נייד של DELL מהמבצע במגה...

Jordach25

New member
נייד של DELL מהמבצע במגה...

יש במגה מבצע של LATITUDE 110L המחשב נראה ממש מצויין, לדעתי רק חסר לו יציאת SVIDEO, אבל נראה לי שאתגבר על העניין, אם למישהו עולה רעיון למה לא כדאי לקנות אותו, בבקשה שיעזור לי בעניין. לשימוש סטודנטיאלי אבל רצוי שסרטים ופוטושופ יוכלו לרוץ עליו... 1.7 dothan (2mb) 512 ddr '15 tft - מה ההבדל בין הסוגים, TFT והLCD XGA? ati 64mb כנראה שלא השיירד (לא חולק עם ה512) 60GB צורב DVD מולטי דרייב כ.רשת 802.11 G/B 54MB win xp Home 5500 ש"ח תודה מראש, ירדן

Jordach25

New member
+ בכמה כסף עדיף IBM על DELL ...

כלומר מה צריך להיות הבדל המחירים כדי שיהיה עדיף לקנות IBM ןלא DELL וכמו כן, האם יש בעיות רבות עם מחשבי הDELL, והאם שווה להוסיף 500-800 ש"ח כדי להרחיב את האחריות משנה לשלוש שנים. שוב תודה, ירדן

מדובר

בדגם ישן יחסת של DELL, וגם לא מהסדרות הטובות של DELL. לגבי השאלה השניה, IBM זו חברה מהמובילות שאתה משתם בין היתר גם על השם. לDELL יש מחשבים לא פחות טובים מאשר לIBM למשתמשים הבייתים, לכן הדבר נתון לשקולך. לגבי הרחבת אחריות, בגדול תקלות חומרה בניידים הם יותר יקרות לתיקון בממוצע פי 4 מאשר במחשבים נייחים. אבל מצד שני לא כל יום יש תקלה, ובד"כ אם אין תקלות רציניות בשנה הראשונה, גם לא יצוצו יותר מידי תקלות בהמשך.

Jordach25

New member
לא כ"כ מעניין אותי החדישות...

אני לא הולך לפרק למחשב את הצורה עם משחקים או דברים כבדים מאד, 1.7 טוב לי מאד, השאלה היא מה כוונתך ב"לא מהסדרות הטובות של DELL"?? עדיף לקנות latitude או את הinspirion ? תודה

BlackUnicorn

New member
לתשומת ליבך.. קניתי מחשב מאוד דומה

פה - http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23764&ref=12 יותר זול. אפשר ב- 99 ש"ח לשדרג ל- 1.6 (לא כזה שונה מה- 1.7, שאני מאמינה שאפשר לשדרג גם אליו). + אחריות ל-3 שנים שעלתה לי 500 ש"ח (בניגוד ל- 800 שרשומים באתר). יצא אחלה דיל, הרבה יותר זול ממה שמצאת. Enjoy.

למעלה