ניכאת פה הפליה או שאני לא שם לב הגיבו לתוכן

alti26

New member
ניכאת פה הפליה או שאני לא שם לב הגיבו לתוכן

ראשית חג שמח לכולכם אני שם לב למשהו מוזר יש התמודדות על שיר ה60 למדינה למה איןבהתמודדות שיר של דיוויד ברוזה שיר ישראלי נא תשומת לבכם יש לדיוויד רפרטואר עיברי מרשים ואין שיר אחד שמתמודד תגידו לי לאן פונים באימייל על טעות זו דודי

glitter8

New member
גם אני שמתי לב לטעות מצערת זו

לדעתי הסיבה (השגויה) היא שמקובל לחשוב על שיריו של דיויד שהם מתורגמים ולא ישראליים מקוריים, לכן הם לא מועמדים. תברר בפורום מוזיקה ישראלית, הם בטח יודעים (מנהלי הפורום)

handlessman

New member
חשבתי על זה באמת...

פירסמו בערוץ 2 על המצעד הזה, ורציתי לבדוק איפשהו את רשימת השירים, אבל אין לי מושג איפה. יש לך את הכתובת של האתר דודי??? אם כן, תוכל לשים אותה? וגם, בטח יש שם באתר מקום של יצירת קשר...

alti26

New member
מכתב שרשמתי עבור יובל גנור- דובר רשות השידור

‏יום שישי 25 אפריל 2008 ‏ כ' ניסן תשס"ח עבור יובל גנור- דובר רשות השידור הנדון: תחרותיות הוגנת 1 . לפני כמה ימים נחשפתי לתחרותיות של שיר ה60 וזמר שעורכת רשת ג . 2 . מעיון ברשימת שמות הזמרים והשירים שהוצאו לבחירה לא נכלל שמו של זמר שלדעתי תרם לתרבות המוסיקלית במדינה . ושיריו היו לאבן היסוד של השירה העברית. 3. שמו של הזמר הוא דיוויד ברוזה. 4. ברצוני לציין כי תחרותיות הוגנת אמורה לכלול את שיריו של דיוויד ברוזה ואת שיריו שהפכו לקלאסיקות יצירתיות . 5. אודה לתיקון מיידי של טעות זו ומתן תחרות הוגנת . 6. אודה כמו כן באם אקבל תגובתכם למכתבי . 7 . בברכת חג שמח . אלטמן דוד מגדל עוז 7/13 מודיעין מיקוד 71703 נייד 0524541288 העתקים : מנהל רשת ג' דיוויד ברוזה ענבל הופמן מנהלת פורום ברוזה בתפוז כספית ייצוג אומנים בישראל לידי ששי לוי

alti26

New member
ערב טוב למנהלת הפורום ולמעריצים זוהי תגובתו

Thank you. Sent via BlackBerry by AT&T הענווה וצמיעות של המסטר הורגת אותי וגורמת לי לאהוד אותו יותר דודי

alti26

New member
עוד תפוצה למכתב שכתבתי אני לא מוותר זה יפעל

‏יום שישי 25 אפריל 2008 ‏ כ' ניסן תשס"ח עבור: כבוד השר אריאל אטיאס –שר התקשורת כבוד השר ראלב מג' אדלה –שר התרבות בס"ד הנדון: תחרותיות הוגנת 1 . לפני כמה ימים נחשפתי לתחרותיות של שיר ה60 וזמר שעורכת רשת ג . 2 . מעיון ברשימת שמות הזמרים והשירים שהוצאו לבחירה לא נכלל שמו של זמר שלדעתי תרם לתרבות המוסיקלית במדינה . ושיריו היו לאבן היסוד של השירה העברית. 3. שמו של הזמר הוא דיוויד ברוזה. 4. ברצוני לציין כי תחרותיות הוגנת אמורה לכלול את שיריו של דיוויד ברוזה ואת שיריו שהפכו לקלאסיקות יצירתיות . 5. אודה לתיקון מיידי של טעות זו ומתן תחרות הוגנת . 6. אודה כמו כן באם אקבל תגובתכם למכתבי . 7 . בברכת חג שמח . אלטמן דוד מגדל עוז 7/13 מודיעין מיקוד 71703 נייד 0524541288 העתקים : מנהל רשת ג' דיוויד ברוזה ענבל הופמן מנהלת פורום ברוזה בתפוז כספית ייצוג אומנים בישראל לידי ששי לוי יובל גנור- דובר רשות השידור

../images/Emo9.gifדודי יש לו בצה"ל

בבמחנה יש בחירות גם כן לשיר השישים ושם יש לו שירים גם בערוץ11 הוא היה כמה פעמים בשירי עשור למשל שיר אהבה בדואי

למעלה