נייטוש - הנה התכישט בעקבות הסדנא האחרונה
ע עידיתוש והאוצרות New member 15/4/06 #5 רק אני ערה חשבתי ../images/Emo3.gif והילדים........אניתיכף נרדמת והם עוש ערים כאילו אמצע היום. נרדמו בדרך חזרה הביתה ישנו כמה שעות טובות והלך הלילה.
רק אני ערה חשבתי ../images/Emo3.gif והילדים........אניתיכף נרדמת והם עוש ערים כאילו אמצע היום. נרדמו בדרך חזרה הביתה ישנו כמה שעות טובות והלך הלילה.
ע עידיתוש והאוצרות New member 15/4/06 #3 וזה סוף סוף יצא בדואר לחברה. הכנתי כבר מזמן והבטחתי לה מתנ הליום הולדת. הפרדה ממנו קשה מאוד ממש אוהבת אותו.
וזה סוף סוף יצא בדואר לחברה. הכנתי כבר מזמן והבטחתי לה מתנ הליום הולדת. הפרדה ממנו קשה מאוד ממש אוהבת אותו.
N night mistress New member 15/4/06 #6 אויייי..ממש יפה! אהבתי../images/Emo13.gif נשלח אליי במקרה אם לא אז עוד לא מאוחר..
ע עידיתוש והאוצרות New member 15/4/06 #9 עוד פעם מתחילה ../images/Emo6.gif לא אליך. והאמת שממש לא בא לי לשלוח לה.........אין לי עוד חרוזים כאלה והבטחתי לעצמי לקנות. מתי יפתחו את אבגד באשקלון שיהיה לי קרוב לבית ??
עוד פעם מתחילה ../images/Emo6.gif לא אליך. והאמת שממש לא בא לי לשלוח לה.........אין לי עוד חרוזים כאלה והבטחתי לעצמי לקנות. מתי יפתחו את אבגד באשקלון שיהיה לי קרוב לבית ??
נ נ י ב ה1 New member 15/4/06 #8 מקסים../images/Emo23.gif אפשר להבין אותך שקשה לך להפרד ממנו... הסט באמת יפיפה. והצבעים...
ע עידיתוש והאוצרות New member 15/4/06 #10 תודה ../images/Emo13.gif הרכבתי לי טבעת 3 פרחים מהצבעים שישאר לי, עד שאקנה עוד סטוק חדש.
ע עידיתוש והאוצרות New member 15/4/06 #12 אם תתאזרי בסלנות אז אני אבדוק אם יש לי בערב. כי למדתי את זה פעם בסדנא לפני המון זמן. - עכישו עפה מהבית אנחנו באיחור בנות- אם זה עלה בפורום נא ידעו אותי בבקשה.
אם תתאזרי בסלנות אז אני אבדוק אם יש לי בערב. כי למדתי את זה פעם בסדנא לפני המון זמן. - עכישו עפה מהבית אנחנו באיחור בנות- אם זה עלה בפורום נא ידעו אותי בבקשה.