ניל כותב....

ניל כותב....../images/Emo187.gif

מצד אחד הוא כותב =אנרגיה מושכת אנרגיה דומה = כלומר אהבה מושבת אהבה, שנאה מושכת שנאה וכולי' מצד שני הוא כותב: מה שאתה מפחד ממנו אתה תמשוך אליך,,, האם אין פה סתירה? ולמה כל מה שמפחיד אותי יימשך אלי ?

seeyou

New member
פוחדת מאהבה?../images/Emo8.gif

בדרך כלל אומרים שאישה מפחדת מהגבר הראשון..... הגבר מפחד מהאישה השניה!! נכון- יש נפגעים רבים ממשחק האהבה...משחק ללא כללים ברורים....יותר על פי מצבי רוח...גיל.... אבל אין מה לעשות... קצת לא נעים לעשות בלי "אהבה".... רצוי מיזוג של צורך ביולוגי עם רקע רגשי על מנת שנרגיש בני אדם לא שזה יותר טוב!...

רגעעעעעעעעע../images/Emo99.gif

לא פוחדת מאהבה - זו היתה דוגמא בלבד. ואם כבר הנושא עלה, אז אהבה היא גם סבל לא ? אני לא פוחדת אבל מעדיפה שליבי לא ישבר שוב...זה הכל.

אי אפשר לפחד מאהבה

אלא אם את לא יודעת מה זה אהבה ואת משתמשת במילה לא נכונה כמו "אהבה" לתאר משהו אחר. רוב האנשים שוגים במקום הזה.. שהם חושבים שאהבה זה משהו כואב. אין חיה כזאת. את מפחדת מהפחד, את מפחדת להיפגע אולי, את מפחדת אולי מכל מיני סרטים שהכנסת לעצמך לראש.. מהאהבה עצמה, את לא מפחדת.

נ.ב

אהבה.. לא קשורה לבן זוג. אומנם רוב האנשים עושים את הקישור ולכן מונעים מעצמם לחוות אהבה בכל עת שיבחרו ודנים את עצמם לפתוח את הברז של האהבה רק בתנאי מסויים, במקרה שלך זה יכול להיות "כשמגיע אדם שאני אומרת שהוא האחד".

למעלה