ניו יורק ללא גלוטן

טליאמתי

New member
תודה על המידע הילה


 

Ccyclist

Well-known member
מעניין, אך חלקי מאד מבחינת החוק והצגת פיצות בקמח כ"לל"ג"

הסיקור היה כאילו מדובר באיזו נישה או טרנד, לא בהכרח בצורך.
&nbsp
מה שמאד חסר הוא מידע אם קיימת חובת יידוע חוקית כמו באירופה או שמדובר בנדיבות ליבם ושיפוטם האישי של בעלי המסעדות, ותמוהה ביותר שפיצה המיוצרת בענן קמח חיטה ובאותו התנור מוצגת בכתבה כמוצר "ללא גלוטן אך לא לצליאקים" כי אצלנו באירופה היא היתה נחשבת "עלולה להכיל" והצגתה כ"ללא" היתה הטעיית הצרכן.
&nbsp
כמו כן, בארה"ב יש את ה FDA המרכזי, אך גם חוקים מקומיים של המדינות ולכן אם אין מדיניות פדרלית ברורה יתכן שיש מערכת טלאים של חוקים פה ושם, כאשר חוק שיגן עלינו בניו יורק או קליפורניה לא יהיה רלוונטי בעת ביקור בפלורידה או מדינות מתקדמות פחות.
 
למעלה