נילי יקירתי

נילי יקירתי

בוקר טוב וחג פורים שמח לך ולכל משפחתך.יש לי את אותה בעיה ביום שישי אני מטפלת לבד בבעלי רוחצת אותו וכל הבוקר אני רק אתו. כתבי לי איך סדרת עובד ליום שישי זה יעזור לי מאוד. שמעתי שמגיע לנו עוד שעתיים וחצי שבועיות זאת אומרת 18 שעות שבועיות במקום 15,5 היום.אני לא יודעת למי לפנות. שבת שלום ומבורך באהבה אביבה.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

את צריכה לפנות לעו"ס ברווחה שמטפלת בתיק שלכם. העו"ס שלנו התקשרה אלי ואמרה לי מה שמגיע לנו עכשיו, אחרי הסידור החדש של 18 שעות שבועיות. אחרי שהוא הולך 5 ימים למרכז יום, נשארו לנו עוד 4 ורבע שעות טיפול. אז היא הזמינה לי 60 מכנסונים סופגים לחודש עבור 1.5 שעות שבועיות ונשארו לנו שעתיים ו-3/4 לעזרה בבית. בגלל שכל יום הוא במרכז היום נשאר רק יום ששי למטפלת. באה מישהי היום ב-08:00 בבוקר והלכה כבר לא מזמן. ניקתה לי את כל הבית. אני ירדתי איתו קצת לטייל ולקנות משהו לשבת, וכשחזרנו החדר שלו היה נקי ומסודר בשבילו. זה סידור טוב ונוח. אני גם חוסכת 300 ש"ח שהייתי משלמת על הסופגנים. אגב, ברטה סיפרה לי שגם היא דיברה עם הרווחה והם שולחים לה גם 60 סופגנים וגם 30 טיטולים רגילים ללילה ועדיין נשארות לה שעות למטפלת... את צריכה לשאול במח' הרווחה שלכם את העו"ס שלכם. הסידור שלנו התחיל מ-1 למרץ. החוק אמנם עבר כבר בפברואר אבל הביטוח הלאומי לא מצליחים להשתלט על אלפי המשפחות שקיבלו תוספת וזה לוקח להם קצת זמן. יקירתי, צריך המון סבלנות וכוחות נפש. שיהיה לכם חג פורים שמח ושבת שלום ושנשמע רק בשורות טובות.

למעלה