נימאס לי!!!

natalieov

New member
נימאס לי!!!

אנילא יכולה יותר!!! היא עולה לי על העצבים!!! אני כבר לא יודעת מה לעשות איתה!!! היא אף פעם לא מרוצה ממני! ואני מנסה לדבר איתה... אבל היא לא מבינה כלום!!! אני כבר במשך יומיים רק בוכה!!! אני רוצה לברוח! אני לא רוצה שכל החיים היא תגיד לי מה לעשות! ואני רוצה לרצות אותה... אני רוצה שיהיה לה נחת ממני אבל אני כבר לא יכולה יותר... ומצד שני אני לא יכולה לא לעשות את מה שהיא רוצה כי אז אני מרגישה שאני מאכזבת אותה... ואני סתם כישלון... שום דבר לא מצליח... היא לא מרוצה אף פעם... מקווה שאני לא אהיה כזאת לילדים שלי... ושוב אני בוכה!!! הלוואי שאבא היה פה בשבילי!!!

../images/Emo24.gif

נטלי יקרה. אני איתך בכאבך. כל כך מבינה לליבך. איך אפשר לרצות מישהו שמלכתחילה לא מרוצה? אי אפשר! אבל בכל זאת, זאת אמא שלך, ואת רוצה, כל כך רוצה שיהיה לה טוב. אני רוצה לבקש ממך משהו. משהו בשבילך, כי אני חושבת שזה חסר לך, למרות שהשקעת כבר המון מאמצים, ולא יצא כלום. בבקשה, בבקשה תחזרי לטיפול. יהיה לך מישהו שתוכלי להוציא עליו את הקיטור, שיאפשר לך אורך נשימה. שיחזק אותך. לכי לכל טיפול פסיכולוגי, משלים, קבוצת תמיכה (אם יש דבר כזה). עוד מקום שבו תוכלי להתבטא. זה נראה לי כל כך קשה להכיל את אמא שלך שלא מכילה אותך. בכל מקרה, אנחנו תמיד כאן בשבילך. ושוב לסיום קבלי ממני בהרבה אהבה

natalieov

New member
אני חושבת

שהמקום היחיד שבו אני יכולה להתבטא זה רק דרך הכתיבה... בבלוג שלי ובקומונה... לפעמים אני רוצה לדבר עם מישהו שבאמת יקשיב... אבל כבר למדתי להתרגל לזה... זה קצת חסר... בשנה הקרובה אני לא חושבת שאני אחזור לפסיכולוגית... אני סיימתי איתה מרצוני ואין לי כוחות לחזור לזה...

שלחתי לך מסר. ../images/Emo140.gif

אני מבינה מאוד את חוסר הכוחות, את האכזבות מהתחום ומהאנשים שעוסקים בפסיכולוגיה. טוב שיש לך את הבלוג שלך ואת הקומונה שלך, שבהם את יכולה "לדבר" עם העולם על מה שמציק לך ומעסיק אותך. אנחנו גם כאן לכל דבר. יעל

למעלה