לא בדיוק מתכון, כי מלכתחילה מאד מעט עבודה.
החומרים:
בצל סגול חתוך לטבעות
2 חופני עגבניות שרי
פטריות טריות פרוסות
2 חופני שעועית קפואה
1 חבילה ניוקי בוואקום
עלי בזיליקום או נענע קצוצים גס
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית בוואק או מחבת גדולה.
מוסיפים טבעות בצל, מטגנים עד הזהבה. מוסיפים עגבניות שרי ומקפיצים כמה דקות להתרככות קלה. מוסיפים פיטריות, שעועית ומקפיצים עוד 2-3 דקות. אנחנו לא רוצים שהירקות יהפכו להיות סמרטוטיים. מוסיפים מלח ופלפל.
מוסיפים את הניוקי ומטגנים מספר דקות תוך ערבוב והקפצה תכופים. בודקים ניוקי אחד עם מזלג- כשאפשר לנעוץ, מוכנים.
מפזרים עלי בזיליקום/נענע.
החומרים:
בצל סגול חתוך לטבעות
2 חופני עגבניות שרי
פטריות טריות פרוסות
2 חופני שעועית קפואה
1 חבילה ניוקי בוואקום
עלי בזיליקום או נענע קצוצים גס
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית בוואק או מחבת גדולה.
מוסיפים טבעות בצל, מטגנים עד הזהבה. מוסיפים עגבניות שרי ומקפיצים כמה דקות להתרככות קלה. מוסיפים פיטריות, שעועית ומקפיצים עוד 2-3 דקות. אנחנו לא רוצים שהירקות יהפכו להיות סמרטוטיים. מוסיפים מלח ופלפל.
מוסיפים את הניוקי ומטגנים מספר דקות תוך ערבוב והקפצה תכופים. בודקים ניוקי אחד עם מזלג- כשאפשר לנעוץ, מוכנים.
מפזרים עלי בזיליקום/נענע.