לידי, ממש במקום בו השמש בשיאה, שלוש בחורות חמודות משתזפות למוות.
אני במיים והן באות למיים אני כאילו חוזר והן נכנסות, ואני מקשיב לשיחה. מניח שהגיל הוא בתחילת העשרים או מעט פחות.
מתברר ששתיים מהן נדבקו במחלת מין. (פוףפילומה).
ויש להם עוד חברה שנדברה במחלת מין זאת. מעט לפני.
ויש להם חשוד אחד ויחידי - אלירן.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
הגברת עושה חישוב מהיר.
שתינו היינו איתו, קודם אני ואז את, ולפנינו עוד חברה, וגם היא נדבקה.
אני לפנייך ואת אחרי.
ויש חקירה ותוצאה.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ואני שם במיים ליד, שותק את עצמי לדעת.
והן מדברות בקול, ממש , אבל ממש, לא מוטרדות מנוכחותי ואין דרך להחמיץ.
עכשיו עומדת לה השאלה - איך הגענו לזה שנושא שיחה זה עומד בינהן, והכול בסבבה.
האמת היא שלפני שעלה הנושא של מחלות המין, הן היו ניראות אטרקטיביות לחלוטין. סוג של חלום רטוב.
אחרי מעט פחות.
אישוניאיש.
זכרונות מאילת.
אני במיים והן באות למיים אני כאילו חוזר והן נכנסות, ואני מקשיב לשיחה. מניח שהגיל הוא בתחילת העשרים או מעט פחות.
מתברר ששתיים מהן נדבקו במחלת מין. (פוףפילומה).
ויש להם עוד חברה שנדברה במחלת מין זאת. מעט לפני.
ויש להם חשוד אחד ויחידי - אלירן.
הגברת עושה חישוב מהיר.
שתינו היינו איתו, קודם אני ואז את, ולפנינו עוד חברה, וגם היא נדבקה.
אני לפנייך ואת אחרי.
ויש חקירה ותוצאה.
ואני שם במיים ליד, שותק את עצמי לדעת.
והן מדברות בקול, ממש , אבל ממש, לא מוטרדות מנוכחותי ואין דרך להחמיץ.
עכשיו עומדת לה השאלה - איך הגענו לזה שנושא שיחה זה עומד בינהן, והכול בסבבה.
האמת היא שלפני שעלה הנושא של מחלות המין, הן היו ניראות אטרקטיביות לחלוטין. סוג של חלום רטוב.
אחרי מעט פחות.
אישוניאיש.
זכרונות מאילת.