אכן שכנים קשים...../images/Emo91.gif../images/Emo26.gif../images/Emo64.gif
למיטב הבנתי התברכתה בשכנים פרימיטיביים למהדרין ! ! ! במקרים שכאלו עצתי לך היא התעלמות מוחלטת מהאידיוט-אין לך מה לדאוג,הוא סתם תת-אדם,בלי שום ידע במיסטיקה,ובטח שללא כוחות על טבעיים שיש לחשוש מהם. הוא פשוט מנסה לעצבן אותכם בדרך די מטומטמת,ולמען האמת זה די מצליח לו אם אחרי כל הזמן הזה פניתה לעזרתנו. לי יש שכן פסיכוטי שהיה מכניס לי לתיבת הדואר גרביים שהיו נופלות מחבלי הכביסה של השכנים האחרים בבניין,בהתחלה התעצבנתי,והוא קיבל מתגובתי תמריץ...עבר גם לתחתונים של שכנות...ולא כאלו ששווה להתרגש בגללם...[של זקנות,לא כאלו מעניינים עם תחרה...],בקיצור ראיתי שלהתעצבן ממש לא כדאי,והתחלתי להתעלם מקיומו... בהתחלה הוא הגביר את המתקפות שלו על תיבת הדואר,ההתעלמות הטריפה עליו את דעתו ! ! ! התחיל לדחוס מכל הבא ליד ! ! ! תיבת הדואר שלי כמעט והתפקעה... אבל אחרי כמה חודשי התעלמות הוא הפסיק. וזאת גם עצתי לך ולמשפחתך,תתעלמו,זה יתסכל אותו,ואחרי התפרעות יצירתית במיוחד,שגם ממנה תתעלמו, הוא יחדול לחלוטין. בהצלחה. TAINTED SAINT
נ.ב. שכחתי לציין,שבשבוע שלפני שחדל מהתעסקותו בתיבת הדואר שלי קרו הדברים הבאים,ויתכן ויש להם קשר עם החלטתו להפסיק...,לי אישית לא הייתה מעורבות בהם,ישירה-או עקיפה,זאת הייתה גם מסקנתם של החוקרים המשטרתיים.... 1.מישהו צבע את כלב הרוטווילר שלו בסגול מזעזע עם פסים כתומים, 6 ימים לפני שחדל ממעשיו,[תתפלא כמה כלב מוכן לשתף פעולה תמורת שתי פחיות בונזו כבש-4.99 לפחית...],צבעים מיוחדים שאינם מסרטנים והמיועדים לצביעת שיער לפאנקיסטים,לא יורדים כעשרה ימים,גם אם תחפוף שיער 10 פעמים ביום ! [ 59.99 למיכל ספריי]. 2.אלמונים שרפו את מכוניתו 5 לילות לפני שחדל [פח 2 ליטר דבק מגע לנגרים, 120 בראמללה,לאחר מקוח]. 3.3 לילות לפני שחדל מישהו הדביק בעזרת דבק מיוחד את דלת הכניסה לדירתו למשקוף-מהיר יבוש וחזק להפליא [168 לשפורפרת,להדבקה וודאית צריך שתיים,וכפפות מטבח 5.99 לזוג]. 4.יומיים לפני שנרגע,אלמונים נכנסו לדירתו דרך חלון חדר האמבטיה ועשו צרכיהם במגרת הירקות והפירות במקררו. 5.נחש צפע הכיש את אשתו כשפתחה את ארון המטבח [תמיד אמרתי שיש סיכון במגורים בקומת הקרקע....]שני צפעים נוספים התגלו בחדר הילדים,ובסל הכביסה.יתכן והיה קשר כל שהוא בין הצפעים ובין אלו שהתפנו במקרר.... [כל המחירים הנם בשקלים חדשים,ונכונים לחודש יולי 2004] בהצלחה.