ניו יורק ומחזות זמר

Ponchu83

New member
ניו יורק ומחזות זמר

שלום :) לאחר זמן מה בלונדון והתמכרות מוחלטת למחזות זמר התקבלה ההחלטה לנסוע לניו יורק באוקטובר. עברתי קצת על האתר של ברודוויי, וגיליתי שאני לא מכירה כמעט את המיוזיקלס שמציעים שם (ואין את עלובי החיים... מה לא הייתי נותנת כדי לראות את ההצגה הזאת שוב). תהיתי, האם מישהו יכול להמליץ לי על מחזות זמר טובים? (לי יצא לראות את - wicked, les miserables, mama mia, chicago, lion king, phantom of the opera, producers, cats, grease). בנוסף... המטרה העיקרית היא ללכת שוב לראות את wicked, במיוחד כשקרי אליס מופיעה שם. השאלה היא היכן כדאי לקנות כרטיסים? להזמין מראש (שמעתי שהמחזה מבוקש) או לקנות בטיימס סקוור? האם ההנחה משתלמת? תודה רבה, יש לכם פורום מקסים, שמחתי לגלות שאני לא המכורה היחידה

netmaster1

New member
קודם כל תמיד כדאי לקנות בTKTS

בחניית מלון המריוט, ברחוב 43 אם אני לא טועה, קשה מאוד לפספס את הבניין, במיוחד בגלל התור האינסופי של אנשים שמקיפים אותו בדרך לקנות כרטיסים מוזלים. אבל אני לא זוכר אם Wicked מופיע בלוח של המוזלים... מה שכן אני יודע שאין להצגה הזאת הנחות סטודנטים או משהו דומה, אבל עדיין תמיד עדיף לבדוק קודם במקומות המוזלים מאשר לקנות באולם(אגב, אם יש לוויקד הגרלה זה תמיד האופציה הכי כדאית) אני ממליץ בחום ללכת לראות את Xanadau מחזמר שצוחק על מחזות זמר ועכשיו בקאסט נמצאת גם וופי גולדברג אז בכלל זה מחזמר נפלא. Legaly blonde זה גם מחזמר מאוד כיפי וחמוד ששווה לבדוק.

Ponchu83

New member
תודה רבה:)

אני באמת מתלבטת בעניין. אין לי בעיה לקחת את הסיכון עם מיוזיקלס אחרים (במיוחד לאור העובדה שנהיה שם שבועיים פלוס) אבל את המחזמר הזה חשוב לי לראות שוב:) לילה טוב...

Hippie Jeannie

New member
אני גרה כרגע בניו יורק אז אולי אוכל לעזור

קודם כל בנוגע לוויקד, אל תחכי עם זה, תזמיני מהארץ. המחזמר מ-פ-ו-צ-ץ, הכל סולד אאוט, ואין הנחות סטודנטים, רק הגרלה שעתיים לפני ההצגה שבה בערך 200 איש מתחרים על 20 כרטיסים... אם זה באמת חשוב לך תזמיני באינטרנט מראש. כמה המלצות: יש כרגע הפקה מהדהימה של ג'יפסי בכיכובה של פאטי לופון האחת והיחידה. זה לא המחזמר הכי מטריף שאי פעם ראיתי, אבל זו הפקה מעולה ופאטי נותנת הופעה כמוה לא תראי בכל ימי חייך. זה חומר למתקדמים, אבל שווה כל דולר. יש את המחזמר "האביב מתעורר", שהוא מחזמר מאוד מודרני עם מוזיקת רוק נהדרת וזכה במלא פרסים בטוני של שנה שעברה. עוד המלצה טובה, אם יש לך כוח לעמוד בתור, זה ההפקה של "שיער" בתאטרון הדלקורט בסנטרל פארק. זה הפקה חינמית לחלוטין, אבל צריך לעמוד בתור לפחות משמונה בבוקר (הקופה נפתחת באחת בצהריים) אם את רוצה כרטיס. זו הפקה מדהימה, באמת, האריכו אותה כבר פעמיים ואני מאמינה שיאריכו אותה שוב ואולי אפילו יעבירו אותה לברודווי כי היא כל-כך טובה. היירספריי גם מקסים ונורא כיפי. זה ההמלצות שלי פחות או יותר... אם מעניין אותך הנחות, תיכנסי לאתר הזה, תסתכלי על העמודה הימנית למטה ותלחצי על הקישור ל"student rush and standing room policies". זה הקישור הכי שימושי לאוהבי מחזות הזמר בניו יורק, בייחוד אם הם סטודנטים. תהני!

frosti

New member
יותר פשוט להרשם להגרלה של שיער באינטרנט

ככה זכיתי ב-2 כרטיסים חינם ונהנתי מחוויית תיאטרון מדהימה בפארק! מאד מאד מומלץ! וכמובן מצטרף להמלצה של ג'יפסי! כבר הספקתי לראות פעמיים!

frosti

New member
עוד אפשרות לקבל הנחות

היא להרשם לplaybill club בplaybill.com ולקבל הנחה כמעט זהה לזו שבTKTS להרבה הצגות (כ-40-45 אחוזים בדר"כ, כשבTKTS היא כ50 אחוזים). ההבדל הוא שפשוט ניתן להדפיס את שובר ההנחה, לגשת לתיאטרון, ולבחור את המקום ישיבה, כשבTKTS צריך לעמוד (לפעמים שעות בתור), לקוות שתמצאו מקום סביר, ובכלל לקוות שבאותו יום התיאטרון ישחרר כרטיסים למכירה בTKTS. ככה ראיתי את Curtains ב79 דולר, שורה 8 באמצע האורקסטרה.

למעלה