ניימיץ' מנצח מקבוצת בריחה. ומה צפוי בקע 16

gadis13

New member
ניימיץ' מנצח מקבוצת בריחה. ומה צפוי בקע 16

המרוץ פוגש גשם. ~ 50 קמ' בתוך הקטע הורשתה קבוצה מצומצמת בת חמישה רוכבים (Degenkolb (GIA), Niemiec (LAM), Aramendia (CJR), Meyer (OGE) y Vandewalle (TCS)) לצאת לדרך הבריחה. מספר החברים בקבוצה וההרכב אמרו דבר אחד - המדורגים הבכירים רוצים הפעם את הקטע לעצמם, אך קבוצת החמישה פתחה במהרה פער שצמח והגיע עד ל~ 10 דק 85 קמ' מהקו. כול זאת אפשר לדבוקה לנוח היטב ולהיערך לחלק הבא ו ~ 45 קמ' מהסיום,

קישור

gadis13

New member
A DENTELLADAS

העמוד הראשי של המארקה מהבוקר
'בשיניים'

motibu

New member
קונטאדור

לא ברור למה קונטאדור משחק לרגלי יריביו. אתמול הוא התנהג כמו אחד הפועלים של וולוורדה או רודריגז. עבד בשבילם כל הטיפוס האחרון ובסןף הפסיד להם 5 שניות ועוד בונוסים. צריך לתת להם להתבשל לבד מקדימה . הם אמורים להיות יותר לחוצים ממנו.

gadis13

New member
פרום

אני חושב שמי שמטריד אותו זה כלל לא השניים אלא פרום, והוא דואג לשים אותו על גבול המאמץ (שהוא בעצמו מסוגל לו) בכדי שלא למצוא את עצמו מופתע באיזור הקילומטר לסיום כשלפרום יהיה מספיק כוח להאיץ ולצמצם את הפער אליו

motibu

New member
ועדיין

הגיוני מאד ועדיין השניים אמורים להיות לחוצים מפרום לא פחות. (רודריגז עוד לא בפודיום כלל).

מסכים לגמרי

קונטדור הפסיד לפרום כמה שניות כי התקיף מוקדם מידי, ואתמול בזבז הרבה כוחות.
הוא אומנם קונטדור אבל גם הוא רק בן אדם ועלול להתעייף ולהפסיד את הואלטה. עדיף קצת סבלנות, הוא ניצח את כולם בנג"ש ובעליות אין לו סיבה לדאוג.
מצד שני הוא כוכב בגלל האופי ההתקפי שלו. בלעדיו הענף יאבד חצי מהצופים.

gadis13

New member
La Vuelta se adentra en Los Lagos

נכנסים לאיזור האגמים - אתמול קובאדונגה והיום סומידו

gadis13

New member
אני מסכים

העניין הוא שאף לא אחד מהם אוהב/רוצה/מסוגל לרכב לבד, והם נזקקים למישהו 'זר' שיוביל אותם. 'אנשי הבונוסים'.
רודריגז לפי דבריו קיווה שקבוצתו תהיה זו שתיתן קצב מספיק גבוה בשביל להשיל את פרום אך קונטאדור קלקל ת'חגיגות - שינויי הקצב שלו לא מתאימים לאף אחד.

הוא ניסה להתקיף...

הוא הרי לא יודע כמה כח יש ליריבים ברגליים,
להתקיף זה הימור, אם זה מצליח, הרווחת. אם זה נכשל כי ליריבים שלך יש יותר כח ממה שחשבת, הפסדת אנרגיה.
קונטדור הפסיד 5 שניות אבל יכל להרוויח הרבה יותר אם ההתקפה היתה מצליחה.

בפעם הבאה או זאת שאחריה, ההתקפה תצליח.

אני חושב שהוא משחק משחק פסיכולוגי

לדעתי, אם קונטאדור לא היה תוקף שוב ושוב, רודריגז היה מתקיף את קבוצת ראש הדירוג ולקונטאדור לא היה מענה. קונטאדור מעדיף לאיים באקדח עם מחסנית ריקה, וזה כנראה באמת עובד.
&nbsp
&nbsp

למעלה