ניליקס - מה חושבים עליו?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
ניליקס - מה חושבים עליו?

אני היחיד שרואה בו גירסה תחמנית של דובוני אכפת לי? האם הוא היה נחוץ לסידרה? האם הוא תרם במשהו? האם הוא היה מיותר? האם היו יכולים להסתדר בלעדיו? למרות ביקורת התחלתית שלי על הדמות שלו לגבי תרומה לסדרה, התחלתי לחבב אותו אי שם בעונה השלישית ולקבל את קיומו.

אני חושבת....

שאפשר "להסתדר" בלי כל דמות. פשוט אז תצא לך סדרה שונה... תאר לך רגע את TNG בלי פיקארד. ברגע הראשון אתה חושב לך "היא משוגעת לגמרי, זה לא אפשרי" אבל אם תפסיק לחשוב על TNG שאתה מכיר, תגלה שפשוט יש לך סדרה אחרת ושונה. צוות חסר קפטן מלא באנשים צעירים, משוטטים בגלקסיה ועושים בלאגן בכל מקום שכף רגלם דורכת בו.
דווקא יכול להיות משעשע... ובקשר לניליקס. אפשר בלעדיו לדעתי, לא רק בגלל מה שאמרתי למעלה, אלא בגלל שהדמות שלו לא קשורה ולא הגיונית... למה שירצה ללכת איתם לכדוה"א למען השם? הרבה יותר הגיוני מבחינתו להישאר בכוכב כלשהו ברביע שלו. למרות כל הזיכרונות המרים ממשפחתו המתה, למה הוא חייב לעבור כל כך רחוק? זה לא הגיוני בעיניי. ועם זאת, אין לי שום דבר נגדו, ולפעמים הוא מספק סצינה משעשעת או אתנחתא קומית, ובזה הוא עשה את שלו.

AKIRA972

New member
Ebow יסביר את חשיבות הדמות בצורה

הטובה ביותר - נכון?

Tal Shiar

New member
לפי דעתי...

הוא דווקא כן נחוץ לסידרה...ודווקא בגלל האופי שלו, הוא מאוד חברותי, תמיד שמח ורוצה לתרום לצוות ולעזור מכל הלב... הוא תורם רבות למורל של הצוות...הרי תחשוב על זה, אם אתה שייך לצוות שכל כך רחוק מהבית, ונמצא בשטח מיסתורי ומסוכן... גם אתה היית רוצה כזה בן אדם לצידך, שידע איך לעודד אותך גם בזמנים הכי קשים... וכנראה שכל כך נוח לניליקס בסביבת הצוות של וויאג'ר עד כדי כך שהוא מוכן להגיע איתם גם עד גיזרת אלפא, פשוט כי הוא מוצא בהם תחליף למשפחתו שנספתה במלחמה...

למעלה