blair manning

New member
אבוט רולז!!! ../images/Emo47.gif

זה כל מה שיש לי להגיד, מכיוון שלא ראיתי את הפרק אתמול!!! וגם שבוע לא ראיתי לחיות
טוב שיש שידורים חוזרים בסופ"ש!!!

יפית!!

א. חכי חכי היום ג'ק שלך הולך לקבל שטיפה מויקטור... ב. ראיתי ת'הודעה שלך ב"משוב", שחר ככל הנראה יהיה המנהל של הפורום הזה, אז בקרוב תוכלי להפציץ בתמונות.
ג. 1. לגבי "לחיות", כבר ראית את התמונות ממסיבת 10 השנים לקאסי? 2. יש לך אולי מושג איפה אני יכול להשיג קלטת הממצה את מעשיה של לינדזי? I just love that character!! ראית כבר את הקטעים שהיא יורה בסאם, ואת כל תהליך האי שפיות שהיא עוברת?? קטעים אדירים, אבל בא לי קלטת מסכמת על לינדזי... איפה יש?? ד. סורי שאני לא במסנג'ר עכשיו, אני פשוט לא יכול...

blair manning

New member
שחר לשלטון!!!!! ../images/Emo47.gif

אני שמחה אם הוא יהיה מנהל זה יהיה מעולה!!!! לגבי לחיות ואללה באמת שלא ראיתי עדיין את התמונות אז תודה ענקית, ואי איך בא לי עוגת קאסי... לגבי לינדזי? יש לי חברה עם שמקליטה רצוף כל יום לחיות, אבל קלטת מסכמת של לינדזי? אין לי מושג! טוב שבת שלום לכולם, אני אקפוץ לפה שוב ביום ראשון אחרי שאני אראה את נוימן נגד ג'ק מחר

Dawn12

New member
איזה מתוקים אתם ../images/Emo24.gif

אבל זה בכלל לא סגור ועדיין לא קיבלתי תשובה מתפוז. אם יהיו התפתחויות אני אדאג לעדכן

blair manning

New member
ג'קי לשלטון!!! ../images/Emo47.gif

ראיתי והתעדכנתי בפרקי השבוע ואני חייבת להגיד: ג'קי לשלטון!!! מה שאתם רואים כ"פחד" של ג'ק מהמשופם אני רואה כחוסר עניין וזלזול. את הפחד אני אישית לא ראיתי! לעומת זאת פרקי השבוע היו ממש טובים! אני שמחה שהיה להם את השכל לצרף בסוף את ג'יל למרות שהיא גם משקרת להם ולא סיפרה להם שג'ון התקשר. מה שכן זה מכריח עכשיו את ג'ון ובילי להשאר בג'נואה סיטי, טוב או רע? לי אישית עוד אין דיעה על בילי... עכשיו אני מקווה שהפרקים הטובים באמת יתחילו ובעיקר ג'ק בשלטון ז'בו לעומת המשופם בניומן אנטרפרייז שלו, יש לי הרגשה שהולך להיות טוב... שיהיה שבוע מקסים ומוצלח לכולם!

python 4

New member
לא יודע מה את ראית

בפרקים שאני ראיתי ג'ק התנהל כעלה נידף ברוח מול השפם.

python 4

New member
אוףףףף ../images/Emo46.gif

אני שונא כשהמשופם מרים את האף שלו. מישהו צריך להעמיד אותו במקום! הלוואי שג'ק ושות' יצליחו כל כך שויקטוריה וניק יבואו להתחנן בפניהם לקבל עבודה של מחלקי תה בז'בו. תנגבו איתם את הריצפה!

מה שהכי מעצבן

זה שתמיד בעימותים בין השניים - ידו של ויקטור על העליונה. לעיתים נראה כי ג'ק ממש מפחד ממנו. וכשחושבים על זה, ויקטור הוא כמו סטפני פורסטר, לא נותן לאף אחד לרמוס אותו!

python 4

New member
אין פלא בכלל

אני חושב שאם אני הייתי צריך לעמוד מול השפם הזה אני גם הייתי נמס באותו רגע. איזה נוכחות סמכותית יש לבנאדם! סטפני פורסטר? התכוונת וודאי להגיד אייבי קריין.

למעלה