ניו יורק ניו יורק

עגת

New member
ניו יורק ניו יורק

יש המלצות על מקומות שבשום אופן לא מוותרים מלפקוד אותם? מדובר בתחילת שבוע הבא. ותודה מראש
 

דמיתר

New member
שלושה מקומות שסעדנו בהם ונהננו

* לה ברנדין - מסעדה צרפתית. אכלתי שם לובסטר מעולה. צהריים עיסקית שפויה. * בלשצר - ביסטרו צפוף קהל בצהריים - אוכל טוב, אוירה מעניינת ומהנה. * פיטר לוגר - לאכול פורטרהאוז לשניים וזהו. המלצות אלו הינן טיפה (אקראית) בים האפשרויות המוצעות למבקר בעיר הפלאית הזו. מציע לך לדפדף בזאגט מסעדות מיד בבואך למנהטן ולבנות לך תכנית המתאימה לחיכך ולכיסך: בסניף בארנס ונובל (חנות ספרים) הגדול - מול לינקולן סנטר, את יכולה לשבת בקומה הרביעית, לקרוא את כל המלאי שבחנות ולכתוב כאוות נפשך: החנות פתוחה עד חצות. תרצי עוד מידע - אשמח להעמידו במסרים
 
האם אפשר לפרט יותר מה היה התפריט

במסעדות שאתה ממליץ עליהן (וכן כמובן עלות/תועלת) תודה
 

דמיתר

New member
לה - ברנדין: עסקית

3 מנות ב 47 $. לראשונות: טונה ילוטייל על סלט שכלל מנטה, בוטנים, ווטר קראסט מתובל בויניגרט קארי אדום. בויאבז עם עוגת סרטן, איולי, ציר לובסטר עם זעפרן, שרימפס וקרוטונים. לעיקריות - דג GROUPER עשוי סאטה על פירה של פטריות יער, ויניגר שרי, רוטב בייקון ופלפל שחור. המנה כללה פורטובלו עם שום ועשבי תיבול. השניה היתה כאמור, מיין לובסטר (נתחי הבשר חולצו מהשריון) בחלב קוקוס, ליים וקארי עם אורז ולעיו צ'אטני חציל. לקינוח: מוס גואבה וקוקוס עם סורבה קוקוס ברוטב פפיה עם תות וגם וופלים ממולאיםבפיסטוק עם מוסלין של ג'ק דניאלס. פולי פויאק 2002 ליווה בנאמנות את הארוחה המצויינת הזו. שף המסעדה - אריק ריפרט
 
מגנוליה בייקרי, על האוסטון

בווסט ווילג', צ'לסי מרקט - השדרה ה 9 ורחוב 14, שוק האיכרים ביוניון סקוור בשבת - משש בבוקר עד השקיעה, וויליאם סונומה - על השדרה השביעית בין רחוב 16 ל 17, עוד?
 

adidushim

New member
ZABARS ו dean&deluca הם מקומות

נחמדים עם מגוון רחב של חומרי גלם ומאכלים. מסעדת the sea grill היא אחת מאלו שהותירו עליי את הרושם הרב ביותר (שוכנת ברוקפלר סנטר) גם the oyster bar הייתה אהובה עליי במיוחד,בעיקר בגלל המגוון הרחב של הצדפות הטריות שמוגש במקום. גם sushi samba (בוילג') מחזיקה סושי איכותי מאוד . תהנו.
 
אסור להחמיץ

Nobu (יפני). הזמנות חודש מראש, אבל אולי מישהו יבטל ברגע האחרון.
Peter Luger (סטייקים). מקדש הבשר שאסור לוותר עליו, בכל מחיר ובכל מזג אויר, למרות הסביבה הלא-סימפטית. סטייק לשניים (או שלושה, או ארבעה) עם תרד ליד ובירה כהה או יין אדום רציני, נגיעה קטנה בגן עדן.
Aquavit (שבדי-אמריקאי). מטבח מקורי ומשובח ביותר.
Grand Central Oyster Bar (פירות ים). עשרות סוגי אויסטרים, הכי טריים שיש; Clam Chowder כמו בנמל בבוסטון. יתרון נוסף: לא צריך להזמין מראש.
Soup Kitchen International (מרקים). בעיקר בשביל הקטע (ה"סופ-נאצי" מסיינפלד), אבל גם בגלל שהמרקים טעימים מאד.
Tomoe Sushi (סושי). הסושי הכי טוב בעיר. יותר טוב מ-Nobu, לדעתי.
 

bouquet garni

New member
מצטרף להמלצות

על tomoe שממוקמת בסוהו ולדעתי הסושי שם באמת הכי טוב, גם אם המקום נראה כמו חומוסיה. חלק מהמסעדות הטובות מציעות תפריט עיסקי בצהריים במחיר מוזל (לדעתי גם Nobu וגם Tao מציעות תפריט עיסקי).
 

lilaNY

New member
ואנחנו אוהבים את

BABBO איטלקית מצויינת TAO גם טעים וגם מקום "איני", דומה לבודהה בר בפריז. סושי סמבה - כמו שזה נשמע, שילוב של סושי ואוירה ברזילאית. פשוט מקום חביב וטעים. קצת פחות יקר מהקודמים. וכמובן יש עוד המון. אם תתני כיוון של סוג האוכל וטווח המחירים שמעניין אותך, אני אוכל לחשוב על מסעדות נוספות, אם כי נראה לי שקיבלת כאן כיסוי מכובד.
 

lilaNY

New member
וגם שני אתרים שתוכלי להיעזר בהם

(הZAGAT כזכור בתשלום) citysearch ואתר נוסף שמציג במלואם תפריטים של רוב המסעדות בעיר, כולל מחירים.
 
למעלה