נימאס לי

נימאס לי

נימאס לי שאנשים קוראים לי כאן מטומטמת. נימאס לי מחן. נימאס לי מהניסוחים הדפוקים של קיפי שרק אחרי שהיא פוגעת היא מודיעה על זה שהיא לא התכוונה ושככה היא מדברת, אז אין מה לעשות אחרי שאותי רוצחים על בדיוק אותו דבר ופחות נורא. נימאס לי מהמנהל שמסתתר מאחורי החיוכים הדפוקים שלו שמה שהוא באמת זה שמוק אחד גדול. לא שמתם לב כבר לכמה אנשים גרמתם לעזוב את הפורום בגלל ההתנהגות המזוינת הזאת שלכם?! אתם יודעים מה גיא אמר לי כשהוא היה בדוכן בבאר שבע כשאמרתי לו שאני מתכתבת בפורום בליץ' של תפוז? שאלו פורומים אלימים ואני כמו מטומטמת אמרתי לו שזה לא נכון. ההתנהגות שלכם הוציאה אותי מהכלים.באמת שיש כאן אנשים נחמדים, רק חבל שחלקם כאלו נבלות שהם עסוקים בלהרים את האף שלהם ולהראות את הצד היותר מכוער שלהם. שימו לב לדברים האלו שאמרתי כאן ותחשבו על זה- כי הודעות שלי כאן אני בספק אם תיראו יותר.ובמיוחד אתה אור, מנהל הפורום שיצא לך להתנהג בכזו דרך מסריחה בקטע הזה. ניכנסתי ויצאתי מהפורום הזה כבר כמה פעמים,בגלל שהאמנתי שאולי בפעם הזאת יהיה יותר נחמד. נתתי לפורום הזה יותר מידי צ'אנסים. דרך אגב- מה שאמרתי כאן מיועד רק לאנשים מסוימים. מי שעדיין לא ניכנס לסיפור הזה- שגם לא ייכנס.

לבנדר א

New member
../images/Emo201.gif

חבל לי שאת מרגישה ככה, באמת.

keep smiling

New member
...../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אני מצטערת אם נפגעת מהניסוחים שלי, חשבתי שזה די ברור שזה בצחוק בהתחשב בעובדה שאני באמת מתנסחת ככה כל הזמן. זאת לא ממש סיבה לעזוב את הפורום, אני חושבת שכדאי לך להשאר פה.. סה"כ זאת בחירה שלך.. בהצלחה במה שלא תבחרי.

Serf SaN

New member
../images/Emo4.gif

אני ממש מצטער שככה זה התפתח.. עד ששמתי לב לכך שהיה שם שרשור ריב ענקי, זה כבר היה מאוחר. :\ אני חושב שהם באמת אולי לא התנהגו הכי יפה אליך.. וחבל שאת עוזבת..אבל תמיד כדאי שתיזכרי. עם סגירת דלת, תמיד נפתחת דלת חדשה. [: ואולי תמצאי לך פורום שיהיה לך בו יותר נחמד. ^^ בכל מקרה, את תמיד מוזמנת לדבר איתי במסן!
[כמובן רק אחרי שהוא יתעורר מתחיית המתים שלו..
]

Ayelet chan

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת אם אמרתי משהו מעליב, אני לא תמיד שמה לב לדברים שאני כותבת T__T ורוב הדברים זה בצחוק, אל תקחי כל מה שאומרים כאן ללב. :/ מקווה שאת תישארי בכל זאת.

shui chan

New member
שמעי.. באמת חבל שתעזבי..

אולי תנסי להישאר פה ולסדר את העניינים לדבר עם אנשים בפרטי וזה :)

marinaaa

New member
הופה!../images/Emo110.gif

נו מה את מכוערת אל תלכי! אני פה!! סתסתם. אל תצאי. יש בפורום הזה הרבה נקבות שאוות, ואל תשימי על אחרים. אהה כן וכבר אמרתי לך, אני פה <:

JeeChan

New member
בקצרה

אני לא הייתי בסדר, אחרים לא היו בסדר. הגבתי ליובל באופן פרטי. אני מבקש לא להגיב יותר תגובות נגדה או בכלל לנסות לפתח ריבים (הכוונה להגיב למישהו שכבר הגיב, כי כל נסיון לכך ימחק). העניין הזה יצא משליטה, וגם אני בתור מנהל לא יכול לשלוט בכל ריב וריב. אז בבקשה נסו לעזור לי ולא להתחיל כאלה בעצמכם. תודה והמשך ערב/לילה טוב.

../images/Emo15.gif לאאאאאאאאאאא~! *ריצה הירואית*

אל תעשי את זהההההֱ *הפגנה* *עוד הפגנה* *הפגנה שלישית גלידה* *הפגנה רביעית למזל* זה כבר מצעד גאווה, רק שכולם צועקים "תישארי! תישארי! אנחנו אוהבים אותך ומצטערים ממש וזה הכול בגלל שיש אנשים עם פה גדול אל תעזבי בבקשה! נמאס לי מאנשים שעוזבים. פורום זה לכול החיים (או לפחות עד שהוא ימות)- עברת את הכנס- תעברי גם את זה! ועכשיו- חיוך. לאלאלא, זה לא חיוך! עם העיניים! אנ י רוצה לראות שאת כל כך מאושרת שעוד רגע את מתעופפת. לאלאלאלא! עדיין לא חיוך טוב מספיק! מה את צריכה שננדב לך מישהו שיעשה לך פרצופים? גם את זה אני אססדר! *עושה פרצופים* *עושה עוד פרצופים* *מסיימת בבדיחת קרש* יופי! זה מה שנקרא לחייך! ועכשיו- תזכרי: אנחנו כאן בשבילך גם אם אנחנו בלתי נראים ומתנגים קצת איכסה. מה לעשות- אפחד לא מושלם. וגיא? שילך לזבל לחפש אוכל לארנבון המחמד שלו.

למעלה