נייל טק?

ronali3

New member
נייל טק?

ארר איזה עצבים..כתבתי הודעה מלא זמן ואז זה לא שלח ..
לא משנה,לענייננו
הציפרוניים שלי בתקופה האחרונה ממש חלשות
אני מתארת לעצמי שזה בגלל שאני מתמשת כל הזמן בלקים ,לרוב של orly,essie,chic וכו'.. אז קנייתי היום מחזק של אורלי ב20 שקל,וראיתי עליו ביקורות לא ככ טובות באינטרנט,אז אני כבר בחיפוש אחרי המחזק הבא..
בקיצור,הבנתי שנייל טק הם הכי טובים . בארץ זוג עולה 100 שקל!!!
NEVER אז נכנסתי לטרנס,ושם הם עולים 5 $ לאחד.אבל יש שם ככ הרבה סוגים!! לא ידעתי מה זה זה שמוכרים בארץ,יש שם שלב ראשון,שני,שלישי,extra,לא ידעתי מה אני צריכה
מישהי יכולה להגיד לי מה זה אלו שמוכרים בארץ ? ואני גם מחפשת בסיס ומייבש,וראיתי שיש לנייל טייק בטרנס מייבש ובסיס ב70% הנחה,והם יוצאים 2.50 $.מישהי התנתסה? נראה לי אחלה בשביל המחיר... ומה עוד אפשר להזמין מטרנס שבארץ "תופרים" אותנו ?
נגיד אני מזמינה פצירות של orly ,שבארץ 2 יח' עולות 23 שקל ובטרנס 5 יח' ב1.25$..מה עם באפר ודברים כאלו ? מקווה שתצליחו לעקוב אחרי כל השאלות שלי,ואשמח לכל עזרה שהיא...
זה הקישור לטרנס,ושימו לב שאי אפשר לשים קישור ישיר לנייל קל באתר,אז פשוט תראו את זה בדף הראשי http://www.transdesign.com/ המשך סופש מקסים לכולם,ותודה!!

Ultra marine

New member
עדכון... טרנס לא ממש שולחים לארץ

כלומר הם שולחים אבל בעלות משלוח מטורפת נסי את 8ty8 או את nail etc... סורי שלא יכולה לעזור לך לגבי השאר.. אני חושבת שאני אנסה את פושה (בסיס ומייבש) אבל כיוון שעדיין לא ניסיתי אותם אני לא יכולה להמליץ. לגבי מחזק אני אוהבת את ה OPI Envy Sensitive & Peeling הציפורניים שלי לא שמעו על צהוב כבר הרבה זמן ואפשר לומר שעם ההתעללות המקיפה שלי בהן- הן איכשהו בסדר.. לא מדהים אבל אני די מרוצה בסה"כ. בכל מקרה, אני גם רוצה לעבור לנייל טק כי לא בא לי לשלם הרבה כסף על המחזק הזה דרך Nail etc..

ronali3

New member
אני יודעת שהם לא שולחים לארץ,אני נוסעת לארהב

ואני אשלח את זה לאחותי וזה יחכה לי שם
ומה זה פושה? אני הבנתי ששסה ויטה(משהו כזה?) הוא מעולה .. בטרנס הוא עולה 5$ לגבי המחזק של opi אני אקנה את הגרסה המוקטנת . 1$ אחד ..כי אני אקנה את של נייל טייק אם זה באמת מחזק ובסיס כמו שהבנתי ואם הם טובים.. מה זה nail etc.? אולי תזמיני נייל טק דרך ebay? זה עולה שם גם 5$ ואני בטוחה שזה יצא הרבה יותר זול מ100 שקל בארץ..!

Ultra marine

New member
אופס.. פיספסתי כנראה שאת טסה לארה"ב...

nail etc הם כמו טרנס דיז'יין. המשלוח שלהם טיפ טיפה יותר יקר 16$ ל 6 לקים. והלקים שלהם קצת יותר יקרים ממה שהתרגלנו בטרנס.. אבל כרגע זאת אופציה די טובה להזמנה של OPI.. לגבי הניילטק אני ראיתי אותם בפחות מ 50 כאן בארץ במבצע... אני חושבת שזה היה בסופר פארם ב G.

ronali3

New member
מה זה G? ../images/Emo9.gif

זאת אומרת אני מניחה שזה מרכז קניות,אבל איפה? אני גרה בת"א,ופה זה עולה 100
כבר ראיתי בשני סנייפים... את מדברת על זוג בפחות מ50 ?

Ultra marine

New member
G זה מרכז בכפר סבא..

נמצא בעצם בגב של כפר סבא בקצה של אזור התעשיה. קרוב מאוד לנווה ימין והוד השרון (גם כן כניסה אחורית של הוד השרון) ראיתי זוג במחיר מצוין, אני לא זוכרת בדיוק בכמה. אבל אני זוכרת שזה יצא די משתלם.

Ultra marine

New member
ובכל זאת, סופר פארם

תחפשי בכל האזור שלך בסופר פארם.. זה הרבה פעמים במבצע (והרבה פעמים אני שוקלת ולא קונה..)

muesli

New member
בד"כ אפשר למצוא את הזוג ב 70

מדי פעם במבצעים. מחיר יותר נמוך לפעמים לפעמים יש מבצע יותר גדול, בד"כ על השלב ה"שני" שאותו קונים בבודד.

muesli

New member
../images/Emo13.gif

המחיר הזה אכן חוזר על עצמו מידי פעם, אבל מרפי אומר שבדיוק כשתחפשי לא תמצאי מבצע

muesli

New member
חלילה,

בעיקר לא אחרי שתגלי שהם מצהיבים. אגב, ראיתי אתמול בסופר פארם לק של אורלי שנראה מהסדרה החדשה, קשה קצת לתאר אותו שיש כאילו שני גוונים בבקבוק כזה, נראה לי שאת תאהבי

Ultra marine

New member
על איזו סידרה מדובר?

באזור שלי (נתניה) האמת שלא נתקלתי בסטנדים מרשימים של אורלי. אגב גם לא של קרליין שלאחרונה החלטתי בכל זאת לתת להם צ'אנס.

muesli

New member
חיפשתי וחיפשתי

הנה כאן, אני ראיתי את השלישי מימין בתמונה הראשונה זה היה בסניף של קניון איילון, לא רחוק לך

Ultra marine

New member
ואו! הקולקציה הזאת נראית מטריף!

אבל כתוב שהיא יוצאת באוקטובר.. מוזר.. ודווקא קניון איילון די רחוק לי. מממ נגיד 40 דק' נסיעה אני חושבת.

Ultra marine

New member
נראה לי שאת מבלבלת אותי עם מישהי אחרת ../images/Emo8.gif

גם מהעבודה זה די רחוק (פחות או יותר אותו מרחק..)

למעלה