נימוס אלנטרי, ווטסון

TheHead

New member
נימוס אלנטרי, ווטסון

אני צריך לסיים (כן, ככה זה כאן) אז בקיצור: כל פעם כשלמישהו יש משהו רע לומר על שימוש בס"קלים כל הפורום מתחיל לקלל אותו. חברים! יש לנו מספיק סיבות טובות ואמיתיות לתת להם, אל תדרדרו לקללות והעלבות בסגנון "אין לך חיים!". זה מוציא לנו שם רע |:(|. תהיו בריאים ושבוע טוב! --ראש.

BlueCarrera

New member
בדיוק...

אל תנסו לקלל אותו, מכוון שאז הוא יאמין שאנחנו סתם נרקומנים מסטולים. במקום זה - תנסו להסביר לו שהוא טועה. אם אבי זה לא הלך, כי הוא פשוט בן אדם אטום, שלא ישתחרר אף פעם במהלך חייו, והוא פשוט לא מקשיב לאף אחד מפה, וחושב שרק הוא צודע. לא כולם כאלה, ואולי אחרים שעוד יבואו, ישתכנעו שהמאבק הוא צודק. (אני מאוד ישמח אם אחד מאלה יהיה אריק שרון...)

Gevakumon

New member
אמת

הפורום הזה נראה כמו תקליט מקולקל של "אין כזה דבר סמים קלים, פה, שם, בלה בלה בלה, שם, פה, בלה" "יש כזה דבר סמים קלים, בלה בלה, שם, פה" שחוזר על עצמו. ותאמת זה לא מפתיע אחרי הכל יש מערכת שלמה שעסוקה בלזיין לנוער/להורים של הנוער כמה סמים קלים זה רע כמה פה כמה שם (כמו שאתם רואים אני לא במצב רוח לפרט, אבל אתם מבינים...) אז טבעי שהם יבואו ויפלטו מה שהכניסו לראש שלהם במשך 10/15/20/40 השנים האחרונות, גם אני הייתי בא ואומר אותו דבר לפני שנה, אז יאללה, חפיף, אם יש לכם כוח תענו להם בנימוס, אני לא מתכוון להצתדק לאנשים האלה, אנחנו ממש ממש לא חייבים להם את זה, גם אם הם "מנסים לעזור לנוווו", זהו גמרתי. יאללה ביי

MARMELAD

New member
../images/Emo32.gif הנה משהו שבכלל לא קשור לפורום

אבל לדעתי זה חשוב (טייגר / אשנל - אתם יכולים למחוק את זה אם זה לא מתאים) : אחד מבעלי אינטרנט זהב הוא גם אחד מבעלי חוות מזור - חווה שמגדלת קופים למכירה למדענים, למטרות ניסויים שונים ומשונים שחלקם הגדול בכלל לא נחוץ, ורק גורמים לסבל רב לאותם הקופים. אז מה אפשר לעשות? להתחיל בחרם צרכנים על אינטרנט זהב. לשלוח פקסים ואימיילים לחברי כנסת ואנשי ציבור שיוצאיו את החווה מחוץ לחוק. זה הלינק.

BlueCarrera

New member
הוכחות...

אני ממליץ שכל אחד יקח את הקובץ הבא, וישמור אותו אצלו למקרה צורך. שלחו אותו לכל מי שאתה חושבים שיוכל להשפיע על הליגליציה. תמונה זו מכילה שני כתבות אשר בחרתי, בצירוף הערות שלי. הכתבות הם: "סוד ההתמכרות נחשף" ו"אירגון הבריאות העולמי גנז דוח שקובע שקנביס מזיק פחות מאלכוהול" אם למישהו יש כתבות שיכולות לעזור, אנא, השאירו אותם בפורום (אל תשיארו כתבות שלקוחות מהאתר של "עלה ירוק" כי משם בחרתי את כתבות אלו. אך אם יש לכם כתבות מאתר אחר, או מסמכים ומאמרים שיכולים לעזור, השאירו אותם בפורום)

tiger

New member
קדימה אם יש לך תכנים חדשים?...

תאמין לי שגם לי יוצא מהאף הנושא הזה. אבל מה לעשות וניראה לי שלפחות בהתחלה וללא ספק מידי פעם זה גם יתעורר מחדש...הנושא הזה יהיה חלק מהפורום.אני רק מקווה שלא רק הנושא הזה כי לי זה גם נימאס ורק עברו יומיים

למעלה