מעניין, אך חלקי מאד מבחינת החוק והצגת פיצות בקמח כ"לל"ג"
הסיקור היה כאילו מדובר באיזו נישה או טרנד, לא בהכרח בצורך.
 
מה שמאד חסר הוא מידע אם קיימת חובת יידוע חוקית כמו באירופה או שמדובר בנדיבות ליבם ושיפוטם האישי של בעלי המסעדות, ותמוהה ביותר שפיצה המיוצרת בענן קמח חיטה ובאותו התנור מוצגת בכתבה כמוצר "ללא גלוטן אך לא לצליאקים" כי אצלנו באירופה היא היתה נחשבת "עלולה להכיל" והצגתה כ"ללא" היתה הטעיית הצרכן.
 
כמו כן, בארה"ב יש את ה FDA המרכזי, אך גם חוקים מקומיים של המדינות ולכן אם אין מדיניות פדרלית ברורה יתכן שיש מערכת טלאים של חוקים פה ושם, כאשר חוק שיגן עלינו בניו יורק או קליפורניה לא יהיה רלוונטי בעת ביקור בפלורידה או מדינות מתקדמות פחות.