ניל למברט ענה לי בטוויטר!!!!

t r e c o o l

New member
ניל למברט ענה לי בטוויטר!!!!

זה אח של! זה אח של פאקינג אדם!! אושרררררררררר הוא כתב negativeneil Just saw Winston from Ghostbusters on the street. Tried to slide a trap out and convince him to cross the streams but he politely declined. לא היה לי מושג על מה הוא מדבר.. אז רשמתי RaInyDaywoMeN2 @negativeneil whay you didnt tell him tha adam lambert is you bro? ופתאום הוא רשם negativeneil @RaInyDaywoMeN2 why would he care? אהההההה

nini18

New member
כל כך הרבה שגיאות כתיב חחח ../images/Emo122.gif

אבל יאיי תגידי לו שימסור לאדם דש חחחחחח ממך ומישראל חחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי מתה עליךךךךךךךךךךךךךך חחחחחח
איך אני אוהבת להציק לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בא לי לקבצץ אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנשיקות חחחחחחחחחחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo24.gif

awww
גם אני מתה עליך! ומודעת לחלוטין לזה שאת אוהבת להציק לי חחחח

nini18

New member
../images/Emo24.gif אז אם אני מגזימה את מוזמנת

לנער אותי חחחחח
כי אני רק צוחקת אבל אולי לפעמים אני מגזימה חחח
ואותך זה לא מצחיק אלא מעצבן חחחח אז סורי מראש

t r e c o o l

New member
חחח נו ניני אני מכירה אותך,../images/Emo24.gif

אולי רק בקטע עם דריק, אני רוצה שתיהיא יותר נחמדה אליו טוב? חח

heart1soul

New member
חחחח איכשהו תמיד כולם עונים לך לכי תדעי

אולי בסוף אדם פאקינג למברט יענה לך ! את יכולה לדמיין את היום הזה?חחח

t r e c o o l

New member
ניל עדיין לא כתב כלום

זאת אומרת שהתגובה אלי עדיין מופיעה שם ראשונה.. מסיבה מוזרה זה עושה אותי כ"כ מאושרת
הלוואי שאדם ראה את זה

למעלה