ניילון ופלסטיק

archev

New member
ניילון ופלסטיק

מישהו מכיר משהו שקשור לתליית שקיות ניילון ודברים מפלסטיק לאורך גדר של שכן? השכנים שלנו עשו לנו את זה לפני כמה שבועות והם לא מוכנים להגיד למה... תודה, ארצ'י

סוריאל

New member
אולי

הם מנסים לרמוז לכם בנימוס שהם לא נהנים לראות את שקיות הזבל שלכם מתגלגלות על הדשא המטופח שלהם?

TAINTED SAINT

New member
מהם ה"דברים האחרים מפלסטיק"?

אם תהיה מעט ספציפי יותר,ותתן לנו מעט יותר מידע לגבי מערכת היחסים שלכם עם שכניכם,נוכל להתחיל ולנסות לעזור לך. האם ישנו סכסוך שכנים מתמשך בינכם? מה הרקע שלו? האם נסיתם להגיע לפשרה או לעשות "סולחה" איתם? מהו הרקע של שכנייך? האם יתכן וסתם חמדו עמכם לצון במתיחה לא מוצלחת במיוחד? אתה מציין שהדבר אירע לפני מספר שבועות,ומאז לא חזר על עצמו,למה הדבר כה טורד את שלוות הנפש שלך לאחר פרק זמן כה ארוך? למה אתה מקנה לאירוע אופי הקשור להטלת קללה,או משמעות מיסטית אחרת? מה אתה יודע על שכניך שכה טורד את מנוחתך? אני יודע שאלו שאלות רבות,אך ללא תשובות עליהן,כל שנוכל לעשות הוא לנחש ניחוש שאיננו מבוסס על עובדות,כפי שכבר עשה כאן מישהו כתגובה. שתף אותנו בפרטים,ואני מבטיח לך שנעשה את מיטב יכולתנו לסייע. TAINTED SAINT

זה רק יעשה לך טוב../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

להיתאפק ליפעמים.... נו,איפה הפירוט על השכנים
בייייייייייי
וניגמרה לי כימעט ההפסקה

TAINTED SAINT

New member
לא משנה ממה....

משנה לי שהוא לא שב לעדכן אותנו, וכולנו כאן כוססים ציפורניים במתח אדיר ובציפייה דרוכה.... TAINTED SAINT

archev

New member
עדכון שכנים

מצטער שהשארתי אתכם במתח, הרגע חזרתי הביתה וראיתי את התגובות שלכם.. אז ככה - זה טורד את מנוחתי כי זה לא אירוע חד פעמי שהיה לפני כמה שבועות וחלף, אלא מדובר באירוע מתמשך, והשכן (שאני חושב שהוא קווקזי במקור - אבל לא בטוח) ממשיך ומוסיף לחוט הניילון כל מיני דברים מדי יום. אכן מדובר בסכסוך שכנים, אך אני חייב להוסיף שהסכסוך נרגע לפני חצי שנה (או לפחות כך חשבנו) עד להתחדשותו באירוע זה. הפלסטיקים האמורים הם בקבוקי שתיה ריקים, קלסרים, קרטוני חלב, בקבוקי שמפו, שקיות חתוכות ועוד.... אין לי ספק שהמטרה שלו היא להרגיז את בני משפחתי, אך השאלה שלי מדוע הוא בחר דווקא בדבר כזה. האם יש לזה משמעות סימבולית כלשהי?

TAINTED SAINT

New member
אכן שכנים קשים...../images/Emo91.gif../images/Emo26.gif../images/Emo64.gif

למיטב הבנתי התברכתה בשכנים פרימיטיביים למהדרין ! ! ! במקרים שכאלו עצתי לך היא התעלמות מוחלטת מהאידיוט-אין לך מה לדאוג,הוא סתם תת-אדם,בלי שום ידע במיסטיקה,ובטח שללא כוחות על טבעיים שיש לחשוש מהם. הוא פשוט מנסה לעצבן אותכם בדרך די מטומטמת,ולמען האמת זה די מצליח לו אם אחרי כל הזמן הזה פניתה לעזרתנו. לי יש שכן פסיכוטי שהיה מכניס לי לתיבת הדואר גרביים שהיו נופלות מחבלי הכביסה של השכנים האחרים בבניין,בהתחלה התעצבנתי,והוא קיבל מתגובתי תמריץ...עבר גם לתחתונים של שכנות...ולא כאלו ששווה להתרגש בגללם...[של זקנות,לא כאלו מעניינים עם תחרה...],בקיצור ראיתי שלהתעצבן ממש לא כדאי,והתחלתי להתעלם מקיומו... בהתחלה הוא הגביר את המתקפות שלו על תיבת הדואר,ההתעלמות הטריפה עליו את דעתו ! ! ! התחיל לדחוס מכל הבא ליד ! ! ! תיבת הדואר שלי כמעט והתפקעה... אבל אחרי כמה חודשי התעלמות הוא הפסיק. וזאת גם עצתי לך ולמשפחתך,תתעלמו,זה יתסכל אותו,ואחרי התפרעות יצירתית במיוחד,שגם ממנה תתעלמו, הוא יחדול לחלוטין. בהצלחה. TAINTED SAINT
נ.ב. שכחתי לציין,שבשבוע שלפני שחדל מהתעסקותו בתיבת הדואר שלי קרו הדברים הבאים,ויתכן ויש להם קשר עם החלטתו להפסיק...,לי אישית לא הייתה מעורבות בהם,ישירה-או עקיפה,זאת הייתה גם מסקנתם של החוקרים המשטרתיים.... 1.מישהו צבע את כלב הרוטווילר שלו בסגול מזעזע עם פסים כתומים, 6 ימים לפני שחדל ממעשיו,[תתפלא כמה כלב מוכן לשתף פעולה תמורת שתי פחיות בונזו כבש-4.99 לפחית...],צבעים מיוחדים שאינם מסרטנים והמיועדים לצביעת שיער לפאנקיסטים,לא יורדים כעשרה ימים,גם אם תחפוף שיער 10 פעמים ביום ! [ 59.99 למיכל ספריי]. 2.אלמונים שרפו את מכוניתו 5 לילות לפני שחדל [פח 2 ליטר דבק מגע לנגרים, 120 בראמללה,לאחר מקוח]. 3.3 לילות לפני שחדל מישהו הדביק בעזרת דבק מיוחד את דלת הכניסה לדירתו למשקוף-מהיר יבוש וחזק להפליא [168 לשפורפרת,להדבקה וודאית צריך שתיים,וכפפות מטבח 5.99 לזוג]. 4.יומיים לפני שנרגע,אלמונים נכנסו לדירתו דרך חלון חדר האמבטיה ועשו צרכיהם במגרת הירקות והפירות במקררו. 5.נחש צפע הכיש את אשתו כשפתחה את ארון המטבח [תמיד אמרתי שיש סיכון במגורים בקומת הקרקע....]שני צפעים נוספים התגלו בחדר הילדים,ובסל הכביסה.יתכן והיה קשר כל שהוא בין הצפעים ובין אלו שהתפנו במקרר.... [כל המחירים הנם בשקלים חדשים,ונכונים לחודש יולי 2004] בהצלחה.

