ניכשלתי בטסט פנימי:(

שירז89

New member
ניכשלתי בטסט פנימי:(

אחרי 43 שיעורים ניגשתי היום לטסט הפנימי הכל הלך חלק באמת, חוץ מהרגע שהיה כתום מהבהב והבוחן בלם אותי ואני גם בלמתי ביחד איתו!! והוא טוען שאני בכלל לא בלמתי ואם הוא לא היה בולם הייתי ממשיכה לנסוע!! זה ממש לא נכון ועוד הוא ציין שניצמדתי לימין בפנייה לשמאל נכון אולי היייתי קצת קרובה אבל הזזתי את ההגה חזרה זה לא סיבה להכשיל בטסט הפנימיי!! ועוד שכולם עוברים אותוו, אני שמעתיי מלא מקרים שהעבירו בפנימי במקרים גרועים יותר!!
למה לעזאל הם חייבים להיות רעיםם???? פשוט נמאס ליי ואני ממש מבואסת אין לי כח שוב שיעורים שוב טסט פנימיי רק
ב90 אולי אני יעשה שוב פנימי!! ;(

ravidmos1

New member
תשובה

היי שירז
הטסט הפנימי נועד בשבילך לראות איך את מתמודדת עם מבחן .
המנהל המקצועי שבחן אותך לא מכיר אותך והתרשם מיכולת הנהיגה שלך בזמן נתון ( בדומה לטסט ) .
יכול להיות שיש לך השגות לגבי מה שהבוחן החליט וזה לגיטימי אבל קחי את זה כשלב בדרך למטרה .
ולידיעתך לא כולם עוברים טסט פנימי יש לי מספר לא קטן של דוגמאות מתלמידים שלי שחלקם נכשל בטסט פנימי ועבר טסט חיצוני ראשון !
דברי עם המורה שלך תקבעי 2-3 שעורים נוספים ולאחר מכן בקשי ממנו לתאם לך טסט פנימי נוסף.

שיהיה בהצלחה !!!

rockingWR

New member
נשמע כמו חרטא

43 שיעורים? אני מקווה שזה של חצי שעה כל אחד
אם את חושבת שאת נוהגת בסדר תבקשי טסט נוסף חינם או מוזל או שתעברי למורה אחר

אני לא יודעת מה איתך,

אבל גם אני ניגשתי ככה, עברתי טסט ראשון בשיעור 50.
תכלס גם הרגשתי בטוחה יותר בטסט וגם יצא ששילמתי פחות מאנשים אחרים סביבי, שניגשו ל2-3 טסטים החל משיעור 30.

גם אני נכשלתי בטסט פנימי

בשיעור 40+ על דברים מינורים. המורה דיבר עם הבוחן ומסיבות מסוימות הבוחן הסכים לחתום כאילו עברתי כדי שאוכל לגשת לטסט. 5 שיעורים אחר כך- עברתי טסט ראשון!
אז אל תלחצי, בסוף הכל מסתדר

למעלה