נימאס לי מי דה סטרונגסט

evil44

New member
נימאס לי מי דה סטרונגסט

אני תמיד צדדתי בהם אבל בי לא חשבתי הדבר הכי מגעיל זה לבגוד סבבה הפעם אני אומר עוד יבוא היום והחזקים גבר לא יהיו חזקים אני תמיד הערצתי אותם במשחק וקיבלתי מהם עצות שלחתי להם הודעות וזה אבל לפגוע לי במדינה סבבה חוץ מי MeeTAmeet הוא היה נחמד אלי

Kps

New member
אם אפשר רק לחסום את שניהם

למחוק את השירשור הזה ולחסום את המדינות שלהם. אותו דבר בנוגע לMEATAMEAT אם אפשר..

meetAmeet

New member
מה קרה עם ארני?

פרש? או שאתה פשוט מחליף אותו גם עם החשבון הזה? וזה: meetAmeet

medinaGindis

New member
גם אני לא הבנתי

מי בגד במי? מי פגע לך במדינה? יכול להיות שהיתה פה סתם אי הבנה ואפשר לסדר את זה, אבל בטח שאין לנו איך להגיב אם אתה זורק האשמות מעורפלות.

evil44

New member
אני לא זורק שום האשמות

תמיד היתי בעדכם אבל פתאום 4 מידנות אותי תקפו 2 מתוכם מהברית שלכם אחרי שכבר היה ברור לכולם שאני בברית איתם מספרים 3075 ו 1998 תיסתכלו שנהם עכשיו למטה בדרוג אני סבלתי איזה שלוש התקפות שלחתי הודעה לוי ישראל בפרטי וכל כדי לא להחזיר והם המשכי אז החזרתי ואני עוד יחזיר

590V ISRAEL

New member
טעות נפוצה !!! כנס ותבין

לברית במשחק של גינדיס יכולה להצטרף כל מדינה !!! אין על זה בכלל שליטה. לרוב מדינות שתקפו את הברית שלנו מצטרפות ישר אחרי ההתקפה לברית כדי שלא נוכל לתקוף אותם ואז כל פעם צריך להעיף אותם מהברית (ואז מייד תוקפים אותם). המדינות שבאמת חברות בברית שלנו הן מדינות שקיבלו אישור לפורום שלנו, כל השאר יכולות להיות או אויב או חבר אך אין דרך לדעת. לגבי שתי המדינות שציינת , לא מכיר אותן. שיהיה לך בהצלחה במשחק.

למעלה