נים..נים..נום...נימנום

shelycat

New member
נים..נים..נום...נימנום

כשאתן נכנסות למיטה לבד, לא משנה אם כדי לישון, לנמנם, סייסטה אוסתם לקרוא, והוא (נו אתן יודעות, החצי השני שלכן) לא שם או אפילו לא בבית סתם או במילואים...... אתן נכנסות לצד שלו? או לצד שלכן? נכון שיותר כיף לישון בצד שלו? איפה שהריח שלו הכי דומיננטי? ועוד שאלה: כשהוא יוצא מהמיטה ואתן נשארות שם ולא קמות, אתן עוברות/מתקפלות/פולשות לצד שלו?

fila

New member
....

אז ככה: אני ישנה דיי הרבה לבד, כי הוא עובד לילות ואני 90% מאותם לילות בצד שלו וגם אם אני לא ממש שם אז אני במין אלכסון כזה שהראש שלי על הכריות שלו... ברור שבצד שלו יותר כיף, יותר נוח וכן יש שם את הריח שלו שלא תמיד אבל לפעמים מהווה תחליף לנוכחות האמיתית שלו
אגב, פעם הצד שלו היה שלי, ממש כשנכנסנו לבית וקנינו את חדר השינה, ואז טענתי שלא נוח לי ולא מתאים לי אז החלפנו

רחלילי

New member
בול! קלעת בול!

כשהוא בנסיעות וכאלה. (את המילואים אני מנסה להדחיק והם מתקרבים בצעדי ענק) לא יודעת להסביר למה אני עושה את זה אבל זה מאד עוזר לי!

ג טלי

New member
וואלה, שאלה אקטואלית אצלי

אתמול היה לילה ראשון בלעדיו (עוד 30 למניאק) ומה שעשיתי היה: לבשתי את החולצה שלו עם הריח המטריף שלו, שמתי את הכרית שלו על שלי ושאפתי מלוא חזה ו... נשארתי בצד שלי כי ככה אני רגילה. אבל היה לי קר נורא וקמתי הפוכה לגמרי...

רחלילי

New member
פעם מזמן שמעתי על מישהו

שכשהוא היה נוסע לחו"ל היה לוקח איתו חולצה של חברתו (לימים אשתו) לאחר שלבשה אותה... וישן עם זה בלילות כשהוא באימונים בחו"ל... עשה לו להרגיש (או לפחות להריח) כאילו היא איתו.

שמופית

New member
גם אצלנו זה ככה ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

ברגע שאני קמה, הוא מזדחל לצד שלי, מחבק את הכרית ונרדם עם חיוך מאוזן לאוזן. אני ממש לא מתגלגלת לצד שלו... אוהבת את הצד שלי וקשורה אליו (כבר 7 שנים !). אבל בהחלט לובשת סווטשרים שלו ומסניפה אותו עוד קצת

אתי@

New member
תגידי התקנת לנו מצלמות בחדר השינה?

אני >> תמיד ישנה במין אלכסון עם הראש בצד שלו והגוף בצד שלי. והוא >> כשאני קמה לפניו (תמיד!) - הוא מייד עובר לצד שלי.

uti

New member
שאחד משנינו קם..החתול מתגנב ראשון

ומשתלט על כל השטח, אבל משום מה שהוא יוצא למילואים ואני לבד - החתול "מבין" אותי ונותן לי את הצד שלו וישן לידי עם יד מבינה עליי (חמוד!!!!) וכמובן שאני ישנה עם חולצה שלו!

danonit

New member
../images/Emo13.gif גם אצלנו החתול מזנק!!!

איך שאחד מאיתנו עוזב את המיטה, אפילו אם זה רק לעשות פיפי, אוישי החתול ישר תופס את מקומו ומתרווח (החתול הזה ענק ותופס מלא מקום)...

למעלה