ניל ארמסטרונג והעב"מים

דניאלה66

New member
ניל ארמסטרונג והעב"מים ../images/Emo43.gif

זה שנאס"א מצנזרת זה לא עניין חדש , אבל מה שהיא לא ידעה זה שהקג"ב עלה על השיחה בזמן שידור המעבורת על הירח בשנת 1969 והקליט תמליל שבו ניל ארמסטרונג מתאר מתאר עב"מים ענקיים שנמצאים לא הרחק ממנו . אגב יש מאות עדויות על אסטרונואוטים על עב"מים שפשוט הפכו למסווגות , וקוד עב"מים אצל האסטרונואטים הוא "סנטה קלאוס" .

בטח שיש עבמים

אבל אני עדיין לא חושב שהם הגיעו לכדור הארץ ובכלל פגשו בני אדם. אני צריך ראייה מוצקה אחת שתגרום לי להאמין שהם פה ובנתיים לא ראיתי אחת. נכון שיש תמונות אבל הם לא משכנעות אותי.

דניאלה66

New member
הם כאן מאז ומתמיד , ושמוליק אולי ..

אתה לא רואה אותם אבל יתכן ויש כמה יצורים חמודים לצדך .

Majestic12

New member
אתם מוזמנים לקרוא

בימים האחרונים הייתה בין המרכז לחקר עבמי"ם לבין הממשל האמריקאי, התכתבות בנושא החוק למניעת יצירת קשר עם חוצנים (חוק שמכונה ET Law). מי שמעוניין להתרשם מסיפורי הכיסוי בארה"ב, מוזמן לקרוא: http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?CommID=7442&ForumID=12354&TopicID=300223&PagePosition=1 אם הלינק לא עובד, נסו ללחוץ כאן...

J U B

New member
לא הוכח שם כלום מההתכתבות שלך

עם האתר פשוט נתנו לך תגובה צפויה אמרו לך שזה שמור חוץ מזה לא אמרו יותר כלום זה יכול להיות כל חוק לא דווקא שקשור לעבמים! אבלבאמת מעניין למה יש חוקים שאסור לראות זה לא נשמע הגיוני חוקים חסויים חחח אם הם חסויים אז איך אפשר לציבור לדעת מה אסור לעשות מה זה

Majestic12

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

לא יכול להיות שישנו חוק, שאסור לאזרח לקרוא אותו, או לדעת על תוכנו ?!?! הרי מחר אתה יכול להגיע לארה"ב, בתור תייר, ולהיעצר שם על סמך חוק שאינך מכיר, שאינך יכול לקרוא אותו, ושאינך יודע מהו ?????!!!!!! זה מזכיר כל מיני משטרים אפלים, לא ???

Majestic12

New member
אי ידיעת החוק...

כמה שזה לא ידוע לאנשים - אי ידיעת חוק מסוים, אינה פוטרת מעונש !!! - חד משמעית. כך מקובל בכל העולם - לטוב ולרע.

ירדן121

New member
תקשיבו לי טוב!../images/Emo124.gif

תישמעו יש לי משהו קצת ארוך לאמר לכם אז שמעו: דבר ראשון זה שניל ארמסטרונג אמר שיש עב"מים ענקיים לידו כשהוא היה על הירח זה לא אומר שהיה שם חייזרים אל תשכחו שהפירוש של עבמים זה עצם בלתי מזוהה וכמו הפירוש של זה זה היה עצם בלתי מזוהה ולא חובה שזה היה חוצן. אבל אני יגיד לכם עוד משהו לאלה שלא מאמינים, למה אתם חושבים שיש רק בני אדם ושיש רק כוכב לכת אחד שיש בו חיים אני בטוחה בכך ,בטוחה מאוד אפילו שיש עוד כוכב שהוא כמו כדור הארץ, וחיים שם בני אדם ,או עוד הרבה כוכבי לכת שחיים שם צורות חיים אחרות. למה ניראה לכם שאנחנו היחידים שחיים ביקום הזה אתם לא מבינים עד כמה היקום הוא ענק ועוד כמה כוכבי לכת דמויי כדור הארץ שהתפתחו שם צורות חיים תחשבו על זה בדרך מדעית ולא בדרך של" וויי איזה פחדדד חייזר זה מפלצת" אתם לא חושבים אולי שיש חייזרים שמנסים לגלות אם יש בני אדם. בדיוק כמונו זה דרך הטבע אנחנו לא היחידים...|חייזר| <ירדנו'ש>

למעלה