נימנומיאדה בפורום... איפה כולם? כבר שבוע כמעט! הפכנו לפורום רפאים?
A Animus1539 New member 6/7/06 #1 נימנומיאדה בפורום...../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif איפה כולם? כבר שבוע כמעט! הפכנו לפורום רפאים?
נימנומיאדה בפורום...../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif איפה כולם? כבר שבוע כמעט! הפכנו לפורום רפאים?
ר רובין עוטה המגבת New member 6/7/06 #3 כן! מפגש פורום זה כיף! אבל גם, ובעיקר - פגטרון! ועוד דבר, צריך לזכור שכמו כל דבר בחיים, גם לפורומים יש גאות ושפל ואין צורך להבהל (החודש אני חוגג ארבע שנים בפורום, וראיתי את זה קורה שוב ושוב).
כן! מפגש פורום זה כיף! אבל גם, ובעיקר - פגטרון! ועוד דבר, צריך לזכור שכמו כל דבר בחיים, גם לפורומים יש גאות ושפל ואין צורך להבהל (החודש אני חוגג ארבע שנים בפורום, וראיתי את זה קורה שוב ושוב).
G gwizard New member 6/7/06 #4 אכן עכשיו נברתי בארכיון רק בשביל להבין מתי הצטרפתי...28.12.02 תפוז באמת צריכים לשפר את מערכת החיפוש, יש להם כמה באגים שמצאתי תוך כדי.
אכן עכשיו נברתי בארכיון רק בשביל להבין מתי הצטרפתי...28.12.02 תפוז באמת צריכים לשפר את מערכת החיפוש, יש להם כמה באגים שמצאתי תוך כדי.
כ כוכב ה שחר New member 6/7/06 #5 ואוו. עבר המון זמן. הפורום קיים כבר יותר מארבע וחצי שנים. בדצמבר זה חצי עשור...
A Animus1539 New member 8/7/06 #7 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo214.gifמסיבת חמש שנים... ...לפורום, נשמע סבבה! אפשר לחשוב על משהו אולי...
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo214.gifמסיבת חמש שנים... ...לפורום, נשמע סבבה! אפשר לחשוב על משהו אולי...
A Animus1539 New member 8/7/06 #8 בנוגע לפגאטרון... זה בטיפול... אני מנסה להבין איך להגיע ולשנות תכנים באתר הפאגאטרון... ברגע שאני אבין איך זה עובד, נחשו מה...
בנוגע לפגאטרון... זה בטיפול... אני מנסה להבין איך להגיע ולשנות תכנים באתר הפאגאטרון... ברגע שאני אבין איך זה עובד, נחשו מה...