נילי יקירתי

נילי יקירתי

בתקופה הזאת אני מאוד עסוקה.., עם כל הנקיונות וההכנות לחג בנוסף לכל אני גם עוזרת הרבה לכלתי.בעלי במצב גרוע מאוד ישנה נסיגה דרסטית במצבו והטפול בו מאוד קשה לי.אני מחכה כבר לחודש הבא שיהיה לי עובד זר .אני משתדלת לקרוא את הכתוב בפורום מידי יום אבל אין לי ראש לכתוב .היום היה לי יום מאוד קשה ועצוב בכיתי הרבה כי הנכד שלי התגיס לצבא ומהיום יתחילו הדאגות שלי אליו.אני מתפללת לבורא עליון שישמור עליו. נילי אני בררתי שוב במרכז יום אם הם פתוחים בחופשת פסח וקבלתי תשובה חיובית, זאת אומרת שהמקום פעיל עד השעה 12בצהריים תבררי מדוע אצלכם המרכז סגור. אריאלה קראתי שאת מרגישה לא טוב אני מאחלת לך החלמה מהירה שמרי על בריאותך .חני מה נשמע אצלך לא שמעתי ממך זמן רב ? מתגעגעת אליכן אביבה

../images/Emo24.gifאביבה שמחתי לראות אותך

בפורום , נכון שאין זמן לכתוב אבל צריך להוציא מהלב את הלחץ שיש כדי שנקבל קצת איזון לגוף,ליבי אליך מהמצב הדרמתי שקורה לבן זוגך, וכן הנכד שמתגייס בשעה טובה ,ויחזור בשלום בשעה טובה, טוב שבוכים לפעמים כדי לרוקן את המצברים של הכאב והאנחות שיש לנו, אני מאחלת לך המשך ימים טובים ומשמחים יותר ואי"ה נתראה ביום שני, מתגעגעת לכל הבנות של התמיכה.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

אל תהרגי את עצמך בהכנות לחג, שמרי על בריאותך. צר לי מאוד שבעלך במצב לא טוב. מקווה שאחרי החג כשיגיע המטפל תוכלי קצת להשתחרר ולהתאוורר מן העומס של החג וגם מן העומס הרגשי. גם הגיוס של הנכד הוא אירוע קשה. אני מבינה אותך מאוד, גם הנכד שלנו התגייס לפני שנה וזה מצב מלחיץ לכולם. תודה שחשבת עלי וביררת במרכז היום של בעלך. הם פתוחים בחג כי הם מקום פרטי. מרכז היום שבעלי מבקר בו שייך לעמותה למען הקשיש וכל מרכזי היום שלהם בכל הארץ סגורים בפסח. לא נראה לי שתהיה לי אפשרות להעביר את בעלי למרכז היום שלכם לחג הפסח, גם לא נראה לי שההסעה שלכם תוכל לאסוף אותו כי אנחנו גרים מחוץ לעיר. בכל אופן תודה על הדאגה. אנחנו נצטרך למצוא פתרונות אד-הוק לימי הפסח ומקווה שהם יעברו בלי דרמות מיותרות. מתגעגעת כבר לפגוש אותך ואת כל הקבוצה ביום שני הקרוב. מאחלת לך סוף שבוע רגוע ויום עגול... נילי

למעלה