ניחוח של ספרים

benreu

New member
ניחוח של ספרים

ניחוח של ספרים מכוננית אילמת, "תמול שלשום" צמוד ל"כוכבים בחוץ" "ארצות התן" מול "פתוח, סגור, פתוח" "מר מאני" עם "מקראות הרצל" בכל מכל כל. שירה ופרוזה מהלכות כתף לכודה בכתף, עבר ספוג באלפי עוצמות מתפתל בהווה הדור, מילים, וצלילים, והשפע איננו נמוג. שוליות קוסם כבושות על מדף, כמו אגודה של צבעונים באגרטל.

מנורה

New member
כתבת כל כך יפה אז למה הפרצוף

החמוץ למטה??

benreu

New member
הפרצוף החמוץ.

כמראה שאינני שולא עדיין על הפרצופים, והפרצוף פשוט התפלח. לא היתה לי שום כוונה להוסיף אותו. אני מקווה שהפעם הגיעו האורחים הרצויים.

שרה16

New member
ה-../images/Emo10.gif מופיע בכרטיס האישי

תכנס לכרטיס האישי שלך,ותמחק את הסימן מהחתימה.

כתוב יפה ../images/Emo45.gif

עשיתי קצת "גשש בלש" באמצעות כרטיסך האישי ומצאתי עוד חומרים - ובניחוח אחר - ניחוח אישה
ערב טוב לכולם

bimbo.

New member
ניחוח ספרים ...

ניחוח ספרים במלוא מובן המילה, אני מאוד אוהבת. ממש אוהבת להריח את הדפים. הריח שלהם תמיד מעורר בי געגועים למשהו לא ברור. תמיד הייתי "תולעת ספרים". אולי בגלל זה. בן, אתה כותב נהדר

maxima

New member
גם אני הייתי תולעת ספרים

אני קוראת מאד מהר ובכלל יש לי תחביב להסתובב בחנויות ספרים ובספריה אני יכולה להסתובב שעה לדפדף בספרים ולהנות מריחם

נֵנָה

New member
../images/Emo45.gif ממש ממש יפה ../images/Emo6.gif

מה אוכל להוסיף שלא אמרו? אתה ברוך כישרון כתיבה
אחד הדברים שהכי הכי אהבתי היה ללכת לחנויות ספרים, להריח את ריח הספרים החדשים, לדפדף ולהשתכר במשך שעות
מדי פעם נהגתי ללכת לחנות ספרים מיד-שניה בשיינקין ת"א, לנבור בין כל הספרים הישנים ולשקוע בנוסטלגיה
וכמובן גם לקנות כמה להנאה ולמזכרת
עד היום יש לי על המדפים ספרים ישנים שפשוט איני מסוגלת להיפרד מהם ... אני מניחה שהחנות קיימת שם עד היום וממש עשית לי חשק לבקר שם ...

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

נדמה לי שאמרתי וזה ברח לי... אז הנה שוב פעם (לא יזיק)... ערב טוב ומבורך לכולם ולמקסימה דש מחנות המסגרות... כל טוב אורי

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם ( ולאממי - ראיתי)

האמנות האבסטרקטית אינה מרגשת אותי. את יודעת מה אני אוהב מה אני עושה... בכל זאת תמיד מסתקרן לראות הכל... ברכות לבביות לשנה החדשה אורי

maxima

New member
ואוו תודה סבאאורי........./images/Emo140.gif

אולי תלמד אותי איך עושים את המסגרות האלה.......

למעלה