נייר אלומניום בתנור

הילית111

New member
נייר אלומניום בתנור

נייר אלומניום בתנור ערב טוב שאלה כאשר אני עושה עוף או תפוח אדמה ועוטפת בנייר אלומניום (אין לי שקיות קוקי למרות ששמעתי עליהן לא מכירה מקרוב-אגב זה יותר טוב מניר אלומניום לתבשילי בסיס כמו עוף ותפוחי אדמה וכד?) האם יש משמעות לצד של נייר האלומניום שעוטף את התבשיל ? אני אסביר כוונתי הרי לנייר אלומניום יש צד אחד מבריק יותר וצד אחד פחות מבריק אז אני צריכה לשים את הנייר על המגש של התנור כשהצד הפחות מבריק כלפי מעלה ? או ההיפך ? איזה צד צריך להיות חשוף לחום בעצם ואיזה צד צריך לכסות התבשיל ולא להיחשף לחום ישיר של התנור? תודה מראש לכולם !
 
אני לא חושבת שיש לזה חשיבות

ליפעמים יוצא לי הצד המבריק וליפעמים השני ממש אין לזה חשיבות
 
למעלה