נימפפ ^^ פינה חדשה

Noa Tsror

New member
נימפפ ^^ פינה חדשה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ז"א חדשה לפורום עשיתי אותה פעם אחת בפורום ולא ממש הלך, אבל הינו מעט, אז אולי עכשיו ילך יותר טוב.., ולפני שאני יורדת לגמריי מהרעיון של לעשות תפינה אני ינסה בפורום עוד פעם אחת... אז זה בדיוק כמו -על שולחן הניתוחים-, אני ישים פה קישור למילים של שיר.., ואת התרגום שלו לעברית [מותר לי נכון?..] ואז כל אחד יגיד...:
למה לדעתו מכוון השיר?... ז"א מה הסיפור שמאחוריו, או איזה רגשות או איזה מקרה..
מה השיר אומר בשבילך, מה אתה מרגיש כשאתה שומע אותו
מה אומר כל בית, כי לפי ביתם מסויימים אפשר להבין משו אחד.. אבל אחרים כבר משנים הכל או לא קשורים..
למה זה השם של השיר [במקרה הזה במיוחד]
כל דבר שבא לכם להגיד שהוא בתחום של משמעות של השיר.. כמובן זה לא צריך לענות בנקודות, אלא יותר כמו דיון.. ^^ נממפ... אז השיר השבוע הוא...טמטמטמטמטמטטמטממטמ
Blue and Yellow
והמילים...: www.lyricsondemand.com/u/theusedlyrics/blueandyellowlyrics.html ןהתרגום לעברית.. [מקווה שמותר =|]
כחול וצהוב
וזה הכל באיך שאתה מערבב את השניים וזה מתחיל בדיוק איפה שהאור קיים זאת הרגשה שאתה לא יכול לפספס וזה שורף חור בכל מי שמרגיש אותה אתה לעולם לא תמצא אותה אם תחפש אותה היא לא תבוא בדרכך אתה לעולם לא תמצא אותה אם תחפש אותה הייתי צריך לעשות משו אבל עשיתי את זה מספיק דרך אגב הידיים שלך רעדו מעדיף להעביר קצת זמן איתך ולעולם לא תהיה לך מחשבה בסוף איזה מדהים זה להרגיש חיי שוב זאת הרגשה שאתה לא יכול לפספס זה שורף חור בכל מי שמרגיש אותה אתה לעולם לא תמצא אותה אם תחפש אותה היא לא תבוא בדרכך אתה לעולם לא תמצא אותה אם תחפש אותה הייתי צריך לעשות משו אבל עשיתי את זה מספיק דרך אגב הידיים שלך רעדו מעדיף להעביר קצת זמן איתך הייתי צריך לעשות משו אבל עשיתי את זה מספיק דרך אגב המילים שלך נחלשו מעדיף להעביר קצת זמן איתך הייתי צריך לעשות משו אבל עשיתי את זה מספיק דרך אגב הידיים שלך רעדו מעדיף להעביר קצת זמן איתך הייתי צריך לעשות משו אבל עשיתי את זה מספיק דרך אגב המילים שלך נחלשו מעדיף להעביר קצת זמן איתך הייתי צריך לעשות משו אבל עשיתי את זה מספיק דרך אגב הידיים שלך רעדו מעדיף להעביר קצת זמן איתך להעביר קצת זמן איתך.... אם אתם רואים איזה טעות מוזמנים לתקן אותי... שתפו פעולה ^^ 3>

B l a c k tears

New member
שיר מדהים.../images/Emo99.gif

אני חושבת שאין מה להסביר בשיר הזה מהסיבה הפשוטה שהכל כ"כ גלוי ומובן. אני גם חושבת שכשמתרגמים שירים שלהם לעברית הם נשמעים כ"כ חרא אולי עדיף לפרש "מילים קשות" לאלה שלא מבינות,במקום לתרגם הכל? אני מניחה שאם הן בפורום של להקה מסויימת אז הם אוהבים את השירים שלה,מנשמע- המילים. אז להבין משו הן בטח מבינות. לא? o_O

אחלה רעיון..למרות שהמוח שלי לא

מספיק מפותח בשביל לנתח שירים... ויש גם תיקון... בפזמונים האחרונים זה פעם done=לעשות ופעם said=להגיד... הראשון זה לעשות ואז להגיד וככה שיוצא 3 פעמים לעשות ו2 להגיד... מקווה שהבנת...

אממ אני לא חושבת שזה "דרך אגב

הידיים שלך רעדו" by the way זה יכול להיות גם "ע"פ הדרך" שאת אומרת "הייתי צריך לעשות משהו אבל עשיתי מספיק לפי הדרך שהידיים שלך רעדו.." ככה. אבל ככה נדמה לי בכל אופן והשיר מדבר על אהבה אם זה לא ממש ברור למישהו. רק לא ברור לי מה הקטע של הידיים הרועדות

whatascene

New member
ידיים רועדות זה.. דרך לתאר פחד

או חששות שיש למישהו (ואז הידיים שלו רועדות).

