ניו יורק לטבעונים

ניו יורק לטבעונים

זה פשוט תענוג
ראשית בכל סופר בסיסי וחנות 24 יש חלב סויה וגם סוגים אחרים שאינם חלב פרה

שנית על כל מוצר הרכיבים ברורים בגלל אלרגניים אז קל לדעת

שלישית בכל קרן זווית מוצאים מעדניה שמחזיקה בגאון מוצרים טבעוניים ואורגניים.

רביעית יש מבחר מסעדות כולל רשת סושי, פיצה, וכל מני מקומות מזון מהיר טבעוני.

אנחנו הכי נהנינו בבית הקפה peace cafe ב-82 על אמסטרדם
אכלנו שם 6 פעמים ובכל פעם דגמנו משהו אחר והכל היה לנו טעים.
אכלנו שם עוגת גזר עם זיגוג "גבינת שמנת" מעולה שבמעולות
עוגת ניו יורק "קרים צ'יז" מהממת ממש
בראוניז משובחים
סקונס מלוחים עם בזיליקום טעם גן עדן
אצבעות לא עוף מטוגנות ברוטב מיונז צ'יפוטלה טבעוני, טעם של עוד
פיצה פטריות שהיתה כמו מלאווח עליו ממרח פטריות ומעל גבינה טבעונית מגוררת וירקות, אלוהי
סלט לא עוף עם חסה וקרוטונים
קארי נפלא
לא עוף פרמז'נה עם פסטה
אני לא זוכרת מה עוד
במקום יש גם מיצים סחוטים של ירקות ופרות ומאכלים raw כולל פיצה ועוגת קשיו, לא טעמנו.

חוץ ממנה אנחנו סופר ממליצות על המסעדה הקוראנית הצמחונית טבעונית HanGawi שנמצאת לא רחוק מברודווי
Superiority באיסט וויליג' זה הבורגר הכי שווה בעיר לשוחרי הז'אנר
Beynd Sushi זו רשת סושיות
Chloe רשת מזון מהיר טבעוני
Double Zero &company פיצריה

וגם לדומינוס יש אפשרות להזמין פיצה בלי גבינה עם המוני ירקות וזה בהחלט מענה מספק כשרעבים ולא מתחשק לצאת לחפש

לא ממליצות בכלל על המסעדה הצרפתית הטבעונית בוויליג' Sarassin
ראשית צפוף, ממש צפוף,
הפאטה היה בעל מרקם לא נעים וטעם משתדל והוגש עם לחם לא ממש קלוי,
הראשונה השניה שדגמנו מוצרלה עם פרוסות עגבניה היתה משעממת והעגבניות היו תפלות ולא מוצקות דין
לשתי המנות העיקריות שהזמנו היה טעם מאד דומה ב"זכות" עלי הדפנה שמילאו אותן למרות שאחת היתה רטטוי והשניה בוףבורגניון,
מיץ התפוזים ממנו הכינו את המימוסה היה עם טעם של לא טרי,
הקרפ היה ממולא בשקדים שנקלו יתר על המידה וראוי היה להשליך אותם ולמלא בחדשים ומוס הלימון היה מלא בחתיכות קליפה גדולות יחסית ומרקמו לא היה חלק...
יקר ברמה לא ברורה .לא ממליצה בכלל.

Dr T noki

New member
נשמע מעולה
אנטי תיזה להעדר המבחר המוחלט בדנמרק...

מתכננת לנסוע לאיזור ניו יורק ורוד איילנד לכמה שבועות בשנה הבאה, אשמור את ההמלצות.

אני לא יודעת מה קורה ברוד איילנד

אבל ניו יורק כולל ברוקלין מצויידת היטב

Dr T noki

New member
מקווה שחלק מהמקומות שציינת הן רשתות ארציות

בכל מקרה מתכננת קפיצה לניו יורק במסגרת השהיה שם. אני כמובן אחפש בגוגל את ההמלצות שלך.

בענין רשתות ארציות

הכי חשובה היא רשת הסופרים whole foods http://www.wholefoodsmarket.com/ שם תמצאי כל מה שנפשך חשקה החל בגבינות למריחה, גבינות קשות ,יוגורטים, משקאות, קרקרים, דגנים, פרות וירקות אורגניים טריים משובחים, שוקולד, עוגיות ושאר מוצרי מדף טבעוניים וגם אורגניים לפחות חלקם.

תמיד תוכלי לרכוש לך קופסא עם ירקות חתוכים לבחירתך עם רוטב טבעוני וגבינה טבעונית להוסיף או מרק מוכן טבעוני אורז עם ירקות פסטה עם ירקות ושאר מזונות מוכנים טבעוניים. שלא לדבר על חברת המיצים Naked שאי אפשר להפסיק לשתות אותם כי הם הו כה נהדרים
והפרות החתוכים אננס טרי, אוכמניות, תות שדה, פטל...הו

זה עבר מהר! איזה כיף לשמוע על מקומות טבעוניים

ועל טיולים מוצלחים בכלל.
אני רוצה לנסות עוגת גבינה טבעונית עד/לפני שבועות.
בלונדון נכנסתי ל wholefoods - אני חושבת שזו שלוחה של הרשת האמריקאית , אבל לא יכולתי להישאר, מרוב ריח של בשרים וגבינות
זה היה ממש חזק...

לא יודעת באיזה חלק של החנות היית

על פי רוב אלה סופרים ענקיים עם מחלקת פרות ירקות נהדרת ומדוגמת עם מקרר מלא מוצרים טבעוניים של מיטב החברות ובאמת כל טוב הארץ
ונכון גם בשר ודגים וגבינות אם כי הרבה פעמים המוצרים הארוזים ואלה שמדיפים ריח כי הם על המשקל לא נמצאים אפילו קרוב

למעלה