נילי????.... מחכים לשמוע מימך!!

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ג' פעמיים כי טוב

הנה אני, אל דאגה רוני... לא הספקתי להיכנס הבוקר לפני ההסעה של יוד ולאחר מכן יצאתי לצעדת הבוקר ואז נכנסו כמה דברים דחופים, בקיצור, אני כאן...
אז עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד נכנס לשגרת לילה מבורכת. נרדם מיד, ישן עד אחרי חצות, מתעורר באחת-שתיים בלילה, מקבל כדור שינה וממשיך לישון עד 5-6 בבוקר. גם הלילה. הבעיה עכשיו היא הפרעות השינה שלי. בכל לילה שני אני לא מצליחה להירדם. הלילה הייתי ערה עד אחרי 3. לא הצלחתי להירדם בשום אופן, ב-2 כבר יצאתי מהמיטה וגלשתי קצת באינטרנט, סידרתי כמה דברים וחזרתי למיטה ב-3, כנראה שאז כבר נרדמתי עד ההשכמה של יוד ב-5 וחצי... אתמול היה לנו מפגש דו-שבועי של קבוצת התמיכה לבנות זוג. היתה השתתפות כמעט מלאה, מלבד אחת החברות שבעלה הפסיק לאכול ומסרב גם לשתות והגיעה רופאה הביתה לתת לו נוזלים בעירוי. אז כולנו דאגנו והיינו בקשר, בסופו של דבר לא נתנו לו עירוי והיא משתדלת לתת לו גלידות ומאכלים נוזלים. כנראה שרפלקס הבליעה שלו נפגע או שמשהו גורם לו לכאב בבליעה. בכל אופן, כולנו מחזיקים לה אצבעות. החברה הזו מספרת שהבנות שלה אומרות שהאבא שלהם מנסה להתאבד בצורה כזו... ונמשיך בבשורות טובות. חגגנו יומולדת לאחת החברות על קפה ומאפה שהחברה הביאה ואנחנו קנינו לה מתנה נאה, אביבה חברתנו סיפרה שבעלה התאושש כבר ומצליח לעמוד על הרגליים והעובד הזר מנסה לעזור לו קצת בהליכה. בכל אופן הוא על כסא גלגלים עכשיו... החלפנו חוויות, סיפרנו סיפורים, צחקנו, בכינו, תמכנו, עזרנו, ונפרדנו בחיבוקים ובנשיקות ובגעגועים למפגש הבא שיתקיים בעוד שבועיים אי"ה ובלי נדר. מאחלת לכל חברי הפורום, לחולים, למטפלים ולבני המשפחה שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!

למעלה