נייר

rosana

New member
נייר

מישהו קיפל מנייר קרפ? איזה דגמים? אני ראיתי צבעים מאוד יפים אבל האיכות של הנייר לא נראה לי מתאים

giladznaor

New member
נייר קרפ

האמת שאני ממש לא בטוח מה הכוונה בנייר קרפ. האם הכוונה לנייר החום? אם הכוונה לניירות שבקרביץ ושות', שכתוב עליהם שהם דפי קרפ, אז התשובה היא שכן, קיפלתי מהם. אני חושב שהם לא טובים לקיפול בפני עצמם, אבל אני קיפלתי אותם בשילוב עם אלומיניום, לפני כחצי שנה. זה יוצא חומר לא הכי נוח לקיפול, אבל הטקסטורה מעניינת. הדבר היחיד שקיפלתי ככה היה הראש חד-קרן של איילין טאנר, ומאז גלילי הקרפ שלי מלאים כבר באבק.

rosana

New member
כן!

זה הנייר!!! חבל שהוא לא טוב לקיפול כי הצבעים מאוד יפים. אולי לנסות לקפל ורדד של?kawasaki

גילה או

New member
סוגי נייר.

בכנס קניתי הרבה ניירות לקיפול אוריגמי.מרוב היתלהבות קניתי כמעט כל סוג שהיה למכירה.בין כל הניירות היתה חבילה של נייר לבן-קרם שקוף שבתוך הנייר משתקפים מן "חוטים" שכאלה.חשבתי לעצמי שזה סוג של נייר קרפ שנועד לצביעה ואחר כך הדבקה על נייר כסף.כמובן שעוד לא עשיתי עם הנייר הזה שום קיפול עד שראיתי את ההפניות של בועז לקיפולי פיתול וקיפולי תבניות.הצלחתי לקפל בשלב הזה רק פיתול אחד במרכז.שמתי לב שהדוגמאות באתר של קיפולי פיתול ותבניות מקופלות מדפים שקופים דומים לדפים שקניתי .ואכן הדפים האלה מתאימים מאוד לקיפולים הנ"ל. בשלב הבא אנסה לקפל דף עם 4 ריבועי פיתול ב-4 פינות.מקווה להצליח.

rosana

New member
בהצלחה!

אני ראיתי את הנייר הזה בחנות בכל מיני צבעים. תצלמי את משה תקפלי ok? אני כבר גם רוצה לקפל פיתול ותבניות.

גילה או

New member
פיתולים.

הצלחתי לקפל פיתולים של 4 ריבועים בפינות וZIGGURAT שזה ריבוע בתוך ריבוע בתוך ריבוע. האמת שזה לא היה לי מאוד קשה .ההסברים בקישור של בועז היו לי די ברורים.צילומים אשלח אחרי החג.נוסעת למטולה עם המשפחה ובלי ניירות אוריגמי.זה קשה אתם יודעים...אבל צריך להיגמל לפעמים. חג שמח!!!

למעלה