ניו יורק ובוסטון

adidas^

New member
ניו יורק ובוסטון

שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר או יודע קצת על האוטובוסים או על החברה שמפעילה את האוטובוסים בניו יורק, והאם יש מושג אם יש אוטובוס לבוסטון? כי ראיתי שבטיסה זה רק שעה ועשרה בערך אז הגיוני שיש אוטובוס או רכבת? האם מישהו מכיר את אכסניית הנוער (של האיגוד) בניו יורק? ממליצים? תודה רבה ! עדי

komandatore

New member
יש מס´ חברות תחבורה

המפורסמת מכולן היא הגרייהואנד ויש את רכבת האמטרקהתחנות הגדולות הם הגרנד ו פן סטיישן אני ממליץ על נסיעות באוטובוס אני נסעתי בגרייהואנד מניויורק למונטריאול ואהבתי את זה, היה מעניין, נוף יפה והזמן עבר ממש בקלות.

lady_anne

New member
הדרך מבוסטון לניו יורק מקסימה

ואם אפשר שווה לעצור באמצע במספר אתרים נבחרים, שכן מדובר באיזור שהוא ערש התרבות האמריקאית. בדקתי בשבילך באתר של גרייהאונד ואוטובוס עושה את הנסיעה הזו בסביבות 4-6 שעות אבל כאמור אפשר ואף רצוי להאריך (אני עשיתי אותה ביומיים). אשמח לעזור בהמלצות במידה ותהיה דרישה. טיול נעים ושנה טובה

adidas^

New member
אני אשמח!!

אשמח לקבל המלצות וטיפים- כמו למשל איפה עצרת ואיפה לנת שם? ואיזה אתרים ממולצים במיוחד? והאם צריך לקחת אוטובוס נפרד לכל אתר? [email protected] זה האי מייל שלי אם נדרש... תודה רבה רבה!!

lady_anne

New member
הלו אדידס ../images/Emo66.gif

בעניין התחבורה הציבורית ואיך מתניידים ממקום למקום יהיה לי קשה לענות בגלל שאני הייתי באוטו שכור. לגבי לינה ממש אין בעיה (ביחוד אם אתה נוסע בסתיו) ויש המון מוטלים קטנים בדרך. לא צריך להזמין מקום מראש, אבל שוב - כאן היתרון של רכב שכור. האתרים המומלצים הם: 1. העיירה SALEM - נמצאת קצת צפונית לבוסטון אבל אם מעניינת אותך היסטוריה אמריקאית שווה לסטות מהדרך. בסאלם נמצאים המוזיאון הימי ומוזיאון המכשפות. 2. PLYMOUTH - אתר הנחיתה של המייפלאואר באמריקה. רצ"ב אתר המפרט את האטרקציות הנמצאות בעיר (שוב-היסטוריה אמריקאית במיטבה). 3. PROVINCETOWN - העיירה שנמצאת בשפיץ של קייפ קוד. עיירת דייגים קטנה ומקסימה ונעים לטייל על החוף. אם לובסטרים הם הקיק שלך - הגעת למקום הנכון. במפה אצלי רשום שיש מעבורת ישירות מבוסטון לפרובינסטאון אבל אינני יכולה לתת על כך מידע מוסמך. 4. האי מרתה´ס ויניארד - מעון הנופש של העשירים והמפורסמים. אם ג´ון קנדי ג´וניור וקלינטון נוסעים לשם - כנראה שיש מה לראות אבל אין לי מידע ממקור ראשון פה. 5. NEWPORT - עיירת קיט מקסימה עם וילות עוצרות נשימה של עשירים ומפורסמים (אפילו יש סיורים מודרכים ל-MENSIONS האלה ושווה לראות כמה נעים כשעשירים). בנוסף יש שביל שמתפתל על הצוקים, ודומני שהשם הוא THE CLIFF ROAD אבל תוכל לברר שם. 6. העיירה מיסטיק מהסרט מיסטיק פיצה (על הגבול בין רוד-איילנד לקונטיקט). מקום נחמד לטיול. טיול נעים ומהנה.

adidas^

New member
האם את מכירה....

קודם כל תודה על הפרטים , אני בטוחה שהם יסייעו לי מאד!!
ושאלתי האחרונה (בינתיים... אני מקווה שאני לא מעצבנת...
) היא האם את מכירה מדריך טוב לכל איזור בוסטון והאתרים שציינת?? תודה רבה!!

lady_anne

New member
אני בד"כ משתדלת להיעזר יותר

בלשכות המידע המקומיות, אבל בחנויות "למטייל" ו"סטימצקי" בטח תצליחי למצוא ספר מסדרת FODOR´S או משהו דומה שעוסק בבוסטון והסביבה. תהני ותבלי, ואל תשכחי לצלם את השלכת המקסימה ולסרוק לנו תמונות כשתחזרי. נסיעה טובה.

למעלה