ניחוחות..........

shelycat

New member
ניחוחות..........

תגידו...... יש דברים שאתן או בני זוגכם נמנעים מלאכול כי הריח (ריח פה כלומר) שזה משאיר אחריו הוא לא הכי נעים? הכוונה היא האם גם כשזה רק שניכם ואתם לא צריכים לצאת בציבור לפגוש ולדבר עם אנשים אחרים, האם אתם נמנעים מלאכול דברים כמו שום/בצל/סחוג ושאר מאכלים מפיצי ניחוח שכאלה? האם זה/ריחות בכלל מפריעים לכם? או שאתם אדישים לכך? אפרופו איזה ריחות פה כן מפריעים לכם באופן כללי?

שמופית

New member
לא נמנעים מכלום !!

תמיר לא אוהב ריחות של חמוצים (מלפפונים, זיתים), אבל אני אוכלת מהם חופשי. מקסימום הוא לא ינשק אותי ל-5 דקות...
שנינו מתעבים ריח של סיגריות וזזים כשמעשנים לידינו.

daldan

New member
לא ממש נמנעים

אבל אני באופן אישי שונאת ריח של סיגריות, של אנשים אחרי ששתו נס קפה, ולפעמים מפריע לי ריח של שום ובצל

shelycat

New member
כן אבל.............

באופן כללי סיגריות זה מגעיל אבל חייבים להודות שהכי מסריחות הן נובלס ובהפרש קטן אחריהן קאמל וגם פה התחרות היתה צמודה.

רחלילי

New member
לא מסתדרת עם ריח של סיגריות

וגם של מכוניות בפקק עם הפיח. אבל זה לא אוכל.... מבחינת אוכל לא נמנעים מכלום אך יש מאכלים שיודעת שיש יותר רגישות אליהם בסביבתי... אז פשוט מצחצחים אחר כך או משהו.

shelycat

New member
אפרופו ציחצוח והיגיינת פה.....

יש היום המון טעמים בשוק למשחות שיניים ומי פה, יש טעמים וסוגים שאתם לא יכולים לסבול את הטעם שלהם? למשל פעם ניסיתי מי פה בטעם קינמון
ולפני שבוע החלטתי לגוון ולקנות משחת שיניים שונה (את זאת של מרידול) ועמית ממש לא אוהב אותה אז חזרנו לקולגייט. דרך אגב אתם משתמשים באותה משחה או שיש לכם טעמים שונים ולכן מחזיקים שני סוגים של משחת שיניים או מי פה שונים לכל אחד מכם?

שמופית

New member
אנחנו גם השתמשנו פעם בקולגייט,

עד שגיליתי שהם עושים ניסויים על בעלי חיים, אז הפסקתי לקנות ועברנו לזברה שהיא גם אחלה...

רחלילי

New member
קולגייט כחול ג´לי כזה בריח של תרופה

מקווה שלא טעיתי בשם יש לזה ריח נוראי שאיני יכולה לקרב לפה שלי. אני אוהבת אקווה פרש עם פסים ירוקים-לבנים-אדומים ואייל יותר אוהב קולגייט רגיל. בסוף קונים מה שבמבצע בסופר-פארם.

עמבה...

מה לעשות שאני ממש אוהבת עמבה צהובה וריחנית עם הפלאפל, ועמית- העירקי, ממש שונא את זה... אז אני משתדלת לא לאכול את זה, אבל מדי פעם (במיוחד בהריון) חוטאת קצת...

אלפית

New member
אני הטלתי ווטו על בצל ../images/Emo128.gif

וזה אומר בצל לכל סוגיו וצורותיו. רעה שכמוני ... הבנזוג מנסה אותי, ואוכל בחוץ מהפרי האסור, אבל אני תמיד מרגישה, מיד!

che55

New member
הריח של בשר כבש עושה לי רע

וגם ריח של סגריות, ובאירופה נגעלתי בחנויות הסופר ובשווקים מהריח של החזיר

נופר30

New member
אם זה היה תלוי בי אז כלום

אבל לשלומי יש בעיה עם שום ( בעיה חריפה מאוד ) ולכן לצערי אני ממעיטה בעבודה עם שום בבית או כאשר אני איתו בחוץ

ayush

New member
בעיקרון לא נמנעים מכלום...

אין לי בעיה עם ריח מסויים, ובד"כ אנחנו אוכלים הכל.... אבל תלוי איפה אנחנו נמצאים ולאן פנינו מועדות.. אני אישית לא אוהבת ריח של עמבה...תומר אוהב את זה אבל גם ככה לא יוצא לו לאכול מזה הרבה אז אין לי בעיה.

rinutza

New member
אנחנו לא נמנעים מכלום, אלא אם כן

אנחנו יוצאים לאן שהוא שבו פוגשים אנשים. שניינו מאד אוהבים לבשל עם שום ובצל ואוהבים טונה וכל מיני דברים אחרים שמריחים "נפלא". למזלנו, לאף אחד אין בעיה כשהשני אוכל. ולגבי ריחות שמפריעים לי באופן כללי - אני שונאת ריח של זיעה - יש כאן כמה אנשים בעבודה שפשוט בלתי אפשרי להיות איתם באותו החדר, זה ממש מגיע לרמה של כאבי ראש מהריח. אחד כאן הגדיל לעשות וקנה ספריי לשירותים וכל שעה בערך הוא מתיז סביב האדם "המריח". ריח של דברים מקולקלים מאד מפריע לי בד"כ אבל זה לא קורה הרבה.

למעלה