נימוקים לבחירת העורך

seymore butts

New member
נימוקים לבחירת העורך../images/Emo4.gif

אתמול הועלה בעמוד הראשי הפוסט הראשון ומן הסתם גם האחרון בבלוג שכביכול שייך לסלז גיא לובליאנצ'יק או לובנגולו מלך זולו או איך שקוראים לו. אני יודע שבעבר התרעמתי על הנושא הזה של קידום בלוגים של "סלבס" אך ורק בגלל ששמו של הסלב משורבב לבלוג ללא קשר לרמת הנכתב בו (ע"ע הלנה עמרם, פלאטו שרון, ברק חוסיין אובאמה וההיא עם התחת מ"הישרדות"), אבל הפעם לדעתי הייתה כאן החמרה נוספת. בנוסף לעמוד הראשי, הרשומה הזו גם קיבלה "בחירת העורך". מה בדיוק עבר בראשו של העורך כשהוא החליט שהרזומה המשמים של לובנגולו ראוי להיכלל בין הרשומות הנבחרות שלו ? כשמחלקים פרסים נהוג ש"ועדת הפרס" גם טורחת לציין את נימוקיה לגבי הבחירות שעשתה. אז נכון שכאן אין פרס כספי, אבל אולי הגיע הזמן שהעורך לא יסתפק בהוספת האייקון כלאחר יד, אלא גם יוסיף משפט קצר או שניים על הסיבות להחלטתו.

דנטל

New member
ואם הנימוק הוא

שיש שני אנשים וחצי שמחשיבים אותו סלב זה יספק אותך? הרי לא נימוק זה מה שאתה באמת רוצה, אלא נימוק שיהיה מקובל עליך.

seymore butts

New member
לא לזה התכוונתי

אין סיכוי שכל נימוק יהיה מקובל עליי. רוב הסיכויים שלרוב לא אסכים עם הנימוקים. הרעיון הוא שאם גורמים למישהו באמת לחשוב על ההחלטה שלו, וכתיבת הנימוקים להחלטה מאלצת מחשבה עליה, זה יכול לשפר את איכות תהליך הקבלה שלה.

בחייך דנטל

זה ברמה של גן חובה. מילא בעמוד הבית לא מזיז להם אבל מדף הבלוגיה הייתי מצפה שלא יתנו במה לביזיון הזה.

אני לא יודעת.

אבל הציפיות של הקוראים בעמוד הבלוגיה ועמוד הבית הן שונות.

suki da yo

New member
את חושבת?

אני לא בטוחה שאלה אוכלוסיות נפרדות לחלוטין, והרי בלוגים מקודמים גם שער וגם זה עולה פה כבעייתי...

Bezalel P

New member
בחירת העורך

איקון "בחירת העורך" מתווסף כידוע באופן אוטומטי לכל רשומה שהופיעה בעמוד הראשי של הבלוגיה. כשם שחשבנו שיש עניין בקידום הרשומה של גיא בדף הבית, היא קודמה בהמשך גם בעמוד הבלוגיה.

wranger

New member
בול "בחירת העורך"

מתווסף לרשומות המומלצות בשער הבלוגיה, לא לאלה המופיעות בשער תפוז.

Bezalel P

New member
בחירת העורך

מתווספת לרשומות שהופיעו בעמוד הראשי של הבלוגיה. רשומות שקודמו (רק) בדף הבית של תפוז, לא מקבלות את האיקון.

חבל תמוה ומוזר וגם הייתי בטוח

שהרשומה של גיא לובלצ'יק, שהופיעה בעמוד הראשי של "תפוז" לפני יומיים ולא בעמוד הבלוגים הראשי, זכתה ב"בחירת העורך". אבל אולי אני רק מדמיין.

seymore butts

New member
אז אני מבין שבוקר אופייני בחייו של העורך

נפתח בערך כך: "איזו רשומה גרועה פירסם הבלוגר X. ממש לא ראויה לבחירת העורך. מה נעשה איתה ? טוב היום אין לנו איזה בלוג-סלב-חדש-של-רשומה-אחת. אפשר לסתום איתה חור בעמוד הראשי".

למעלה