ניו יורק: תיכון ראשון להומואים

• פותח הנושא idoz
  • פורסם בתאריך

idoz

New member
ניו יורק: תיכון ראשון להומואים

אני מניח שרובכם יודעים את דעתי על זה, אני מתנגד נחרצות לזה. בדבר זה מונח הבסיס לאפלייה על רקע מיני. הרי רק נושכי כריות יתקבלו אליו וכך בעצם יבודדו אותם. אם אדם יחפוץ בלימודים שם יהיה עליו לסטות מדרך הישר. מה דעתכם על החרפה הזאת?

EverMan

New member
לדעתי זה לא מקובל.

בית ספר על בסיס משיכה מינית זה כמו בי"ס לזכרים או נקבות בלבד. רעיון גזעני. בלי השטויות הנילוות שלך

Mellincolin

New member
כנראה שכמו עם השחורים בארה"ב

גם הפעם יעברו כמה עשרות שנים עד שיהיה שוויון מלא, וגם זה על הנייר. בבי"ס המעורב הראשון לשחורים ולבנים בארה"ב, המשמר הלאומי היה צריך ללוות את התלמידים השחורים כשהם נכנסו לבי"ס... אפשר רק לקוות שהפעם זה יקרה יותר בקרוב והרבה יותר בקלות.

idoz

New member
מדבריך אני לא מבין האם אתה

בעד או נגד הבה"ס הזה.

Mellincolin

New member
נגד הבי"ס

הם טוענים שיש בעיה קשה של אלימות כלפי הומוסקסואלים - ואני משער שהם צודקים, אבל את הבעיה הזו צריך לא פותרים בכך שבונים להם בי"ס נפרד...

idoz

New member
אני מודה בעובדה שאני הומופוב

דרך הישר היא שעל הזכרים לאהוב נקבות. תראה עד לאיפה מתדרדרים ההומואים (ונקווה שהתדרדור יבלם).

הנה מלך העולם מכתיב לנו.

מה עכשיו? נשים ילבשו רק ביגוד צנוע? הומואים יוצאו להורג בכיכר המדינה עם עוזי אבן ומיכל עדן? ראשי ממשלה יירצחו? בוא תכתיב לנו את העולם.

אני מתנגד לתיכון הזה.

אני אלמד במקום אחר רק בגלל שהנטיות המיניות שלי שונות? יעשו לי חקירה כשאני אעלה לתיכון ויבדקו את נטייותי המיניות? לא מקובל עלי.

idoz

New member
אתה לא מבין?

זה הפוליטלי קורקט. אם היו עושים בה"ס לסטרייטים בלבד הרי שצעקה גדולה הייתה קמה מיד, אבל מאחר שההומואים הם קבוצה "נרדפת" כביכול מגיעה לה גטו משלה.

doresh shalom

New member
הומואים לא בבית ספרנו ?

גטו... אולי אפילו תאי גזים מה דעתך... זה לא שום פוליטיקלי קורקט זו אפליה זו רדיפה זה בדיוק כמו שהיו עושים בתי ספר מיוחדים למזרחים, אתה יודע איזו מהומה הייתה כמה (ובצדק)... איזה בנאדם דפוק יכול לתמוך ברעיון שכזה. אני לא מבין איך אישרו את הקמת אותו בית ספר זה פשוט רעיון מעוות

אווףףף....../images/Emo54.gif

עד כמה אפשר לשנוא- למה? בנאדם נמשך מינית אל בני מינו..זה אומר שאין לו רגשות זה אומר שאתה יותר טוב מימנו??? אז אתה תעדיף נשים והוא יעדיף גברים-זה לא אומר שהוא לא בנאדם כמוני וכמוך...אם היתי נולדת בטימבקטו אז לא היתי בנאדם לא היו לי רגשות??? בעצם בו לא נילך רחוק- למה רצחו את ההורים של סבא שלי??? רק בגלל שהם היו יהודים... טווחו בהם למוות אל תוך קבר המוני....זה לא מגיע לאף אחד רק בגלל שהוא יהודי או הומו...כי כולנו בני אדם!!! ורובנו זקוקים לאהבה! ולייחס של כבוד! אני לא בעד הביצפר הזה בגלל שהוא מכוון רק לקבוצת אוכלוסייה אחת זה רעיון גזעני ומפריד את אותה קבוצה משאר החברה כאילו לא היו שוויים לטוב ולרע....

doresh shalom

New member
תעני רק לכותרת יופי

אם תקראי את תוכן ההודעה שלי תראי שאין שום סיבה להודעתך

למעלה