ניידים ותלת מימד

jackalfeeder

New member
ניידים ותלת מימד

שלום אולי יש כאן מישהו בפורום שעובד או עבד עם מחשב נייד בתלת מימד ויכול להמליץ על מחשב נייד לתלת מימד? אני חושב (יותר משתעשע במחשבה) על לעבוד במאיה עם מחשב נייד ואני רוצה להיות בטוח שהנייד יעבוד חלק עם מאיה תגובות כגון אל תקנה נייד תקנה שולחני וכדומה יתקבלו בברכה אבל בכל זאת אני מחפש מישהו שעבד עם נייד ויכול להגיד על דגם ספציפי שעליו הוא עבד תודה מראש על כל עזרה שלא תבוא

TomerEp

New member
בעיקרון ככה..

זה לא מומלץ יותר מידי לעבוד על מחשב נייד בתלת, למה? 1. כל הרעיון של מחשב נייד זה שאתה הולך איתו לכל מיני מקומות, וכיום ידוע שמחשב נייד בפעולה יכול לשרוד משהו כמו 5 שעות מקסימום, וזה לא בפעולה מירבית(רינדור?). 2. אם אתה רוצה כרטיס מסך טוב זה יעלה לך יותר מ9000 שקל, וזה לא אומר שהמחשב טוב זה רק אומר ששמת בזה כרטיס מסך טוב.. סה"כ, ראיתי את מאיה רצה סבבה בלאפטופ הגרוע של אבא שלי, לא זוכר איזה דגם אבל היא רצה סביר מאוד בנייד שהיום שווה 4000 שקל, אז אולי אם אתה רוצה אפשר לעבוד גם עם הכרטיס מסך שבא עם רוב המחשבים הניידים intel extreme graphics 64mb, בכללי אני יותר נגד מבעד, אבל אם אתה חייב שזה יהיה משהו קטן ונייד, ואתה רוצה את זה בהרבה מקומות, בהצלחה, זה יכול לעבוד, אני אפילו הייתי רציני פעם לגבי לקנות אחד.. אך בסוף זה לא היה רלוונטי.

Druyanizem

New member
אני עם נייד ועובד

עם מאיה.... יותר נכון מתחיל לעבוד עם מאיה... אני מתעסק כבר הרבה שנים עם מקס, ובנתיים הלפטופ שלי סוחב מצויין

Druyanizem

New member
אגב

היום אתה יכול להגיע לנתונים מאוד מרשימים בנייד... לי יש פנטיום 4 3 גיגה, עם גיגה זיכרון ו ATI רדיאון 9700 עם 256 מגה. חוץ מהארד דיסק קצת איטי... סבבה לגמרי

jackalfeeder

New member
פנטיום4,גיגה זיכרון וכרטיס256 מגה..

נשמע כמו מפלצת יקרה מאוד תוכל להגיד לי באיזה דגם מדובר? הבנתי שפנטיום 4 מתחממים מהר וזה הופך את המחשב לאיטי תוך זמן קצר. נתקלת בבעיית התחממות יתר?

Druyanizem

New member
קניתי דגם של טושיבה

מיובא מקנדה ב8200 שקל... בארץ אין את הדגמים האלה... בקשר להתחממות... לא נתקלתי בבעיה כזו הביצועים שלו במשחקים אומנם קצת איטיים אבל אני משער שזה בגלל ההראד דיסק האיטי. הדגם הוא: toshiba satelite p30

למעלה