מקסימה35

New member
לדעתי.........

...בהתחלה חשבתי שהשכן ההזוי הזה תולה שקיות ניילון על הגדר / מעקה בבית, וכמעט פתרתי לך את התעלומה: יש אנשים שקושרים שקיות ניילון )מהסוג המרשרש( על המעקה במרפסת למשל )זה קיים הרבה בחו``ל( במקומות שיש יונים. זה נועד כדי להבריח את היונים כדי שלא ישבו על המעקה וילכלכו. זאת שיטה יעילה ולא מזיקה ליונים או פוצעת אותן חלילה. אני חשבתי שזה בעצם מה שהשכן הנ``ל עושה, אבל פתאום מתברר שהוא בעצם עושה שם וואחד תערוכה עם כל מיני בקבוקים וצעצועים למיניהם.. אז לך תדע.. תשמע, מה שבטוח זה שזה לא כישוף או נאחס או מה שלא יהיה.. לדעתי זה פשוט עיצוב חצרות / מרפסות על ידי איש הזוי שלא בדיוק חשוד בעודף טעם טוב.. אני פעם ראיתי אנשים מאותו מוצא של הנ``ל שתולים על הקירות שטיחים של רצפה. ככה בתור תמונת נוף או פוסטר.. מי יודע.. בוא נגיד שהאיש הזה עושה עיצוב גינות / גדרות מחומרים יומיומיים זמינים.. )אני הייתי מארגנת לו שקית עם כל הפסולת הפלסטיק שהייתה נאספת לי, כולל כל מיני שקיות של במבה וכאילה.. והייתי נותנת לו שיוסיף לאוסף הקיים(..

TAINTED SAINT

New member
יקירתי....../images/Emo140.gif

בוקר טוב. חוששני שאינך פתוחה כלפי מנהגיהם של יוצאי עדות שונים משלך... אינני בן אותה קבוצה אתנית של אותו שכן הנתקף ב"אמוק יצירתי" שבגללו אנו כאן,אך אבשר לך רק שבחדר השינה שלי תלוי על הקיר שטיח פרסי שמעולם לא נועד לכך שידרכו עליו....קשה לי להאמין שאף את היית דורכת עליו...ולו רק בגלל העובדה שהוא עולה את שאת משתכרת בחודשיים עבודה... לידיעתך,בתרבויות שונות נטווים מבחר של שטיחים המיועדים מראש לתלייה על קירות,ואינם אמורים לפגוש רצפה וכפות רגליים... מה שניסית לתאר לגבי השכן הוא "פיסול מחאתי סביבתי בעזרת מוצגי פסולת פלאסטיים מצויים- כמחאה נגד החברה הצרכנית- האורבנית -הזעיר בורגנית-המשתמשת במוצרי צריכה ללא התחשבות אקולוגית גלובאלית" ...על לא דבר. במבה....
יש לך פתרונות בנאליים למדי למאנצי'ז.... שלך TAINTED SAINT

archev

New member
תודה לכולכם

למען האמת, אנחנו באמת מתעלמים (לפחות כלפי חוץ), יש פה מוטיב די משעשע של לנחש מה הוא יוסיף היום (היום, אגב, נוספו פחיות שימורים ושקית בונזו - למרות שאין לו כלב). סתם פתאום העלנו את האופציה שאולי מדובר באיזשהו לחש כחש וחשבנו להחזיר לו כגמולו
תודה רבה בכל מקרה.

TAINTED SAINT

New member
למען הסר כל ספק...

"אין לו כלב" או שהתכוונתה לכתוב "מהיום אין לו כלב" ? "וחשבנו להחזיר לו כגמולו"....בהצלחה....... ועל לא דבר. TAINTED SAINT

למעלה