ניו דיוק עם רעשים מהמכלול הקדמי כול

אורי-

New member
ניו דיוק עם רעשים מהמכלול הקדמי כול

ניו דיוק , הכידון מרעיש (מעין חריקות) כשמסובבים אותו , הגלגל עצמו חורק לסרוגין גם הוא (ז"א קצב אחיד של חריקה בהתאם למהירות) , כנראה משהו שם קצת עקום. אני לא מרגיש משהו מוזר בנסיעה אבל אין לי למה להשוות. השאלה היא האם זו תופעה מוכרת או שמחייבת בדיקה (הקטנוע של חברה ולכן אני לא סתם ככה יכול לשים במוסך , שאלתי את הסובבים במשרד וגם הקטנועים שלהם משמיעים רעשים כאלו או אחרים (לא רק נו דיוק אלא גם שניים אחרים). 10x

ixmix

New member
מה עם...

מודל, קילומטרז'. וחוץ מזה - למה לא תיקח ניו דיוק אחר לשם השוואה?...

אהוד א1

New member
תרים את החלק הקדמי...

ותסובב את הכידון ימינה ושמאלה.עדיין חורק? לא מסתובב חלק? אם כן תבדוק את מיסב ההיגוי במוסך.

אורי-

New member
פרטים נוספים :

קילומטר 29 אלף וטיפונת. שנה - מניח שבערך בן שנה. היום הבנתי שההרצה שלו הייתה קלוקלת , מה שעשוי להסביר את זה שהוא בקושי מאיץ. אגב , בערך ב 60 יש לו פתאום מרץ ואפשר לטפס ל80 במהירות יחסית , ואפילו ל100 , שם הוא נעצר. הוא גם מדי פעם ממש מאבד יציבות בפרונט , ואז אני יורד ל80 או 70 , עד שהוא מפסיק לשחק... בעעע.... נראה לי שלא זה אמור להיות המצב. ועוד דבר - נראה לי שהרעש השתנה היום לרעש יותר עמום , כמו של אופנוע גדול ממנו בהרבה... חשבתי שאולי יש חור באגזוז , אבל כיסוי האגזוז עם כפפה גורם לדימום (זו הדרך הכי פשוטה לבדיקת תקינות מע' פליטה אצל רכב , השאלה אם זה "תופס" גם לגבי הקטנוע). סה"כ חוצמזה הכל טוב אצלו.... נראה לי.

אורי-

New member
מקפיץ

את ההודעה כי אולי אגלה עוד משהו. וה"בקושי מאיץ" מתייחס לניו דיוקים אחרים ברמזורים , פותחים פער ממש גדול.

למעלה