S23 ULTRAהיי איזה ניידים חדשים צריכים להגיע ב23 לכאן ? מה סמסונג תחדש לנו?
תודה
תודה יש s22 אולטרה יש הבדל משמעותי בינהם? מתי יגיע? אני עובד עם הנייד בתחום המכירות סדרת הנוט לא אכזבו אותיS23 ULTRA
מעבד סנפדראגון 8 דור 2
שיפור של 30% ביחס ל8 דור 1
מצלמה ראשית חדשה 200MP עם מייצב אופטי OIS
זום דגיטלי כפול 120
מצלמת טלפוטו 12MP עם זום אופטי X8
UWB
סוללה 5000MAH
יצירת שיחה באמצעות התחברות ללווין למקרי חירום באזורים שאין בהם קליטה סלולרית טובה
+S23
מעבד סנפדראגון 8 דור 2
סלפי חדש 12MP
UWB
סוללה 4700MAH במקום 4500 כיום
יצירת שיחה באמצעות התחברות ללווין למקרי חירום באזורים שאין בהם קליטה סלולרית טובה
S23
מעבד סנפדראגון 8 דור 2
סלפי חדש 12MP
סוללה 3900MAH במקום 3700 כיום
במהלך פברואר 2023תודה יש s22 אולטרה יש הבדל משמעותי בינהם? מתי יגיע? אני עובד עם הנייד בתחום המכירות סדרת הנוט לא אכזבו אותי
אני אשאיר לי כאן סמטרפון שיש לי במידה וצריך להכניס לתיקונים , מתלבט אם להכניס לסאני לתיקונים עתידיים אם יהיו,ברשת חנויות פרטיות תוך חצי שעה נותנים לי את הניידבמהלך פברואר 2023
אם יש לך S22 ULTRA תישאר איתו
הוא עדיין ישאר טלפון מדהים
זה עניין של השקפה.אני אשאיר לי כאן סמטרפון שיש לי במידה וצריך להכניס לתיקונים , מתלבט אם להכניס לסאני לתיקונים עתידיים אם יהיו,ברשת חנויות פרטיות תוך חצי שעה נותנים לי את הנייד
נכון הפסדתי סוללה ועד 10 ימי תיקון בסאני ,ובכלל איזה חלופי הם נותנים שם? סאני לא עדכנו אותי אך אני יודע שצריך להחליף סוללה? כמה עולה סוללה מקורית?זה עניין של השקפה.
מעבדה מקורית מטעם היצרן זה מאסט.
סאני זאת מעבדה מקורית.
אתה החלפת אולי למסך מקורי והתיקון התבצע תוך חצי שעה עד שעה אבל הפסדת סוללה חדשה מקורית לו היית מבצע את התיקון בסאני.
יש כאלה שלא מוכנים להמתין אפילו יום אחד למען תיקון.
אם אתה מכיר טכנאי אמין שיש לו חלקים מקוריים אז גם זה רעיון.
ערכת המסך המקורית של סמסונג מגיע עם סוללה מקורית יחדיו באותה אריזה.נכון הפסדתי סוללה ועד 10 ימי תיקון בסאני ,ובכלל איזה חלופי הם נותנים שם? סאני לא עדכנו אותי אך אני יודע שצריך להחליף סוללה? כמה עולה סוללה מקורית?
אני עם טכנאי אשלח את השם של החנות ותבדוק אך הוא תודה לך
אני עובד עם המכשיר ,תאר לך איזה חלופי מעפן היו מביאים לי שרק הייתי סובל,סאני בצדק צברה שונאים ומאוכזבים ,אתה חייב להתייעל היום בנושא,אני התחום מוצרי חשמל עובד אז יודע מה זה שירות ,כמה סוללה מקורית עולה ברשת?ערכת המסך המקורית של סמסונג מגיע עם סוללה מקורית יחדיו באותה אריזה.
זאת האמת.
לא היה לך זמן מיהרת אז הטכנאי השאיר את הסוללה לעצמו.
והרוויח 300 שקל.
בזה אתה צודק.אני עובד עם המכשיר ,תאר לך איזה חלופי מעפן היו מביאים לי שרק הייתי סובל,סאני בצדק צברה שונאים ומאוכזבים ,אתה חייב להתייעל היום בנושא,אני התחום מוצרי חשמל עובד אז יודע מה זה שירות ,כמה סוללה מקורית עולה ברשת?
25 קמ ממני הסניף של סאני,s23 נלך אליהם ,כי אני משאיר סמרטפון איכותי כמכשיר חלופי בבית
לא נראה לי שהם מסוגלים בגלל היצע וכמות לקוחות ,כנראה שגם לא משלמים מי יודע מה לטכנאים ,אז אולי אין סיבה לתקתק תיקונים מהרבזה אתה צודק.
אני כמוך לא הייתי ממתין יותר משעה לשם תיקון כל דבר בטלפון.
סאני חייבים לשפר את השירות ולפתוח מעבדות שהתיקונים מתבצעים תוך שעה שעתיים ועל המקום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.