לה - ברנדין: עסקית
3 מנות ב 47 $. לראשונות: טונה ילוטייל על סלט שכלל מנטה, בוטנים, ווטר קראסט מתובל בויניגרט קארי אדום. בויאבז עם עוגת סרטן, איולי, ציר לובסטר עם זעפרן, שרימפס וקרוטונים. לעיקריות - דג GROUPER עשוי סאטה על פירה של פטריות יער, ויניגר שרי, רוטב בייקון ופלפל שחור. המנה כללה פורטובלו עם שום ועשבי תיבול. השניה היתה כאמור, מיין לובסטר (נתחי הבשר חולצו מהשריון) בחלב קוקוס, ליים וקארי עם אורז ולעיו צ'אטני חציל. לקינוח: מוס גואבה וקוקוס עם סורבה קוקוס ברוטב פפיה עם תות וגם וופלים ממולאיםבפיסטוק עם מוסלין של ג'ק דניאלס. פולי פויאק 2002 ליווה בנאמנות את הארוחה המצויינת הזו. שף המסעדה - אריק ריפרט