ניחוש/תקשור שאלות במבחן אמריקאי

MTFNK

New member
ניחוש/תקשור שאלות במבחן אמריקאי

לפני כ10 שנים, כשהייתי בתיכון היה לי מבחן אמריקאי ולא ידעתי כמעט כלום. להפתעתי הרבה לא רק שעברתי, קיבלתי ציון 85-90 אם אני זוכרת נכון.
יש לי מבחן בחמישי שהוא ברובו אמריקאי. השאלה אם כדאי/רצוי לנסות לעשות את אותו הדבר? יש לציין שלמדתי כמה שיכולתי ואני עדיין לומדת.

אשמח לדעת מה הייתם עושים במקומי ולמה

אני אישית הייתי לומד ולא הייתי מנסה לנחש

גם אם הייתי יודע שאני יכול לנחש. גם אם יש לך יכולת לנחש את התשובות הנכונות, זה בדיוק כמו להסתכל בספר באמצע המבחן. מה ההבדל? במקומך הייתי הולך לאתרים שונים שיש בהם תרגילים לפיתוח יכולת הניחוש/תקשור, ושם הייתי מתאמן. הייתי פעם בכמה אתרים כאלה, ואני חייב להגיד שאני ממש לא טוב בניחושים האלה

MTFNK

New member
אני מתאמנת על קלפי משחק רגילים ואני אכן מרגישה שיפור

בקשר למבחן, אני לומדת כמה שאני יכולה. פשוט תמיד יכולות להיות שאלות שאין לי מושג מה התשובה או מתלבטת בין 2 תשובות

MTFNK

New member
מזה שאני "יודעת" או מרגישה איזה קלף יהיה

עברתי לזה שאני ממש רואה את הקלף כשאני עם עיניים עצומות

מאד מעניין!

יש לך יכולת גבוהה של ניחוש! באתר שאני הייתי בו, הייתה תמונה מוחבאת והיה צריך לנחש איך נראית התמונה. גם זה סוג של תרגיל שאולי כדאי לנסות :)

MTFNK

New member
מעניין התרגיל הזה. אני גרועה בציור אבל P: או שזה לבחור

בין מספר תמונות

מדובר בתרגיל

שבו את לא יודעת איך התמונה נראית בכלל. אין אפשרויות, אבל יודעים שמסתתרת שם תמונה. אני אנסה לחפש את האתר הזה שוב בשבילך. היו שם עוד דברים.

MTFNK

New member
את מבחן זנר אני מכירה

עשיתי אותו לפני איזה 10 שנים ויצא שיש לי יכולות ;)

לגבי השני - וואו!
עשיתי כמה פעמים.
פעם אחת ראיתי משהו מרובע כמו שולחן וזה היה מן שקית נייר מרובעת.
פעם אחרת ראיתי משהו כמו מסמר והתמונה המצורפת זה מה שיצא.

MTFNK

New member
כן, זה יותר מאחד ל 52 קלפים

רוצה כבר לקבל מסרים!!

את יודעת,

יש אולי עוד איזה תרגיל שחשבתי עליו עכשיו. פעם אני וידידה ניסינו להעביר מסרים אחד לשני במחשבה. היא חשבה חזק על מילה, ואני הייתי צריך לקבל אותה

אה ועוד משהו, נשמע לי שיותר טבעי לך עם דברים ויזואליים, אולי גם מסרים את תקבלי ויזואלית.

MTFNK

New member
יכול להיות אבל,

לפני כמה חודשים ניסיתי להיכנס למצב מדיטטיבי כדי לקבל מסרים ואני חושבת שקיבלתי מסר קצר שאמר לי "תנקי את הראש ממחשבות". מאז, כשאני מנסה לראות קלפים או כמו בתרגיל מאתמול אני מרוקנת את הראש ממחשבות וזה בא לי יותר בקלות הקלף, התמונה או מה שזה לא יהיה

נראה לי שקראתי על זה איפושהו

כשמתקשרים, צריך לנקות את הראש ממחשבות מפני שהמחשבות הן כמו רעש שחוסם. פעם כשניסיתי לתקשר, קראתי תרגילים לתקשור ובתרגילים דובר על מדיטציה. כאשר לא חושבים על כלום, אפשר לדמיין צינור שיוצא מאיתנו כלפי מעלה. על הצינור להישאר ריק כדי לקבל מסרים
מקווה שאני זוכר נכון, אבל נדמה לי שזה מה שקראתי.

ומצויין, נשמע לי שאת בדרך הנכונה לתיקשור!

במצב הנ״ל שתיארת, שאלות שאין לך מושג מה התשובה

או התלבטות בין שתי תשובות -
כול מה שנותר לך לעשות זה לנחש!
לכן, אין כאן שאלה בעיניי...
בכול אופו, בהצלחה במבחן וכול טוב.

למעלה