נילי 41

נילי 41

נילי ואריאלה שלום רב לכן. הרבה זמן לא התכתבנו כי הייתי מאוד עסוכה ותרודה. רציתי לדעת אם מחר יתקיים המפגש שלנו? יש לי הרבה לספר לכן אני עוברת תקופה קשה .את כל הספורים אשאיר למפגש.מתגעגעת ומחקה למפגש.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

אכן מזמן לא ראיתי אותך בפורום. מחר יתקיים המפגש הרגיל שלנו. ביקשנו להקדים, מי שתוכל, ולבוא כבר ב-09:30 כי אנחנו לא מספיקות הרבה בשעה וחצי. החלטנו גם לחגוג ימי הולדת, ומחר נחגוג לרחל. קניתי מתנה והיא תביא עוגה. מקווה שיהיה נחמד. מחכה כבר לשמוע את החדשות שלך. אני מבינה שקשה לך מאוד. המצב שאינך יכולה להשאיר אותו יותר לבד בבית הוא מצב קשה מאוד ואת לא רגילה לזה... אבל זה בעצם המצב של כולנו. אריאלה גם כן נאלצת לקחת את בעלה איתה לכל מקום שהיא צריכה ללכת כי הוא הולך עכשיו רק יומיים בשבוע למרכז היום. זה מאוד קשה אין ספק. מקווה להתראות איתך מחר, כולנו מתגעגעות אליך מאוד. קבלי חיבוק אמיץ וחם ממני בשם כל קבוצת התמיכה

../images/Emo151.gif../images/Emo24.gifהיי אביבה משנכנס אדר

מרבין בשמחה , אנו מתגעגעות מחר יש מפגש באותו המקום ב-9:30 מוקדם יותר כדי שנוכל לדבר יותר אחרי שבועיים שלא מתראים.אני מאוד שמחה שנכנסת לפורום , הכל לטובה כי הכל מהיושב במרומים .התיקון שלנו קשה קשה אך עם הרבה שכר לעתיד לבוא . אז כחי הכל באהבה כי את עושה מצווה שאין שיעור לה. אז להתראות מחר בקניון.

למעלה