ניו-יורק... ואקוודור...

ניו-יורק... ואקוודור...

שלום.. יש לי 2 שאלות... 1. אני נוחת בנוב' בניו-יורק בשדה של ניו-ארק, ויש לי קונקשן של כ-12 שעות,יש המלצות מה לאן לנסוע או מה לעשות בזמן הזה לאן לנסוע בעיר והאם יש רכבת מהשדה הזה?? 2. מה המזג אויר באקוודור במאי-יוני, והאם יש שם משהו מיוחד לראות חוץ מהגאלפוס שאין ב-פרו,בולביה,ארגנטיה,צי'לה? תודה.

Michal Plath

New member
ברור שיש

אני הייתי באקוודור בלבד חודש וחצי ומצאתי אותה מדהימה אפילו יותר מחלקה הדרומי של היבשת אתה מוזמן לשאול שאלות ממוקדות יותר ואענה.

תספר... למה היא כלכך מדהימה..

על ארגנטינה ברזיל צילה פרו ובולביה מצאתי הרבה חומר ומה לעשות... על אקוודור פחות חוץ מאולי טרקים שאני לא יודע במה הם שונים מהטרקים בשאר המדינות שציינתי...

Michal Plath

New member
קודם כל מיכל זה בהחלט שם של בחורה

גלגפאגוס קו המשווה אמצע העולם וילקבמבה עיירת ספא מדהימה ביופייה ממנה יציאה לפארק הלאומי פודוקורפוס קוונקה מגניבה וממנה יוצאים לפארק קאחאס מונטניטה עיירת חוף משגעת ובעיניי יותר שווה ממנקורה ודומותיה בפרו בבאניוס יש פול אטרקציות יש הרי געש לטפס עליהם יש את הקוטופאקסי שהוא טרק מיוחד במינו וחוץ מזה, טרקים יש בכל מקום אבל הנופים בכל מדינה שונים, האווירה שונה, הרוח שונה.... זה לא - עשית אחד עשית את כולם... אני לא הייתי מוותרת על אקוודור בעיקר בגלל שהיא פחות תיירותית ויותר מעניינת מבחינה תרבותית בעיניי

צודקת.. לא שמתי לב לשם...

אני יקח אותה גם בחשבון שאני יצא לטיול... בינתיים התכנון הראשוני שלי זה ארגנטינה וצי'לה,אח"כ לברזיל.. ומשם אם נאריך את הטיול אז לבולביה ופרו ואולי גם אקוודור..

למעלה