נילי 41

נילי 41

בדרך כלל אנו מברכים את היום הזה בפורים שמח,אני לא הרגשתי כך.בשבת בבוקר בעלי קם רטוב ואת היום התחלתי במקלחת ובארוחת הבוקר ,במשך כל היום רק החלפתי ורחצתי אותו.בערב הגיע הנכד שלי המקסים ראה אותי עם פנים נפולות והבין שהיה לי יום קשה ,בקש ממני שאצטרף אליו לבית הכנסת לשמוע את קריאת המגילה .ברור שסרבתי כי אני לא משאירה אותו לבד ולא היה לי מצב רוח , הנכד לא ויתר וביקש כל כך יפה סבתא את חייבת לצאת להתרענן ולהירגע לאחר יום קשה .בסוף החלטתי ללכת כי הבית הכנסת ליד הבית שלי 2דקות מהבית.הכנתי לבעלי לאכול ונגשתי להתלבש .חזרתי למטבח בעקבות הריח בעלי פתח את כפתור הגז וכל המטבח הסריח מגז.וכמובן בעלי אמר שלא לא נגע בכלל בגז.בקיצור הכנסתי אותו למיטה ובקשתי ממנו לא לרדת מהמיטה עד שאחזור.הלכנו לבית הכנסת פגשתי כמה שכנות שמעתי את קריאת המגילה .התפילה ואוירת בית הכנסת החזירו לי את השמחה בלב, חזרתי הביתה עם הנכד יותר רגועה בעלי ישן הכל עבר בשלום .אני מודה לבורא עליון כי הוא תמיד עוזר לי. ישתבח שמו. נילי אמרת לי פעם שיש לך מכשיר לשתן במקום השירותים , איפה אפשר לקנות אותו אני חושבת שזה פתרון טוב במקום להציף את כל השרותים. נילי אריאלה חני טובה האם אתם באות למפגש של העמותה בבית ארבל ביום רביעי? שבוע טוב לכל חברות הפורום נשמע רק בשורות טובות אמן.

../images/Emo151.gifשלום אביבה פורים שמח

טוב שהלכת לבית הכנסת קצת להשתחרר מהלחץ שהיה לך והנה שינת קצת אוירה,, אני לא יודעת אם אני אבוא לבית ארבל כי אין מי שישמור על בן זוגי. היום חלק מהנכדים היו אצלי קניתי להם משלוח מנות לילדים הקטנים הם מאוד התלהבו ונישקו אותי ובין זוגי גם הוא שמח ,שר ורקד איתם , הצתלמנו יחד עם כולם , הכנתי להם ארוחת ערב קלה. שחקו במחשב, הגדולים התפלספו על המגילה, ושרק נישמע בשורות טובות ונשמח כך אי"ה כל השנה.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

כתבתי עכשיו לאביבה שלא דיברתי איתך עוד על יום רביעי ושאם את רוצה את מוזמנת לנסוע איתי למפגש בבית ארבל. ארגני "שמרסב" לבן זוגך, או תקחי אותו לחמתך אולי, ובואי למפגש. יהיה מעניין אני מקווה. אני קוראת כאן בפורום שעבר עליכם פורים שמח עם הנכדים ושמחתם בחגכם ועשיתם שמייח, אז כל הכבוד לך שעם כל הקושי את שומרת על השמחה ומדביקה את כולם מסביבך. שיהיה לך הרבה נחת מהנכדים ושמחה ואור ואהבה. בואי ביום רביעי ונפגוש שם את אביבה וחני וגם ברטה אולי תבוא ונעשה מפגש זוטא... שיהיה לכם ערב מהנה ולילה טוב.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

פורים שמח לך אביבה יקרה. זמנים קשים עוברים עליך. אני כל כך מבינה את מצבך. ההתדרדרות במחלה הזו נורא מפחידה, ולא יודעים איך להתמודד עם זה... טוב שהלכת לבית הכנסת אבל זה מסוכן להשאיר את בעלך לבד בבית. למה הוא לא הצטרף אליכם לבית הכנסת? זה יעשה לו טוב גם לשמוע קריאת המגילה... בכל אופן, שימי לב שאם הוא יתעורר וימצא את עצמו לבד בבית הוא עלול להתחיל להסתובב בבית ולא להסתדר לבד... אני לא מעיזה להשאיר את בעלי לבד ישן, גם בגלל שהשינה שלו נורא קלה והוא מתעורר הרבה בלילה. לפעמים בלילה הוא לא יודע איפה השירותים וצריך לכוון אותו. מה שיש לי לשתן זה בקבוק רגיל, שקניתי לו בסופרפארם כשהוא שבר את עצם הירך ולא יכול היה לרדת מהמיטה, אז הוא עשה בבקבוק. היום הוא לא מסכים לעשות בבקבוק ורוצה רק בשירותים, למרות שהוא לובש את הסופגנים. כמובן שהוא כבר לא מצליח לעשות בתוך האסלה אלא בסביבת האסלה שזה אומר על המושב, ועל גב המושב ועל הרצפה, וגם על הקיר אחרי השירותים, בקיצור, בכל מקום. זה מייאש ואני לא יודעת איך להתגבר על זה. אפילו האקונומיקה והמים החמים לא מצליחים להעביר את הריח כי השתן נספג בחריצים שבין המרצפות שברצפה... בקיצור, ממש לא נעים. אביבה, אני אבוא ביום רביעי לבית ארבל, עוד לא דיברתי עם אריאלה על זה אבל אם היא תרצה לבוא היא תוכל לנסוע איתי. מקווה לפגוש אותך שם, מזמן לא נפגשנו ואשמח מאוד לראותך ולדבר... שולחת לך חיבוק אמיץ וחם והרבה כוח וסבלנות להתמודד

למעלה