סתם לידע כללי

לפי מה שקראתי באתר אחד קווין כתב את השיר על תקופה שהוא וברט לא דיברו הרבה כלומר לא בכוונה זה פשוט יצא ככה כי הם היו עסוקים והוא הרגיש שהם מתרחקים יותר מדי אני אנסה אחר כך לנתח את זה.. הולכת לראות חברים

ניתוח צולע שעשיתי..

and it's all in how you mix the two and it starts just where the light exists it's a feeling that you cannot miss and it burns a hole through everyone that feels it - אני חושבת שהTWO הם או שני אנשים או שהכוונה היא לשנאה ואהבה שאומרים שהקו בניהם דק, וההרגשה המדהימה שכמו שמישהי אמרה היא אהבה, מתחילה באיזשהו ניצוץ קטן בין שני אנשים ושורף חור הכוונה היא להרגשה חזקה כמו של פרפרים בבטן well you're never gonna find it if you're looking for it won't come your way well you'll never find it if you're looking for it - כאן הוא אומר לה להפסיק לחפש את האהבה כי ככה היא בחיים לא תגיע אליה (מי כמוני יודעת כמה שזה נכון..) should've done something but I've done it enough by the way your hands were shaking rather waste some time with you - הוא מרגיש שמצד אחד יש לו את התחושה שהוא פיספס משהו וההרגשה הזאת של "למה לא אמרתי לה את זה אז" אבל עדיין מצד שני פשוט נמאס לו מכל הניסיונות להתקרבות אלייה והתחלתי להתשכנע שאולי זה באמת "לפי הדרך שהידיים שלך רעדו" מה שאומר שהוא ראה שהיא פוחדת ולכן אולי הפסיק לנסות והוא פשוט מעדיף להיות איתה ולשכוח מהכול and you never would have thought in the end how amazing it feels just to live again it's a feeling that you cannot miss it burns a hole through everyone that feels it - לחיות שוב זה כנראה להתאהב מחדש, לאחר אהבה נכזבת כנראה והוא אומר לה שבקצב הזה היא בחיים לא תדע איך זה והוא מנסה לגרום לה לשנות את הדרכים שלה או משהו כזה כי אסור לה לפספס את זה, את ההרגשה הזאת ששורפת מפנים [פזמון].. והוא שוב אומר לה שאם היא ממשיכה לחפש אותה ככה היא לא תצליח למצוא אותה אף פעם should've done something but I've done it enough by the way your hands were shaking rather waste some time with you should've said something but I've said it enough by the way my words were faded rather waste some time with you - בשני הבתים האלו הוא שוב בדילמה שהוא אולי לא עשה מספיק [ונועה זה המילים שלי ולא שלך] והוא מדבר איתה, כנראה על כל השיר שהיא חייבת להרגיש איך זה להיות מאוהבת, והמילים פשוט נכנסות מאוזן אחת ויוצאות מהשניה וממשיך וממשיך עד הסוף... סיכום סופי: (כי ההסברים שלי פשוט גרועים) הגעתי למסקנה שהוא מדבר עם מישהי (או אולי מישהו..) ומנסה לספר לה מהי אהבה, על זה שהיא רוצה אותה כל כך אבל לא יודעת איך למצוא ואולי זאת כאילו מישהי שהוא מאוהב בה והיא לא, והוא רוצה שהיא תתאהב בו אבל מצד שני מספיק לו רק לבלות קצת זמן איתה

Noa Tsror

New member
ממש לא גרועים!...

כל הכבוד ספיר
כמה דברים גם לי שם נראים ממש נכונים... ^^

Noa Tsror

New member
נממפ...

נראלי באמת שזה אמור להיות לפי הדרך שבה הידים שלך רעדו... באמת נראלי שמדובר באהבה, למרות שאם רוצים אפשר לפרש את זה גם לחברות או משו... בבית הראשון אומרים בכללי על האהבה, הרגשה שאי אפשר לפספס, והיא קיים רק איפה שיש שמחה [אור].. לי דווקא נראה שהחור מסמן משהו שאי אפשר להוריד אותו, שזה עושה חור וזהו, זה לא יורד, או שזה שורף חור מבחינת הכאב שזה גורם... בחיים לא תמצא אותה אם תחפש אותה.., שזה באמת בין הדברים הכי נכונים על אהבה.. לצערנו =| אולי אח"כ מתכוון לזה שהוא היה צריך לנסות לעשות עם זה משהו, ואז מתחרט בעצם ואומר שלא.. כי הוא כבר ניסה מספיק, ואם זה צריך לקרות אז זה יקרה.., יש לו התלבטויות עם עצמו, אולי גם פחד... ממפ... זה שהידיים רעדו, והמילים נחלשו.., אולי כי סירבו לו.., והיא לא רצתה להכאיב לו.. או משו דומה, או שהוא דיבר עם מישהי וזה הלחיץ אותה... נראלי שזה שלא יהיה מחשבה.. זה אולי בילבול מרוב אהבה, שלא מצליחיםלחשוב על כלום חוץ מזה.., מרחפים... ולאהוב, זה להגיש שוב חיי...

keisamit

New member
../images/Emo41.gifתיקון. ../images/Emo187.gif

בפזמון האחרון אחרון [בסוף השיר], הוא אומר By the way MY hands were shaking bla bla לא?

מקווה שזה יקפוץ

מצאתי הסבר לשם השיר: The colors in the title could have some meaning. The color blue belongs to the Planet Venus, the giver of Love, devotion and harmony. The musical note of blue is G, a favorite key for the composer of romantic music. The color yellow belongs to the planet Mercury, and is said to stimulate the nerves of the brain and body. Mercury instills a quick intellect by stimulating the nervous system, so nothing can remain stagnant under the influence of this planet.

למעלה