ניכור.

תורית

New member
ניכור.

המשפחה שלי הפנתה לי עורף כשנטשתי את אמונתם החרדית,והפכתי ``דתיה``.מבחינתם אני בדירדור...אני אחת מעשרה ילדים בוגרים,אך לבד לגמרי על הגג בשבתות וחגים.עם אחים/ות כאלה,מי צריך משפחה?

../images/Emo201.gif אין ביניכם בכלל קשר, או

שאיכותו / תכיפותו השתנתה? בעיניי את מאוד אמיצה! באיזה גיל עשית את הצעד הזה?

תורית

New member
אני יוזמת

ומשתתפת באירועים,וחוטפת ביקורות על לבוש/איפור/סגנון וכו`.מבזבזת את טיפות האנרגיה האחרונות,ונשבעת שזו הפעם האחרונו שאני באה...

בחרת בדרך שונה מהם ועצוב לי

לשמוע שהם אינם יכולים לקבל אותך ככה. האם אין אף אחד מבין האחים והאחיות שלך שעומד לצידך?

עצוב מאוד שאינם מסוגלים/רוצים

לפתוח את ליבם... מאחלת לך שתהיי חזקה, ושבבוא היום תוכלו להיות בקשר שלא יסב לך צער.

יש לא מעט סיפורים כאלה

על משפחה שנוטשת את מי מילדיה שפנה מהדרך החרדית. אני יכולה לשלוח לך חיבוקים, לחזק את ידך ולקוות שהורייך יתעשתו ויבינו שתמיד תיהי הבת שלהם. תנסי להרגיל אותם לאט לאט לעניין, כשאתם נפגשים תבואי בכל פעם עם פריט לבוש אחר, אם בתחילה תבואי עם חולצה וחצאית תנסי פעם הבאה לשים חולצה קצרה יותר, או מכנסיים רחבות הדומות לחצאית ולאט לאט לשנות את סגנון הלבוש. אולי יהיה להם קל יותר ככה. אם את נמצאת בתוך מסגרת כלשהי תנסי למצוא אדם מקצועי או יועץ מתוך המסגרת הזאת שיעזור לך או לפחות איתו תוכלי לדבר.

h e n y

New member
../images/Emo24.gif

תסלחי לי אבל במקרה הזה את כן יכולה להחליף משפחה. אנשים כאלה לא באמת דתיים כמו שהם מצטיירים להיות!
זה שהם לא מקבלים אותך או את ההשקפת חיים שלך זה כבר מראה על אטימות! אני רק יכולה לשלוח לך חיזוקים חמים..ולנסות לנחם אותך בזה שאם משפחה כזאת מי צריך אוייבים?! כמה שאת אוהבת אותם תחשבי שעדיף לך בלעדיהם במצב כזה שהם אוהבים ומקבלים אותך רק בגבול מסויים.... ואם את צריכה איפה להיות בשבתות ובחגים..הבית שלי תמיד פתוח!

למעלה